Arkadaşlar cumartesi günü electro world mağazasının broşurun de dreambox 500S modelini 179 TL. olduğunu gördüm. Gaziosmanpaşa mağazasına gittim. Görevli cihazın 1. kalite klon olduğunu söyledi. broşür de klon olduğu yazmıyordu. Klon cihaz satışı yasal mıdır ? Broşür de klon olduğunu yazması gerekmez miydi?
çok pahalı bence.
Server üyeliğin olmadan hiçbi işe yaramaz biliyosun dimi?
sattığı klon. satması yasalsa broşurde belirtmesi gerekmez mi
Nasıl fatura kesiyorlar bu cihaza çok merak ettim garanti nasıl verecekler? Dreambox firması 500s üretimini sonlandıralı 2 seneyi geçti zaten electroworld fiyat da piyasadan oldukça yüksek
merak ettiğim bi husus var electroworld server da veriyor mu cihazın yanında şaka bi yana cihaz alan arkadaşlara CCcam server konusunda yardımcı olabilirim
belirtilmesi gerekirdi,niye belirtilmedi bilemiyorum.belkide pek bu işten anlamayanlara kakalıyorlar maalesef
Mantık hatası yok mu sizce de? Server olmadan da normal receiver olarak kullanılıyor Temel işlevi bu olan cihazla kimin nasıl kulandığının önemi yok Satarken reklamında şifreli kanalları çözer demiyor ki zaten O zaman neden server da kiralayın desin ki..
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Mantık hatası yok mu sizce de? Server olmadan da normal receiver olarak kullanılıyor Temel işlevi bu olan cihazla kimin nasıl kulandığının önemi yok Satarken reklamında şifreli kanalları çözer demiyor ki zaten O zaman neden server da kiralayın desin ki..
Arkadaşın söylediği durum bu değil ki?
Eğer mesajın benim mesajım içinse ben asıl amacının söylediğim şekilde olduğunu düşündüğüm için öyle yazdım.
Mantık hatası gerektiricek bi durum yok yani.
çok saçma ama adamlar satıyorsa bunun gerekli açıklaması vardır
bugün viaport da gördüm 209 tl etiket vardı üzerinde aldım elime baktım pek anlamam ama daha önce gördüklerimden kötüydü cihaz dış malzeme boya kalitesi vs, rs 232 port yamuk montajlanmış falan 2.sınıf klon cihaz olabilir belkide
fiyat bana pahalı geldi broşürde garanti fln da belirtmemiş,garantiyi kim sağliyor?
Hakikaten çok pahalı. 100 tl ye almayanı dövüyorlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme