Şimdi Ara

Dreambox 600 pvr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana yardımcı olan tüm arkadaslara tesekkur ederim.
    uydu alıcı cihaz için sordugum sorular karşısında hd cihaz almaktan wazgeçtim.
    hem hd yayınların yetersiz oldugundan hemde çogu şifreli oldugundan
    yada cihazlar daki ozelliklerin bir cihazda toplanamamış olmasından dolayı weya kart paylaşımları az olması
    sebeplerinden dolayı hd cihaz yerine dreambox dm600pvr almaya karar werdim.
    Benim icin goruntu we kart paylaşımı olması en omenlisi idi zaten

Görüntü kalitesinde hd olan cihazlarda hdmi cıkısından sd yayınları izlenmesi cokda fark edilmeyecegi yazılmıs
    bunları goz onunde bulundurarak 600pvr almaya karar werdim
    umarım iyi yapmısımdır^^

• DM 600pvr DM 500s modelinin 32mb hafızalı ve hddli olan versiyonudur çok güzel bir tercih güle güle kullanın
  • dusunmussun ve ıyı bır karar vermıssın bencede en mantıklısı suan,
  • Hayırlı olsun. Deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ist_Mail

Hayırlı olsun. Deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz...

Elbetteki ama Kredi kartımın hesap kesim tarihi 28 inde 29 unda alacam allah izin werirse^^
    birde 120lik canak ve motor la beraber 3 tane canak yerine 1 motor alacagım bu yonde tawsiye edildi.
    29undan sonra ilk izlenimlerimi hemen aktaracagım
  • Bende bir pvr 600 kullanıcısı olarak oldukça memnunum. Sanada kesinlikle tavsiye ederim. Kayıt kalitesini görünce verdiğin tüm paraya değeceğini göreceksin..
  • Hayırlı olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 600 pvr kullanıyorum ve çok memnunum.

hatta tv olmadan ağdan bilgisayar monitöründen bile izlenip kayıt yapılabiliyo. tv siz ağdan monitörden izliyorum yani. kalite kaybı yok

• Selam Arkadaslar,
    lutfen 600 pvr hakkinda beni biraz bilgilendirir misiniz ?
    3 Haziranda digiturk'um iptal olmus olacak
    ben hala bir cihaz da karar kilmadim ama db 600 pvr'ye cok yakinim :)
    uydu sistemlerine cok fransiz olmam sebebi ile detay bilgi lutfen
    muratorhan@gmail.com adresine de yazabilirsiniz.
    simdiden cok tesekkurler
    Saygilar...
  • Bende pvr almayı düşünüyorum arkadaşlar ürün size kaç liraya mal oldu çanakla beraber?Ayrıca receiver i anfiye bağlayıp dolby ses alabiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pen_stan -- 30 Mayıs 2008; 15:45:18 >
  • dolby çıkış var
  • quote:

Orjinalden alıntı: pen_stan

Ayrıca receiver i anfiye bağlayıp doly ses alabiliyormuyuz?

Evet dolby ses alabiliyorsunuz..
  • Dreambox 600 pvr klon satışa sunuldu mu? Geçen hafta içinde büyük bir firmanın birkaç güne kadar getireceği söylenmişti ama sonra haber çıkmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rkarab

Dreambox 600 pvr klon satışa sunuldu mu? Geçen hafta içinde büyük bir firmanın birkaç güne kadar getireceği söylenmişti ama sonra haber çıkmadı.

evt sunulmuş kelepironline sitesinde var 250 usd yazmışlar satıcı sıcak fırsatlar konusunda foruma özel 235 usd dolar olacağını yazmıştı
  • klon 600 PVR ıcın ptesı gununu bekleyın suan gordugunuz fıyatlardan cok dahaa uygun fıyat cıkatıcaklar...
    karablık ı takıp edın..

quote:

Dreambox 600 pvr klon satışa sunuldu mu? Geçen hafta içinde büyük bir firmanın birkaç güne kadar getireceği söylenmişti ama sonra haber çıkmadı.
  • kabus_34 ok beklemekte fayda vardır her zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabus_34

klon 600 PVR ıcın ptesı gununu bekleyın suan gordugunuz fıyatlardan cok dahaa uygun fıyat cıkatıcaklar...
    karablık ı takıp edın..

quote:

Bilgi için sagol kabus_34
  • ARkadaşlar beninde kafam karışık. Bana da tavsiye verirseniz sevinirim.

Şimdi sony40d3500 Tv aldım. Bir home theater alıcam ve dediğinize göre 600 den çıkan sesi burdan alabilicem. Bu çok güzel. Ayrıca kayıt da yapabilicem. Peki kayıdı nereye yaopıyorum kendi harddisk i mi var ?

Bu aletle LCD de iyi bir SD yayın almam mükün müdür ? Digitürk ün verdiği cihazlardan iyi olacağını düşünüyıorum. HDMI ile mi bağlayacağım ?

Çanak almak bğlatmak falan ne kadardır.

Ayrıca bu cihazı network e bağlamam mı gerekiyor ? kotalı bi internetten çok kota yer mi görüntü kayıdında kullanmıyordur diye düşünüyorum.

Son olarak şifreli yayınları kart paylaşımı olursa çözüyor değil mi ? ve klonu ne oluyor ki bunun ... nerden alıcaz bunu sıradan bir yerde satılmıyor mu.

Tamam durdum da motorum soğusun :D çok soru sordum ama cevap verirseniz herkes bilgilenmiş olur lütfen ve teşekkürler

• 600 pwr lere harici hard disk alıcaksın bildiğim kadarıyla kayıt yapmak için,Clon cihazlar ucuz orjinalleri biraz tuzlu oluyor ama clon cihazlarda idare eder yani,çanak fiyatlarını bilmiyorum bir araştır istersen alıcaksan da ofset çanak al parabol alma sakın, evet paylaşımla dreamboxlar şifreli kanalı ortadan kaldırıyor kanal direk görüntü.
  • bende bır recevıer almayı dusunuyorum bu baslık bıraz kafamı bulandırdı...sımdı herkes bu cıhazı cok ovuyor yalnız cıhazda bıldıgım kadarıyla component baglantı bıle yok(yanlıs bır tesbıt olabılır).....pekı bu cıhazı almamızın SD yayınlarda su ankı recevıer(next ye 2000 cıx plus)a gore bı avantası olacak mı?yoksa bıraz bekleyıp para bırıktırıp 800 pvr mı alalım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.