Şimdi Ara

DREAMBOX ALMAYI DÜŞÜNÜYÜRUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım yardımlarınızı esırgemezsınız dreambox almayı dusunuyorum almakla ıyı edermıyım yoksa baska bır secenekmı dusuneyım

bırde ben sıtede oturdugum ıcın canak takamamak gıbı bır sorunum var cunku yasak ortak anten var oda net gostermedıgı ıcın uydu almayı dusunuyorum ve su assagıdakı canagı ısı bılen arkadaslar ıse yarayıp yaramayacagını soyleyebılırlermı acaba

http://www.hepsianten.com/main/product_detail.asp?pro_ID=300&sub_cat_ID=0&cat_ID=18

yorumlarınızı esırgemezsenız sevınırım yorum yapan herkese sımdıden tesekkur ederım.

• Orjinalden alıntı: haylaz74

umarım yardımlarınızı esırgemezsınız dreambox almayı dusunuyorum almakla ıyı edermıyım yoksa baska bır secenekmı dusuneyım

bırde ben sıtede oturdugum ıcın canak takamamak gıbı bır sorunum var cunku yasak ortak anten var oda net gostermedıgı ıcın uydu almayı dusunuyorum ve su assagıdakı canagı ısı bılen arkadaslar ıse yarayıp yaramayacagını soyleyebılırlermı acaba

http://www.hepsianten.com/main/product_detail.asp?pro_ID=300&sub_cat_ID=0&cat_ID=18

yorumlarınızı esırgemezsenız sevınırım yorum yapan herkese sımdıden tesekkur ederım.
    [Çanaktan anlamam ama dreambox u kesinlikle al derim bi arkadaşımda gördükten sonra hemen gidip bende aldım tavsiye edeceğim modeli dm 600 pvr dir. ben 435 ytl den aldım + 2,5 hd ise 120 ytl bu beni kesmez daha ii model istiyorum dersen çift tuner li olan 7025 modeli var ama bence gereksiz..]

• [OrjinÇanaktan anlamam ama dreambox u kesinlikle al derim bi arkadaşımda gördükten sonra hemen gidip bende aldım tavsiye edeceğim modeli dm 600 pvr dir. ben 435 ytl den aldım + 2,5 hd ise 120 ytl bu beni kesmez daha ii model istiyorum dersen çift tuner li olan 7025 modeli var ama bence gereksiz.]alden alıntı: haylaz74

umarım yardımlarınızı esırgemezsınız dreambox almayı dusunuyorum almakla ıyı edermıyım yoksa baska bır secenekmı dusuneyım

• http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=231

bu anten daha cok yarar bence bır de dreambox fıyatlarını benım verdıgım lınkden bak, ben fıyat vermıs olmayayımda paso lafff edıyorlar zaten http://www.karabalikelektronik.com/catinfo.asp?cid=30

• dreambox 500 plus derim.
  • "KABUS" sana kimse laf söylemesin herkesin yardıma koşuyorsun ben kendi adıma paylaşımın için çok Teşekkür ederim.
  • cihaz alırken en iyi tercih yapacagınızı umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 almayı düşünüyorum?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: woltagen

"KABUS" sana kimse laf söylemesin herkesin yardıma koşuyorsun ben kendi adıma paylaşımın için çok Teşekkür ederim.

Aynen katılıyorum. Sizin deneyimlerinize ihtiyacımız var.
  • 1-2 hafta önce aldım 500 plus =360ytl 90cm mega çanak anten=50ytl desiq motor=55ytl aldım gayet memnunum.memnun olmadığın yan ise yeteri kadar destek bulamadım. daha yapamadığım cok sey var daha
  • Selam bu Dreambox 500s ile dsmart ve ligtv olayı hakkında olur olmaz diyebilirmisiniz ? Sanırım derdimi anlatabilmişimdir..PM le yazarsanızda olur
  • Arkadaşlar bişe merak ediyorum bu dreambox divx oynatıyormu..
  • Ben dm 500 kullanıyorum pc hdd sinde divx oynatabiliyor. hem de alt yazılı olarak.
  • her haltı yapıyor cıhaz ne dıyebılırıkkı !!

quote:

Orjinalden alıntı: brsnt

Ben dm 500 kullanıyorum pc hdd sinde divx oynatabiliyor. hem de alt yazılı olarak.
  • Uyducu geldi dreambox 600 pvr ıma laf etti ne yapacaksın sen bunu bu bi işe yaramaz keşke digitürk alsaydın dedi hem dreambox hdmı desteklemiyo dedi moralimi bozdu sizler ne diyorsunuz bu konuda bide kanal geçişleinde saniye altı takılma oluyo normalmi..
  • genelde anlamıyanların yorumları bunlar ustacım rehat ol cıhazın bence cok guzel tek tunerlı cıhazların babası dıyeyım sen anla bence superrrrr
    anlamıyan bır adam ıcınde keyfını kacırma bır tane local kartı al her hangı bır yerde de kart paylasımına katıl canavar gıbı takılırsın bence de oyle yappp
    o zaman aradakı farkı sende gorursun veya server kullanıyorsan aynen devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: hornet76

Uyducu geldi dreambox 600 pvr ıma laf etti ne yapacaksın sen bunu bu bi işe yaramaz keşke digitürk alsaydın dedi hem dreambox hdmı desteklemiyo dedi moralimi bozdu sizler ne diyorsunuz bu konuda bide kanal geçişleinde saniye altı takılma oluyo normalmi..

Arkadaşım hiç moralini bozma.Adamın karşılaştırdığı firmaya bak digitürk Cihazın çok güzel bi cihaz..
  • Teşekkürler arkadaşlar aslında bende biliyorum bu cihazın piyasadaki cihazlardan çok iyi olduğunu ama birkez daha sizlere tasdik ettirmek istedim. Yanımda birilerinin desteğinin olması güzel bir şeyy.. Tekrar teşekkürler..
  • Bu ciha beni korkutuyor. Aslında hayran kaldım ama yeterli destek yok. Bayağı karışık galiba. Çok almak istiyorum ama kararsız kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ist_Mail

Bu ciha beni korkutuyor. Aslında hayran kaldım ama yeterli destek yok. Bayağı karışık galiba. Çok almak istiyorum ama kararsız kaldım.

Yeterli destek yok derken neyi kastettiğinizi anlamadım.Biçok forum sitesinde cihaza özgü forumlar var.Ayrıca cihazın adını taşıyan forumlar da var.Ama şu konuda hem fikirim yeni başladığım için bana da çok karışık geliyor...
  • Ya yapmayın arkadaşlar hiçte karışık değil bilakis çok anlaşılır bir menü sistemi var. Ha dersenizki ben takacam cihazı seyredecem işim olmaz kayıtla programla ona saygı duyarım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.