Şimdi Ara

Draw Something 50 milyon indirme sayısını geçti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunteper Canavarı

Cevap LilWayne beyler.

• bence de cok eglenceli bir uygulama. ingilizceniz varsa kesinlikle deneyin derim. birkac sene once turk versionu olan bulbakalim'i oynardim cok iyi hatirliyorum surekli ya resmi cizilecek nesne direkt yazilirdi ya da kufur vs. yazilirdi ama bu oyunda listemde hic turk yok, hep yabancilar var, japon amerikan fransiz vs. herkes adam gibi cize cize oynuyor...
  • hiç İngilizce bilmedende oynayabilirsiniz.oyun zamana karşı oynanmıyor aynı anda bir çok kişiyle oynanıyor ve çizimi ya da tahmini yapmak için süre yok.
    iphoneda slovoed ya da başka bir sözlük varsa oyun ve sozluk arasinda gecis yaparak cizeceginiz kelimenin ya da çizilen kelimenin anlamına bakip oynayabilirsiniz.
    Oyun cok iyi zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz
  • henuz yuklemedim ama gercekten buyuk basariya imza atmislar
  • Draw Something'de Android'e gelirse iphone'cular, artık iphone kullanmayacağını açıkladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Draw Something'de Android'e gelirse iphone'cular, artık iphone kullanmayacağını açıkladılar.

yok ama garageband gelirse kullanmam
  • sansima su anda cizmem gereken soru lilwayne cikti hemen girip buradan kopya aldim nasi cizecegimi hahaha :)
  • quote:

Draw Something'de Android'e gelirse iphone'cular, artık iphone kullanmayacağını açıkladılar.

android'de var zaten :)
  • Bu saat oldu hala oynuyorum. Bağımlılık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: flayzeraynx

quote:

ewet var..fakat paralı...
  • sapık resım gonderen cok :) dıkkat etmek lazım rasgele kısılerle oynarken ıstenmeyen goruntuler cıkabılıyor ama pratıkde guzel oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: flayzeraynx

quote:

ewet var..fakat paralı...

Parasız da indiren indiriyor, duyuyoruz yani

• arkadaşlar oyunu bende oynadım başta free versiyonu var onu kurdum oyun okadar zevkliki (öyle görükmeye bilir) imzdamdaki pcye 6 saat bakmadım. hemen 1 dolara orjinal sürümünü aldım. herkezin oynamasını tavsiye ediyorum çok çok iyi ingilizcem yok arada sözlükten yardımcı oluyorum tabi bununda +sını görüyosunuz görsel olarakta akılda kalıyor . paint terk çizimlerle bu kadar eğlenebilcegimi düşünmemiştim. username'im blablablachn isteyen arkadaşlarla oynayalım. oyunların hafızada kalıp saatler sonra devam edilebilmesi + cabası 17 tur ilerleyebildim 1 kişiyle bugun dvm ediyoruz :)
  • suan forumdan 2 arkadaş ekledi oynuyoruz.. mur@t_333 adli arkadaş için yankees çizimim :)) kendisi şuan zorlanıyor olmalı :)

http://img190.imageshack.us/img190/6458/img0033y.png

ve cowlgirl efsane çizimim :D

http://imageshack.us/photo/my-images/850/img0034x.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blablablachn -- 8 Nisan 2012; 1:49:23 >

• Bu oyun bana çok moral verdi :) tek çizemeyen ben değil mişim :). Gerçekten çok keyifli ama bir o kadar da zaman harcayan bir oyun. Arada bir oynamak faydalı bu açıdan :).
  • İlk defa duyuyorum
  • Arkadaslar hanimla aynı anda oynamaya calisiyoruz olmuyor....o ready gozukuyor ama ben cizdigimde o goremiyor...ben onu benle oynuyor zannediyorum...o hemen yanımda bakiyoruz iphonuna bir hareket yok..aninda online oynanmiyormu..?
    Birde ben karsdakinin cizdifini cevapliyorum...ama benim cizdigime onun yazdigi cevaplari bir turlu goremedim...oyun baait ama birseyleri yanlismi yapiyoruz...ozel bir davet sistemimi var..? Yoksa listemizdeki ready yazan ouncuya tiklamak yeterli olmuyormu..?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.