Şimdi Ara

Dreambox 800HD se (Clone) - Image - E2 Eklenti - Donanım Sorunları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.910
Cevap
14
Favori
187.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sawyer53

En güzelini yapıyorsun hocam

inş gmrkte de sıkıntı çıkmadan elimize geçer de keyfine varırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

quote:

Orijinalden alıntı: sawyer53

En güzelini yapıyorsun hocam

inş gmrkte de sıkıntı çıkmadan elimize geçer de keyfine varırız

Alıntıları Göster
    İnşallah hocam meraketme kazasız belasız eline ulaşır çifte bayram yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

İnşallah hocam meraketme kazasız belasız eline ulaşır çifte bayram yaşarsın

Alıntıları Göster
    yeni kanal listelerini buradan indirebilirsiniz:

http://www.dreambox-tr.org/forum/threads/13628-Enigma-2-Setting-update/page4?p=40479#post40479

Vu+ Setting (Hazır Kanal Listeleri) KaYaCaN*
    Vu+Duo, Vu+Uno, Vu+Solo, Vu+Ultimo
    DM-800,8000,7020HD,7025,500HD,
    xtrend-et9000, xtrend et-5000,

gibi cihazlara yükleyebilirsiniz.(LİSTELER SAYFA SONUNDADIR)
    .
    ================================================== =================================
    2 Uydulu setting: (42E+13E)
    ================================================== =================================.
    2 Uydulu setting: (42+07E)
    ================================================== =================================
    .================================================== =================================
    3 Uydulu setting: (42E+13E+07E)
    4 Uydulu setting: (42E+13E+07E+19.2E)
    5 Uydulu setting: (42E+13E+07E+19.2E+4.8E)
    6 Uydulu setting: (42E+13E+07E+19.2E+09E+4.8E)
    7 Uydulu setting: (42E+39E+19E+13E+9E+7E+4.8E)================================================== =================================
    8 Uydulu setting: (42E+39E+23.5E+19E+16E+09E+07E+4.8E)
    10 Uydulu setting: (42E+39E+23.5E+19E+16E+13E+9E+7E+4.8E+7W)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 1 Ağustos 2011; 17:10:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

yeni kanal listelerini buradan indirebilirsiniz:

http://www.dreambox-tr.org/forum/threads/13628-Enigma-2-Setting-update/page4?p=40479#post40479

Vu+ Setting (Hazır Kanal Listeleri) KaYaCaN*
    Vu+Duo, Vu+Uno, Vu+Solo, Vu+Ultimo
    DM-800,8000,7020HD,7025,500HD,
    xtrend-et9000, xtrend et-5000,

gibi cihazlara yükleyebilirsiniz.(LİSTELER SAYFA SONUNDADIR)
    .
    2 Uydulu setting: (42E+13E)
    ================================================== =================================.
    2 Uydulu setting: (42+07E)
    .================================================== =================================
    3 Uydulu setting: (42E+13E+07E)
    4 Uydulu setting: (42E+13E+07E+19.2E)
    5 Uydulu setting: (42E+13E+07E+19.2E+4.8E)
    6 Uydulu setting: (42E+13E+07E+19.2E+09E+4.8E)
    7 Uydulu setting: (42E+39E+19E+13E+9E+7E+4.8E)================================================== =================================
    8 Uydulu setting: (42E+39E+23.5E+19E+16E+09E+07E+4.8E)
    10 Uydulu setting: (42E+39E+23.5E+19E+16E+13E+9E+7E+4.8E+7W)

Alıntıları Göster
    peter'dan sipariş ettik bakalım ne zaman gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 1 Ağustos 2011; 19:41:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amon35

peter'dan sipariş ettik bakalım ne zaman gelicek

Alıntıları Göster
    Beyler 10 Numarasınız 3 Haftada Olayları Sorunları Cözmeye Başladınız Forum Paylaşım Dediğin Böyle oLur Bu arada Bende Çeşmede Tatildeyim Tatilden Döndüğümde Daha Sık Ziyaret Edeceğim forumu Bildiklerimizi Paylaşarak Bilmediklerimizi Öğrenerek Birbirimize Yardımcı Olabilirsek Ne Mutlu Bizlere

