Ben bu hocamızın cerrah olmasını beklerdim ama anatomi seçmiş ilginç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
drbiyoloji

-
-
çok düz bakıyosun adam zaten 40 yasına yaklasmıstır 5 sene ihtisas 2 sene zorunlu vsvs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu adam niye hala üni okuyor
-
bu yönden bakmadım ama hocada cerrah havası vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniyi bitirdi asistanlık yapıyor
Pretisyen olarak mı valısmıs aradaki sürede. Yutupta yks biyolojisi anlatan bir pretisyen hekim doğru mudur ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
niye yeni bitimriş bu yaşına kadar bitirmemiş onu anlamadım yaşlı yani 26-27 yaşında olması lazım
-
adam zaten normalde ege biyokimyada okumuş sonra abdde doktora yapmış daha sonra tıpa başlamış
Aile yaşantısından dolayı temel bilime yöneldi sanırım
Geçen sene mezun oldu
abi adam kaç yaşında yks çalışıp tıp kazanıyor bu nasıl bir mentalite. çok çalışkan harbi.
-
Vay anasını git gide daha ilginç bir hale geliyo.
30 yaşında bı daha üniversite sınava hazırlanmış 6 yıl tıp okumuş tusu da hemen kazanmış kitap deneme falan da yazıyor harbi ne azim var adamda
bu adam günde 3-4 saat uyuyor yoksa bu hayat yetişmez zaten büyük saygım var barış hocama helal olsun o kadar zorluk yaşadı bi de deprem bölgesinde o kadar yakınını kaybetti valla filmlik hayatı var hocamın
-
Anatomi çok kıyak bölüm ondan
Bu kadar çalışkan insanları görünce kendimden utanıyorum
-
Bilim dunyasinda dikis tutturamamis belli ki. Duzgun is bulamamistir, basarili degildir, vs. Bu durumda karin tokluguna postdoc yapacagima bari Turkiye'de tip okuyayim demistir. Temel bilimlerde dikis tutturamayan bircok kisi tibba geciyor.
En Beğenilen Yanıtlar

bu adam günde 3-4 saat uyuyor yoksa bu hayat yetişmez zaten büyük saygım var barış hocama helal olsun o kadar zorluk yaşadı bi de deprem bölgesinde o kadar yakınını kaybetti valla filmlik hayatı var hocamın |
30 yaşında bı daha üniversite sınava hazırlanmış 6 yıl tıp okumuş tusu da hemen kazanmış kitap deneme falan da yazıyor harbi ne azim var adamda
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X