Şimdi Ara

dreambox 7020s vs nasıl cihazdır bunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sağda solda dreambox cihazlarının adını çok duyuyuyorum ve merak ediyorum. Satan firmanın sitelerine girdim ve özelliklerini inceledim ancak pek anlayacağım dilden değil anlayacağınız. Onun için özellikle bu cehazlardan kullanan arkadaşlar varsa bu cihazlar açıkça ne işe yarar maharatleri ve artıları nelerdir, diğer uydu cihazlarından faklılıkları? gibi konularda bu topic altında yazarlarsa çok makbule geçer, çünki çok pahalı ve tanınmayan bir cihaz iyice tanımadan o kadar parayı vermeyelim ve benim gibi meraklılarında işine yarar diye düşünüyorum...Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26mehmeter -- 19 Mayıs 2006; 7:20:51 >

• DreamBox biraz fazla gelişkin bir cihaz.
    Linux temelli bir işletim sistemi var.
    Bu cihaza klavye bağlanabiliyor.
    Hard disk bağlanabiliyor. Bu sayede TV programlarını, filmleri, maçları,... vs kaydedebilirsin.
    Cihazda LAN portu var. Bu şekilde bilgisayara ve internete bağlanabiliyor. Card Sharing (kart paylaşımı) yapabiliyor. Bu şekilde şifresi kırılamayan kanalları bile seyredersin.
    Bilgisayardan film, mp3 falan yükleyip DreamBox'da seyredebiliyorsun.
    Bu cihazı kullanacak kişinin biraz bilgisayar bilmesi iyi olur.
    Var da var. Yarı bilgisayar, yarı receiver bir cihaz. Böyle olunca kullanım sınırları da geniş oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

DreamBox biraz fazla gelişkin bir cihaz.
    Linux temelli bir işletim sistemi var.
    Bu cihaza klavye bağlanabiliyor.
    Hard disk bağlanabiliyor. Bu sayede TV programlarını, filmleri, maçları,... vs kaydedebilirsin.
    Cihazda LAN portu var. Bu şekilde bilgisayara ve internete bağlanabiliyor. Card Sharing (kart paylaşımı) yapabiliyor. Bu şekilde şifresi kırılamayan kanalları bile seyredersin.
    Bilgisayardan film, mp3 falan yükleyip DreamBox'da seyredebiliyorsun.
    Bu cihazı kullanacak kişinin biraz bilgisayar bilmesi iyi olur.
    Var da var. Yarı bilgisayar, yarı receiver bir cihaz. Böyle olunca kullanım sınırları da geniş oluyor.

hocam doğru söylemiş ama,
    bir şey ne kadar komplikeyse yani ondan ne kadar çok şey istiyorsan hataya da o kadar açık demektir
    yani sen oturup hocamın anlattıları senin işşine yararmı onu düşün hemde çok iyi şekilde düşün zira 500 euro civarı olması lazım
    ama yok ben yerli yabancı kanallar izlerim emulu kanallarda bana yeter dersen cebinden 350 bilemedin 400 ytl para çıkar normal bi cihazla

• ben aldım dreambox 7020s hemde 900 ytl pesin para verdım
    ama deydi mükenmel bir cihaz tavsiye ederim
    acmadıgı kanal yok
  • cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim aydılattılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.