• quote:

Orijinalden alıntı: egeli32

Beyler 10 Numarasınız 3 Haftada Olayları Sorunları Cözmeye Başladınız Forum Paylaşım Dediğin Böyle oLur Bu arada Bende Çeşmede Tatildeyim Tatilden Döndüğümde Daha Sık Ziyaret Edeceğim forumu Bildiklerimizi Paylaşarak Bilmediklerimizi Öğrenerek Birbirimize Yardımcı Olabilirsek Ne Mutlu Bizlere

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaslar cihaz elime gecti.
    Hemen nevigma2 yi yukledim
    dreambox edit programi ile hazir kanal listesi atmak istedim fakat su hatayi aldim
    services or lamedb hatasi dreamboxa gonder dedigimde bulunamadi services or lamedb dosyasi diyor.
    Sorunun cozumu nedir acaba....
    Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: opentelcll

dreambox edit programi ile hazir kanal listesi atmak istedim fakat su hatayi aldim
    services or lamedb hatasi dreamboxa gonder dedigimde bulunamadi services or lamedb dosyasi diyor.
    Saygilar

dreamboxedit programında gerekli ayarları save ettnizmi?
    ip no:192.168.?.?. port no:21, kullanıcı adı:root, şifre: dreambox ve enigma2 yazan yere tıklayıp save etmelisiniz.
    sonra programdan kanalları yükleyebilirsiniz.
    iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanardag06

quote:

Orijinalden alıntı: opentelcll

Saygilar

dreamboxedit programında gerekli ayarları save ettnizmi?
    ip no:192.168.?.?. port no:21, kullanıcı adı:root, şifre: dreambox ve enigma2 yazan yere tıklayıp save etmelisiniz.
    sonra programdan kanalları yükleyebilirsiniz.
    iyi günler

Alıntıları Göster
    Kablosuz bağlantı olarak everest zc-wlo 123 alacm ve deneyip fikirlerimi burda paylaşırım. Hdd olarak tavsiye edeceğiniz bi marka model var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomania

Kablosuz bağlantı olarak everest zc-wlo 123 alacm ve deneyip fikirlerimi burda paylaşırım. Hdd olarak tavsiye edeceğiniz bi marka model var mı?

Alıntıları Göster
    şöyle yorumlar var genelde HDD ile ilgili. xxx GB , 5400 RPM , 8 Mb cache yani model ve marka hatta boyut önemli degil. benım 2 TB'lik wd diskimi rahatlıkla görüyor. (usb den)

Bu arada Cihaz üzerinden pc'ye baglanıp dosyalarida oynatmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 4 Ağustos 2011; 19:53:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: c

şöyle yorumlar var genelde HDD ile ilgili. xxx GB , 5400 RPM , 8 Mb cache yani model ve marka hatta boyut önemli degil. benım 2 TB'lik wd diskimi rahatlıkla görüyor. (usb den)

benim de 1.5 tb wd görüyor(usb) ama kayıt yapamadım bir türlü ve kayıt yaptıklarımız nasıl izleniyor kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 4 Ağustos 2011; 21:58:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c

benim de 1.5 tb wd görüyor(usb) ama kayıt yapamadım bir türlü ve kayıt yaptıklarımız nasıl izleniyor kardeş

Alıntıları Göster
    kayıt yapmanız için diski biçimlendirmenız lazım , bu da diskiniz içindeki tüm verileri silmek demektir. eğer boş ise diskiniz biçimlendirme yapabilirsiniz.
    Kurulum >>> Sistem >>> Sabitdisk veya Harddisk bölümünde "dosya sistemini kontrol et" secenegi ile diski formatlayarak kayıt için uygun hale getirebilirsin.

