Şimdi Ara

Dreambox 500s Kumanda Mesafe Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dreambox kumanda sorunu kumandada değil cihazın gözünde gözü o kadar küçük ve içe yapmışlarki kumanda görmüyor tam karşısından tutmanız gerekiyor
    bu sorunu aşmak için ya gözü bir kabloyla uzatıp dışarı alacaksınız yada gözün önünü açacaksınız kumanda gözünün önündeki plastik korumayı çıkartacaksınız
    yani bu cihazlarda bu sorun var
    www.hepsiteknik.com
  • arkadaşlar aldıgınız yer 2 yıllık garanti veriyoruz gibilerinden sizi kandırır kimse kimseyi kandırmasın ürünü sattıktan sonra çogu dreambox benzeri cihazları satan şahıslar sizi tanımaz fiziksel arızalarda sizden para talebinde bulunun.çin malı sonuç itibariyle. kumanda konusuna gelince cıhazı içini açın ve cıhazın önündeki yeşil led olan bölümün plastik koruyucu bölümü çıkarttın %100 sonuç alacaksınız ve bana dua edeceksiniz iyi günler.

Dreambox 500s Kumanda Mesafe Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdede -- 30 Ocak 2011; 13:49:09 >
  • bende aynen onu söylüyorum resim açıklayıcı olmuş ellerine sağlık üstad
  • cihazın içini açıp garanti dışı bırakmaya gerek yok.bıçakla öndeki koruyucuyu rahatlıkla çıkartabiliyorsunuz.ben çıkardım sonuç mükemmel ...
  • Az önce ben de koruyucu plastiği çıkarttım. 6 aydır boşu boşuna nişan alıp mesafe ayarı yapacağım derken cihaz karşısında maymun olmuşum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • Bende aynı sorunu yaşadım.Normal ekranda iken mavi tuşa bas Extras - Kurulum menüsünü aç Use70xx uzaktan kumanda ayarlarının yanında yeşil işaret çek varsa ok basarak kaldır.Kumandan eski haline döner.
  • sizin kutudan kullanım kılavuzu çıktımı yaaa.

internetten bir kullanım kılavuzu buldum ama değişik kumandaya aitti. kullanım kılavuzunuz mevcutmudur???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.