Şimdi Ara

Dreambox 800HD 5+1 Ses Sistemine Nasıl Bağlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dreambox 800HD, Philips HTS5850 ve Samsung 46C6000 Led Tv olarak bir sistemim var, sorunum uydu alıcısındaki sesi 5+1 sistemine aktaramıyorum 5+1 sistemde optik bağlantı yok uydu alıcısındaki sesi nasıl aktarabilirim arkadaşlar, nasıl kablo kullanmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

• HTS5580 olmasın cihazınız, ben 5850 modelini hiç görmedimde.

Hem tv nin hem de 5+1 in şemalarını inceledim DM800'ü zaten biliyoz ve malesef tek bir bağlantı sonucu çıktı 'scart to rca L-R'.DM800'ü hdmı dan bağladığını kabul edersek cihazın scart çıkışına 'scart to rca L-R' kablo takıp rca konnektörleride ses sisteminin şemadaki 4 nolu aux ın konnektörlerine bağlaman gerekiyor.

Yada lınkte görülen 'optıcal to coax' converter edinmen gerekiyor.Converter DM800'ün optıcal ses çıkışını coax ses çıkışına dönüştürüyor.İstanbul'da birkaç yerde satıldığını duymuştum.Aha bu da link:http://www.svideo.com/toslinkcoax1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 12 Şubat 2011; 15:30:49 >

• Eyvallah sağolasın
  • Kusura bakmayın diğer konularınızı görmedim cevaplanmış zaten ama o elektrodepo güvenilir bir sitedir. Optik kabloyu da oradan alabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DIGITURK'e Ses Sistemi Bağlamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.