Bildirim
Dreambox 500s yerel platformlar izleyemiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bir servera üye oldunuz mu? onlar size teknik destek veriri.
üye olmadıysanız ggden 250-300 tlye 1 yıllık server bulabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: AngryWarior
Evet arkadaşlar yeni aldım. Star tv Trt gibi kanallar açılıyor. Ama yerel platformlarin kanalları animal planet,discovery gibi bunlar açılmıyor. Biraz kurcaladım ve cccam 2.1.4 diye bişi buldum. İçinde yüklü olarak vermiş galiba bana . Bi yardım edermisiniz
kanalda sınyalmı yok yoksa sınyal gelıyo kanalı kırmıyomu ? hangı uydu uzerınden denıyosunuz bıde ona gore yazarsan yardımcı olmaya calısıyım.Kanalları taratsan belkı sıkıntı kalkar ortadan. -
quote:
Orijinalden alıntı: AngryWarior
Evet arkadaşlar yeni aldım. Star tv Trt gibi kanallar açılıyor. Ama yerel platformlarin kanalları animal planet,discovery gibi bunlar açılmıyor. Biraz kurcaladım ve cccam 2.1.4 diye bişi buldum. İçinde yüklü olarak vermiş galiba bana . Bi yardım edermisiniz
arkadaşım... bendeniz kablolu yayın ve d-smart yasal abonesiyim... merkezi sistem türksat-hotbird uydu yayınlarını izliyorum... size tavsiyem kesinlikle internetten kart paylaşımında yerli platformlarından uzak durunuz...yasak ve tehlikelidir... server sahibi ile beraber sizde yakalanırsanız hapis ve para cezasına çarptırılabilirsiniz... dikkatinizi çekerim... bilgilerinize sunarım... saygılarımla...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X