Şimdi Ara

DREAMBOX ALMAYI DÜŞÜNÜYÜRUM YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hornet76

Ya yapmayın arkadaşlar hiçte karışık değil bilakis çok anlaşılır bir menü sistemi var. Ha dersenizki ben takacam cihazı seyredecem işim olmaz kayıtla programla ona saygı duyarım...

Arkadaşım daha önce image hiç yüklemedim.Ücretli servera bişey olcak diye bişey yüklemedim.Yoksa menü sistemi gayet anlaşılır ve de güzel..
  • Şimdi lütfen acele tarafından yardım.... kablonun bir ucunu modeme diğer ucunu dreambox a taktım. gerisini bilen arkadaşlardan ilk okul seviyesinde anlatmalarını rica ediyorum...
  • quote:

Şimdi lütfen acele tarafından yardım.... kablonun bir ucunu modeme diğer ucunu dreambox a taktım. gerisini bilen arkadaşlardan ilk okul seviyesinde anlatmalarını rica ediyorum...

Çanak bağlantısı tamamsa geriye dreamboxı fişe takıp açmak kalıyor tek.Bir serverınız var mı? varsa ayarlarını yaptınız mı?Serverınız yoksa paylaşım yapmadan normal kanalları izleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 13 Mart 2008; 12:40:35 >
  • Bodrumlu2 sen demek istediğimi yanlış anlamadın herhalde kablonun bir ucunu adsl modeme diğerinide dreambox a taktım. Amaç modem aracılığı ile dreambox hdd sini kontrol etmek yani pc den dreambox a film müzik resim atabilmek. bunu nasıl yapabileceğimi sordum..
  • quote:

Bodrumlu2 sen demek istediğimi yanlış anlamadın herhalde kablonun bir ucunu adsl modeme diğerinide dreambox a taktım. Amaç modem aracılığı ile dreambox hdd sini kontrol etmek yani pc den dreambox a film müzik resim atabilmek. bunu nasıl yapabileceğimi sordum..

Arkadaşım kusura bakma ben yanlış anlamışım.Ben cihazı yeni aldığım için o kadarını bilemiyorum.Ayarları bozulmasın diye henüz image bile atmadım.Yani o derce yeniyim cihazda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.