Şimdi Ara

DreamAndWork

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınava kalan 5 küsür ay boyunca neler yaptığımı günlük halinde yazıcam ve geriye dönük baktığımda neler yaptığımı nasıl çalıştığımı gösterecek bir kaynağım olucak.Son tyt ayt netlerim tyt 83 ayt 35.
    12.01.2021

Şuan tyt türkçe dilbilgisinde 3 konu, tyt matematikte ayt ile ortak olan fonksiyon polinom olasılık perm komb eksik tyt sosyali tyt fen mat bitsin ayt götürürken bakıcam tyt fende durum vahim ama iyi bir çalışmayla kısa sürede bitirebilirim geometriyi de her gün 20 30 soru çözerek halledicem Aytden şuan fizikle başladım tyt konuları bittikçe yanına diğer dersleri de koymayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamAndWork -- 12 Ocak 2021; 15:8:40 >

• Bugüne kadar pek istediğim gibi geçmese de sistemimin artık rayına oturacağına inanıyorum türkçe kalan konuları da bir haftada halledip her gün türkçe branş denemesi atıcam tyt fen bitsin haftada 4 veya 5 tane tyt genel denemesi atıcam ve ful ayt kasarken yanında her gün 1 er saat az az sosyal çalışıcam tyt matematik branş denemelerine başlıyorum her gün yarın itibariyle.Şimdi yatıyorum gece 3.00 e alarmı kurucam yarın yapıcaklarım

Tyt Mat branş denemesi
    Paragraf
    Geometri Üçgenler

Tyt fizik madde
    Tyt kimya kimyasal etkileşimler
    Tyt biyoloji hücre
    Türkçe Zarflar
    Ayt fizik kesişen kuvetlerde denge
  • Başarılar hocam kolay gelsin

• Mezuni kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum sana da kolay gelsin
  • Durum güncellemesi
    Geç yattığım için 3 te kalkmak yalan oldu ve 7 de kalktım.

Geometri
    Tyt Mat branş deneme
    Türkçe zarf
    Paragraf temizlendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3te kalkmak ne hocam manyak mısın

• brosbeforehoes kullanıcısına yanıt
    5 küsür ay kalmış bu süreçte uykum yettiği kadar uyumak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet+ Keenetich Hopper
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün toplam 9 saat devirebildim.Her gün çözmek amaçlı bugün başladığım tyt mat denemelerinde 3d de ilk denemede 120 dk 37.75 net geldi net iyi ama süreyi kısmam lazım.Öğleden sonra yaptıklarım,

Tyt fizik madde
    Tyt kimya kimyasal türler arası etkileşim
    Tyt biyoloji hücre

Bugünü az da olsa kapatıcam daha iyi günler görüceğime inanıyorum biraz daha hızlansam konu temizlesem ayt abansam daha iyi olucak bu yavaşlık beni rahatsız etmeye başladı açıkçası, alarmı belli bi spesifik tam saatlere kurmak istemiyorum o yüzden 3.58 gibi saate kurucam

Yarın yapmayı planladıklarım

Geometri üçgenler
    Paragraf
    kimya Etkileşimler
    biyo Hücre
    fizik madde
    Tyt mat denemesi
    Türkçe Zarflar
    Ayt fizik kesişen kuvvetlerde denge
    Fonksiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamAndWork -- 13 Ocak 2021; 23:20:0 >
  • Bugünkü planladıklarımdan fizik ve kimyaya bakamadım ama daha hızlanarak hepsinin üstünden gelmem lazım.tyt mat branş denemesi çok iyi geldi lakin kazığı çakmam lazım .bugün 11 saati devirdim yarın programımın aynısına devam edicem fizik ve kimyaya bakabilirsem tytyi bitirip ful odağımı ayt ve tyt denemelerine verebilirim yarın yapıcaklarım

Geometri üçgenler
    Paragraf
    kimya Etkileşimler
    biyo Hücre
    fizik madde
    Tyt mat denemesi
    Türkçe Edatlar
    Ayt fizik kesişen kuvvetlerde denge
    Fonksiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamAndWork -- 15 Ocak 2021; 0:16:40 >
  • 12 misin hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunum
  • Bugün geç başlayabildim Problem Paragraf Geometri hallettim geride kalanlar tyt kimya,biyo,fizik ayt fizik türkçe fonksiyon
  • Erken kalkacaksan erken de yatmalısın uykunu iyi alamazsan zaten konuları kavrayamazsın tabi bunlar benim düşüncelerim

• Haklısın 11 12 gibi yatmaya çalışıyorum şu sınav sürecinde bana göre herşey mübah 4 5 saat uyusam da önemli değil ilerde 2 saat uyumayı da düşünüyorum bikaç defa
  • DreamAndWork D kullanıcısına yanıt
    2-3 saatlik uyku kendini kandırmak olur sen bilirsin
  • Coals kullanıcısına yanıt
    amaçta bu zaten uyumuş gibi düşünücem kendimi çalışma motivasyonuyla uyku pobleminden geliceğimi düşünüyorum
  • DreamAndWork D kullanıcısına yanıt
    peki hocam başarılar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.