Şimdi Ara

Draw Something 50 milyon indirme sayısını geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Son haftaların en çok konuşulan oyunu olan ve başarısı nedeniyle yapımcısı OMGPOP firmasını Zynga'nın 180 milyon dolara satın aldığı Draw Something, rekorları kırmaya devam ediyor.

Firmadan yapılan açıklamada şu ana kadar 50 milyon indirme sayısını geçen Draw Something oyununun, Angry Birds Space'i geride bırakarak yılın en popüler mobil oyunu ünvanını elde ettiği belirtildi.

Draw Something ücretli ve ücretsiz kategoride App Store listelerinde birinciyken, Android'de de ücretli en popüler uygulama listesinde birinci sırada.

Draw Something oyunu yaptığınız bir çizimi karşı tarafın kelime olarak tahmin etmesi ardından karşılıklı görevlerin değiştiği çok oyunculu bir yardımlaşma oyunu. Yayınlanalı 50 gün olmasına rağmen müthiş bir popülarite yakalayan oyunda şimdiye kadar 6 milyar çizim yapıldı. Her saniye 3000 çizim yapılıyor. En popüler kelimeler starfish, pregnant, hangman, six pack ve boom box. En az popüler kelime ise latrine.

Zynga'nın satın almasıyla gündeme oturan OMGPOP firmasının içinde yaşanan tartışmalar da ayrı bir gündem olmuştu.

• Ben anlamadım nesi var bu uygulamanın. Garip
  • O kadar ingilizcem yok gardaş yoksa ben de indirirdim
  • Kesinlikle oynadığım en keyifli iOS oyunu. Eğer karşınızdaki oyunbozanlık yapmazsa çok keyifli oluyor. Bazen kendi çizdiklerinize siz bile inanamıyorsunuz :)
  • zamanı kıymetli olmayan insanlar için enterasan denilebılecek
    bır oyun.Snake'in suyu mu çıkmış ne gerek var bunlara :)
    50.000.000 kişi de fena rakam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Kesinlikle oynadığım en keyifli iOS oyunu. Eğer karşınızdaki oyunbozanlık yapmazsa çok keyifli oluyor. Bazen kendi çizdiklerinize siz bile inanamıyorsunuz :)

+1 Arada adam cizemeyince direk yazıyor ona kıl oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

quote:

Kesinlikle oynadığım en keyifli iOS oyunu. Eğer karşınızdaki oyunbozanlık yapmazsa çok keyifli oluyor. Bazen kendi çizdiklerinize siz bile inanamıyorsunuz :)

Cizemiyoruz napalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun ingilizcesi olanlar için harika olur GameCenter desteği vardır büyük ihtimalle. İsteyenlerle oyunu oynayabiliriz

Edit : Oyun normalde multiplayermış Oyunun yüklemesi yeni bitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan Tanburoğlu -- 5 Nisan 2012; 16:25:27 >
  • Bende son günlerde hep zirvede gördüm kendisini. Nedir diye hep merak etmiştim. Şimdi öğrendim ama hala ilgimi çekmedi. Fruit Ninja, Angry Birds, Temple Run yeterde artar bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo

quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

quote:

Cizemiyoruz napalim

Cizemeyince bende yazıyorum ona bir lafım yok , olay direk zorlamadan cat cut yazanlarda.

• İsketch benzeri bir oyun mu?

www.isketch.net
  • Oyunu anlamadım
  • Zynga iyi tercih yapmış, talih kuşu kondu başına. 50 gün içinde bu kadar sevilmesi gerçekden bu başarının devamının büyük ölçüde geleceğini aynı zamanda OMGPOP firmasını'da zengin edicektir..
  • bana da bagimlilik yapti son 10 gundur baska hicbirsey oynamaz oldum..
  • Biz arkadaşlarla oynuyoruz herkes puan almak için anlatamazsa yanına yazıyor ne olduğunu....

Oyunun tek güzel yanı arada güzel ve güldüren çizimler yapıyor arkadaşlarınız...
  • bende yükledim şimdi oynuyorum.çok ta eglenceli degil ama zaman öldürmek için birebir.
  • Eğlenceli de böyle arada komik çizimler olduğunda güzel zaten millet puan almak için hep yazıyor ne olduğunu...
  • Oyun oldukça keyifli ama parmakla çizmek zor oluyo, sırf bu oyun için iphone kalemi alıcam bu gidişle

Oyunu ilk kurduğumda 5-6 tane random oyun başlatmıştım, hala aynı kişilerle oynamaya devam ediyorum 10 gündür, arkadaşlarım gibi oldular artık
  • http://cizbakalim.com/

bu sitede zamanında oynuyordum, sanırım inci sözlüğün sloganını bir defa ana sayfalarında kullandığım için banlandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

http://cizbakalim.com/

bu sitede zamanında oynuyordum, sanırım inci sözlüğün sloganını bir defa ana sayfalarında kullandığım için banlandım.

Kac sene once ben de oynamistim... :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.