Arkadaşlar size bir sorum olacak bu dreambox 500s lerde 1.sınıf orjinallerinin mac adresi 00 09 ile başlıyormuş diğer tabiri caizse çakmalarının mac adresini bilmiyorum sorum şu çakma cihazlara gemini atılmıyormuş time bomb diye bi uyarı veriyormuş ne derece doğru yeni bir dreambox alıcam yardımınıza ihtiyacım var teşekkürler şimdiden
gemininin her veriyonu yüklenemez klon olanlara mac adresi 00 09 ile başlayanda klonlar mevcuttur bence skybox yada inpax alın klon dreambox a göre çok daha iyidir.
dreamboxun yaptığı işleri yapıyormu o dediklerinizde
birebir aynısıdır menüleri dış görünümü sadece üreticileri farklıdır aynı işleri yaparlar ben satıyorum skybox hatta bakın dükkanıma.
Benim elimdeki klon 500S (siyah) kasanın MAC'ı da 00:09 ile başlıyor ve Gemini atılmasında sorun yok. Sadece belli bir sürümden (4.50sanırım) öncekileri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Daha sonraki sürümlerde de bazı arkadaşlar timebomb'u kaldırıp koymuşlar ama ben şahsen onları denemedim. Yani herhalde klon kalitesi ile ilgili bir durum bu. Atılamayacak bir imaj olduğunu sanmıyorum.