Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Dravene statik çıkılırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce çıkılırmı ? Ben item sıralama olarak ilk vampiri asa sonra ebedi sonra statik sonra h.dansçı sonra kana susamış sonra koruyucu melek çıkıyorum.Sizce doğrumu bu ?

• Ya statik ya da hayalet dansçı çık 2si bir arada olmaz draven oynuyorsun ad ye ihtiyacın var ve evet statik çıkılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Ya statik ya da hayalet dansçı çık 2si bir arada olmaz draven oynuyorsun ad ye ihtiyacın var ve evet statik çıkılır
    İlk bf rushla sonra vampiri cıkabilirsin ama ilk infinite bitir 2 item last w tercihim alıcaksan başta statik al dakika 30 35 gibi satıp phantom al
  • quote:

Orijinalden alıntı: XiQua

İlk bf rushla sonra vampiri cıkabilirsin ama ilk infinite bitir 2 item last w tercihim alıcaksan başta statik al dakika 30 35 gibi satıp phantom al

Alıntıları Göster
    PD veya Statikk ikisi birden olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

PD veya Statikk ikisi birden olmaz.

Alıntıları Göster
    ie statik alıyorum ben ama arada statik yerine youmu aldıgımda oluyor
  • statik al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ie statik acayip vuruyor earlyde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu herolara Ap'mi Ad'mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Jinx mi Xayah mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PD daha iyi bence. Baltayı minyonların içinden bile tutabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathspell Omega

PD daha iyi bence. Baltayı minyonların içinden bile tutabilirsin.
    Nami veya leona varsa yanımda statik.
  • Vampirik Asa almadan direkt IE sonra Youmuu ardından LW ya da BT alsan daha iyi olur. Statikk alacaksan da PD alma ne gerek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Vampirik Asa almadan direkt IE sonra Youmuu ardından LW ya da BT alsan daha iyi olur. Statikk alacaksan da PD alma ne gerek var
    statik ve pd aynı anda çıkılmaz. statikk pd veya youmuu bunlardan birisini çık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanae

statik ve pd aynı anda çıkılmaz. statikk pd veya youmuu bunlardan birisini çık

Alıntıları Göster
    DRAVENE STATIK CI KIL MAZ PD CIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

DRAVENE STATIK CI KIL MAZ PD CIK

Alıntıları Göster
    Hayalet Dansçı çık. Pasifi sayesinde balta tutman kolaylaşır. Ayrıca verdiği bonuslar daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

Hayalet Dansçı çık. Pasifi sayesinde balta tutman kolaylaşır. Ayrıca verdiği bonuslar daha fazla.

Alıntıları Göster
    PD daha iyi olur sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIGGGER

PD daha iyi olur sanki

Alıntıları Göster
    Çok draven prosu değilim fakat statiği daha çok beğeniyorum tabii pd ninde avantajları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STR Priest

Çok draven prosu değilim fakat statiği daha çok beğeniyorum tabii pd ninde avantajları var.

Alıntıları Göster
    pd balta tutmakta işe yarıyo ama burst açısından sttatik güzel oluyor ikisi de alınabilir
  • Konu imza uyumsuzluğu block
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi_adam

Konu imza uyumsuzluğu block
    pd, statiğe göre daha avantajlı. kullanmasını bilirsen kaçma imkanı bile sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C6B037E8D

pd, statiğe göre daha avantajlı. kullanmasını bilirsen kaçma imkanı bile sağlıyor.

Alıntıları Göster
    pd daha mantıklı minyon içinden geçiyorsun balta tutman lazım sonuçta ve ikisi birden çıkılmaz kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

pd daha mantıklı minyon içinden geçiyorsun balta tutman lazım sonuçta ve ikisi birden çıkılmaz kardeşim

Alıntıları Göster
    Ulan toplanmış silverler yok minyon içinden balta tutarsın lan onu sen ayarlıyosun gidip minyonamı tıklıyon statikk mid ve pre-late için iyidir burst açısından ayrıca onu karşıya göre ve takıma göre ayarlarsın ap oranına göre kesin bişey yok iyi forumlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.