Şimdi Ara

DREAD MARE!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dread mare kesmek için nasıl bir tank lazım yani defansı kaç olmalı hp ve takıları nasıl olmalı bilgi verebilirmisiniz!!

• Daha önce hiç kesmedim bilemicem

Bol bol koydum cimri demesinler die

• Bence takılar +12 vea +10 str olsa yeter elindeki silah +8 raptor olsa yeter ve üstü full +7 shell olsa keser bence...
  • arkadasım son zamanlarda tank ın anlamı iyice sapmaya basladı tank demek (en azından eskiden) shell ve hp takılarla kusanmıs dol ss gibi bi zırh almıs defensive skillerine vermis warior demektir

su sıralarda herkes gordugu elinde dogru duzgun silan ustunde (parlasın-parlamasın) shell olan wariora tank diyo gercek bi tank gormen icin sayk0 nun cz de human town da pot sattıgı videosunu izlemeni öneririm

sonuç olarak dread mare ye gercek anlamda tank lazım deildir saglam bi warior (mumkunse combo bilen ve +11-12 str olsa super olur) yeterlidir olacagını sanmıyorum ama denk gelip de serverde 5-6 tane warior vasa (super itemli) bi buff bi de party healle seri dread mare bilke donebilir siniz (wolfa gerek yok priest 30 str verse wolftan daha makbule geçer)

bunlar benim fikrim dusunceler tartısılmaz

• sağlam ,temi ve +65 olması lazım rahat kesmesi için yoksa bi tarafları kızara kızara keser walla
  • Howling Sword açmış 70+ lvl 1100+ Defans 2000+ Ap ve 4500+ HP olsun 2 tane 1920 bir massive olsun kesilir bence.
  • 65 lvl im 1098 defans 2146 ap undyigle beraber 4900 hp olmasına ragmen kesemedim

sorucak olursan gzl combo yapıyorum ama olmadı ikikere yattım

• quote:

Orjinalden alıntı: thut_Sikileton

65 lvl im 1098 defans 2146 ap undyigle beraber 4900 hp olmasına ragmen kesemedim

Massive ve 2 superior ile ölmemen lazım kardeş
  • 2 healler 2 warror 62 lvl+ 1 tane mass've ici tamamdir oldu dread mare
  • Senin Healerlarda İş yokmus Heal sırasında Mp3 deiştırenler Tel ile konusanlar..WCsı gelıp kafasına gore gıtmeler vb gıbı sebeblerden 2kere yattığını dusunuyorum L.J arkmızın Tarif ettıgı modüldekı 1 warıor 2 1920 ıle kesmesı gerekır
  • quote:

Orjinalden alıntı: arayanbulur

arkadasım son zamanlarda tank ın anlamı iyice sapmaya basladı tank demek (en azından eskiden) shell ve hp takılarla kusanmıs dol ss gibi bi zırh almıs defensive skillerine vermis warior demektir

su sıralarda herkes gordugu elinde dogru duzgun silan ustunde (parlasın-parlamasın) shell olan wariora tank diyo gercek bi tank gormen icin sayk0 nun cz de human town da pot sattıgı videosunu izlemeni öneririm

sonuç olarak dread mare ye gercek anlamda tank lazım deildir saglam bi warior (mumkunse combo bilen ve +11-12 str olsa super olur) yeterlidir olacagını sanmıyorum ama denk gelip de serverde 5-6 tane warior vasa (super itemli) bi buff bi de party healle seri dread mare bilke donebilir siniz (wolfa gerek yok priest 30 str verse wolftan daha makbule geçer)

priest 15 str verir ama wolfsüz kesinlikle olmz

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: thut_Sikileton

65 lvl im 1098 defans 2146 ap undyigle beraber 4900 hp olmasına ragmen kesemedim

Massive ve 2 superior ile ölmemen lazım kardeş

OLME IHTIMALIN COK ZOr

HEALLErI IYI BUL

COK KOLAY KESErSIN

• kesen olursa drop rate hakkında bişi söyleyebilirmi :D
  • eslantta dread mare den drop düşürmeye çalışacağıma czde dark mare keserim 2 katı drop alırım...
  • eslantta magelerle 3 tane dread kestik drop vermedi.
  • Biz Cypherda kesmıstık SERHATpasa diye bi ark wardı clandan lwl 62 +8 raptor +12 takılar +7 shell set pauldron +8 rahat kesmıstı 1920 healle
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Howling Sword açmış 70+ lvl 1100+ Defans 2000+ Ap ve 4500+ HP olsun 2 tane 1920 bir massive olsun kesilir bence.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: arayanbulur

arkadasım son zamanlarda tank ın anlamı iyice sapmaya basladı tank demek (en azından eskiden) shell ve hp takılarla kusanmıs dol ss gibi bi zırh almıs defensive skillerine vermis warior demektir

+1907 ve en az 65 olmalı(65 defansı almalı yani)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.