Şimdi Ara

Dravene statik çıkılırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çıkılır ve pd den daha iyi olur. ha oyun gelir 60. dakikaya o zaman satıp pd alabilirsin
  • Statik alıyorum ben ikisini aynı anda almam. Zaten w dan gelen hız da var. Ayrıca statik sayesinde ilk vuruş at gibi vurduğundan daha avantajlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • statik burst için daha iyi. turnuvada bile statik alıyolar. adamlar hesaplıyolar şunu alırsam kaç vururum diye.
  • 2 sinide alma 2.ebedi al
  • phantom dancer eski kafa

• Siz statik deyin sonra minion block dan q kacirirsa neden teqleyemedi dersiniz!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: muryq

ie+statik q açıkken yarı hp götürür

Oo kanka bende draven var alıp bi kaç el oynamaya ne dersin ?

• draven birimlere çarpmadığı zaman rahat balta tutar ki bu da ciddi avantaj. Fakat bu itemleri çıkma aşamasında zaten oyun yavaş yavaş koridor olmaktan çıkar. Dolayısıyla statik bence daha mantıklı. Ayrıca tek balta ile attığın hasarı statiğin kritiği tetiklediğinde ciddi hasara çıkıyorsunuz.
  • shadowclne kullanıcısına yanıt
    Vampiri Asa alman Ebedi Kılıç çıkmanı geciktirir. Bu yüzden gerek yok ilk eşya olarak Ebedi Kılıç alacaksın. Ebedi Kılıç alırken lifesteal konusunda sıkıntı çekiyorsan 1 Doran'ın Kılıcı daha alacaksın. Bu durumda x2 Doran'ın Kılıcı ve Ebedi Kılıç almış olup lifesteal yönünden biraz daha rahatlayacaksın. 2. eşya olarak Statikk veya Hayalet Dansçı'dan 1 tanesini alman gerek. Geriye düşmüşsen Statikk alıp 800 goldluk olan alt eşyasıyla para kasabilirsin. Aynı zamanda minyon dalgası temizlemek için Statikk bayağı iyi oluyor ama oyun sonunda yani late gamede Hayalet Dansçı daha iyidir. 3. eşya olarak karşıya bakman gerekir karşıda kasılmış bir rakip olup seninde lifesteale ihtiyacın var ise Kanasumamış almalısın, hayır ben idare ederim diyorsan ve karşıda tank bir şampiyon varsa direk Son Fısıltı alacaksın. 3. eşya olarak Kanasusamış veya Son Fısıltı arasında seçim yapman gerek. Burada oyunun durumuna ve karşı takıma bakmayı unutma. 3. eşya olarak Son Fısıltı aldığını varsayarsak 4. eşya olarak Kanasusamış alıp son eşyanıda defansif bir eşya olarak seçebilirsin. Bot konusuna girmedim bot olarak zaten klasik saldırı hızı veren bot alacaksın. 1. veya 2. eşyayı bitirdikten sonra botu tamamlarsan iyi olur. İlk eşyayı veya 2. eşyayı çıkarken 325'lik ufak botu alıp sonra tamamlarsın.

• Youmu aliyorum sende al.

• Çıkılır kardeşim ama hayalet cıkmam varken statık bana göre sacma.
  • quote:

eloboost sitesi çağırdı dur reklamını da vereyim http://lolleagueboost.com/ çok para varmış bu işte beni beğenirlerse kalıcı olarak devam edicem 2 ve 6 arası boosterım.arayıp cihan derseniz sizi de yaparım ama parasıyla bu sefer

Hem sayemde booster oluyon hem para istiyon :/

• quote:

sayende mi

Ben burda spam ladm gördüler tabi

• Eğer lanede geri düşmüşsen statik. Çünkü daha ucuz ve daha rahat farm yaparsın. Q ile brust hasarın olur. Lanede iyiysen gold olarak öndeysen pd al. İkisini aynı anda alma gereksiz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.