Şimdi Ara

Dreambox 500 ve HD 800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir sure kuru kuru Dreambox 500 kullandikdan sonra arizalandi ve HD800 aldik. Fakat TV'e sadece peder baktigi icin hic ilgilenmemistim bu uydu isleri ile.
    Sorun suki, 500'u 3 sene kullandik ve arizalardan basimizi agritti. HD800 aldik cok keyifli makinaydi ozellikle HD'ler fakat oda ERROR diyerek kendisini kitledi. Kirmizi led yaniyor baska birsey demiyor.. Hic tepki bile vermiyor.

Neyse gelelim asil konuya..

Simdi Dreambox 500 takili, ne hikmetse calisiyor.. Internet uzerindende baglanabiliyorum. Yeni ogrendim guzel ozellikmis.. SS falan alamiyorum myada PC'imde kanallari izliyebiliyorum (sanirim ? Calistiramadim)

Fakat bu DreamBox'larin ozelligi nedir ? Neler yapabiliyorum (Harddisk haricinde). Bilgisayar uzerinden izlemek istersem neler yapmam gerekir gibi bana bilgi veren siteler lagzim. Geneli almanca oluyor cozemiyorum bile.. Gerisi Ingilizce fakat onlarida cozemiyorum tam olarak bilgi bulamiyorum yeterli kadar.

Fakat en onemlisi, satin aldigimiz yer Sifre giriyor. Sifreli butun kanallari aciyordu.Bu sifre neyin nesidir ? Hatta yillik ucret bile aliyorlar ve cok kisi kullaniyor. Fakat bilincsiz olmak istemedigimden kendim el attim bu duruma dreambox nedir cozmek istiyorum. Bilgisayardanda anlarim fakat bu uydu islerinde yeniyim.

Aranizda baska kullanan varmi bu cihazlardan ?

Tessekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 25 Haziran 2010; 11:58:59 >

• Goruntu almayi hallettim TV'den PC uzerinde izliyebiliyorum su anda.. Fakat az once cöktü sanirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.