kayıtları izlemek için ise 2 yol var aslında, en kısası kumandadan "PVR" tuşuna basmak

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

kayıt yapmanız için diski biçimlendirmenız lazım , bu da diskiniz içindeki tüm verileri silmek demektir. eğer boş ise diskiniz biçimlendirme yapabilirsiniz.
    Kurulum >>> Sistem >>> Sabitdisk veya Harddisk bölümünde "dosya sistemini kontrol et" secenegi ile diski formatlayarak kayıt için uygun hale getirebilirsin.

kayıtları izlemek için ise 2 yol var aslında, en kısası kumandadan "PVR" tuşuna basmak

Alıntıları Göster
    Yeri burası mı bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum. HD olarak izleyebileceğimiz şifresiz kanallar hangisi idi. Benim bildiğim sadece TRT hd var. Bundan başka varmı acaba....

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Yeri burası mı bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum. HD olarak izleyebileceğimiz şifresiz kanallar hangisi idi. Benim bildiğim sadece TRT hd var. Bundan başka varmı acaba....

Alıntıları Göster
    Türksatta , TRT HD , ATV HD , A HABER HD ve TELEDÜNYA HD var.
  • quote:

Türksatta , TRT HD , ATV HD , A HABER HD ve TELEDÜNYA HD var.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar elimde tplink wn821n v2 wireles stick var. bunu kullanabilir miyim. cihazda. cihaz gelmedi ama altyapıyı hazırlamaya başladık :D
  • quote:

cihaza tekrar hayran kaldim cihaza 2 kanat takıp , uç komutu versek uçacak yani o derece
    az önce torrent olayini denedim. çalışıyor. onun detayalarını ve anlatımınıda akşam veririm.

Alıntıları Göster
    en çok tavsiye ettiğiniz image hangisi acaba ?

• İcvs Image veya newenigma Image
  • quote:

Arkadaşlar elimde tplink wn821n v2 wireles stick var. bunu kullanabilir miyim. cihazda. cihaz gelmedi ama altyapıyı hazırlamaya başladık :D

800 hd se orjinallerde genelde memnuniyet sağlayan kablosuz aparat everest zc-wlo 123. Ama heryerde bulunmuyor işte. hepsiburada da var. Şimdilik onlarında kargolamlarında depolarında sorun varmış. Senin bahsettiğin aparata baktım tplink in eski ve yeni versiyonları varmış. Eski versiyonlar plug&play (tak&çalıştır) ile başarılıymış. Hdd konusuna gelince WD 2.5" 500GB Scorpio Black Sata 2.0 7200Rpm Notebook Disk almayı düşünüyorum. Yüksek performans alabileceğim bi ürün. McCarty nin bilgisayara bağlanıp ordaki dosyaları dream den nasıl kullandığını anlatması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomania

quote:

800 hd se orjinallerde genelde memnuniyet sağlayan kablosuz aparat everest zc-wlo 123. Ama heryerde bulunmuyor işte. hepsiburada da var. Şimdilik onlarında kargolamlarında depolarında sorun varmış. Senin bahsettiğin aparata baktım tplink in eski ve yeni versiyonları varmış. Eski versiyonlar plug&play (tak&çalıştır) ile başarılıymış. Hdd konusuna gelince WD 2.5" 500GB Scorpio Black Sata 2.0 7200Rpm Notebook Disk almayı düşünüyorum. Yüksek performans alabileceğim bi ürün. McCarty nin bilgisayara bağlanıp ordaki dosyaları dream den nasıl kullandığını anlatması lazım

Alıntıları Göster
    anlatıcam o olayi yazılari ve resimleri hazırladim son bir kaç satir kaldı akşama koyarim buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 5 Ağustos 2011; 11:22:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bora2004

İcvs Image veya newenigma Image

newnigma güzel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bora2004

İcvs Image veya newenigma Image

newnigma güzel

Alıntıları Göster
    bora2004 usta dm800 hd se satmışsın herhal de memnun kamadın mı performanstan
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.