Şimdi Ara

DreamAndWork (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağol sana da
  • Bugün de pek istediğim gibi geçmedi programa uyamadım amacım olabildiğince erken kalkmak ,tyt ayt ortak mat konularını halledene kadar mat branş çözmeye ara verdim

Çalışmak için aç olmak da güzel şeydir tepedeki kurt tepeyi tırmanan kurt kadar aç olamaz yarın yapıcaklarım

Paragraf
    Geometri eşlik benzerlik
    Ayt fizik denge lami
    Mat fonksiyon
    Tyt biyo organeller
    Kimya türler arası etkileşim
  • Mütiş bi program hazırladım deli gibi kasıp anca rahat hissedebilirim 10 saatin altına düşmemem lazım yarın istediğim saatlerde kalkamıcam ama bu çalışmamı engelleyemez
  • Bugün 8 saat devirebildim tyt feni halletmeye başladım aytden de fizikte ilerliyorum sadece çok çalışmam gerek uyku haram
  • DreamAndWork D kullanıcısına yanıt
    Hedef ne
  • mxpayne kullanıcısına yanıt
    Tıp
  • DreamAndWork D kullanıcısına yanıt
    Başarılar hocam şu anki netlerin nedir ve mezun musun
  • mxpayne kullanıcısına yanıt
    Sağol sana da başarılar mezunum tyt en son 83 geldi ayt girmiyorum daha
  • Bugün de kötü geçti yılmak yok pes etmemem lazım makineye bağlamam lazım artık
  • Netlerimiz aynı neredeyse bende tyt adına 85leri aytde de daha yeni yeni başladığım için 30-35leri görüyorum umarım hedefimize ulaşırız.

• Başarılar hocam aynı durumdayız ikizimi buldum vallaha :)
  • ahmetyks A kullanıcısına yanıt
    Hep birlikte başarıcaz pes etmek yok
  • Kaç gündür istediğim gibi geçmiyor artık 10+ saatleri görmem lazım
  • Bugün 10 saat oldu bi anda 14 yapamasam da olucak sorun değil tyt bitse yolum dümdüz olucak ama aytyi de temelli bırakasım yok tyt ayt karışık gitmeye çalışıyorum başımı yastığa koyduğumda rahat yatsam yeter

yarın bugükünden daha iyi çalışırım umarım hâlâ kendimi baya geride hissediyorum bu ister istemez strese sokuyor en geç 6 da kalkıcam aksilik olmazsa
  • Şu kalan sürede tam olarak ayt başlamadığım için dert ediyorum ama iyi bir ivmeyle ilerleyeceğimden stres yapmamaya çalışıyorum bugün erken kalkamadım yorgunluktan ama yarın 6 da kalkıcam
  • Netlerimiz yakınmış hocam kolay gelsin
  • pratan27 P kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum sana da
  • Çalışmalarımı daha da sıklaştırmaya başladım artık tyt fen bitmemesinden rahatsızım yarın bi 10 saat devirmek planın
  • Başarılar hocam ama uyuma saatinizi 1 saat daha erken alsanız keşke hocam 3 saat uyku ne cidden
  • sağol dostum aslında uyku önemli evet şuanlık 6 7 saat uyucam gibi arada yavaş yavaş daha az uyuyabilirim belki
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.