Bir arkadaşım bayram tatilinde İngiltere'ye gidecek, xbox360 almayı düşünüyorum, gelirken yanında getirmesini isteyeceğim. Sendit de böyle bir paket var bunu tercih edeceğim sanırım;
Xbox 360 Console Premium Pack + Project Gotham Racing 3 + Xbox 360 Wireless Controller (Xbox 360)
Fiyatı : 420 Avro * 1.95 = 820 YTL gibi bir şey oluyor, sanırım NTSC den daha pahalı :-(
Sizce fiyat nasıl? ayrıca ilerde 00000 ları değiştirmeyi düşünüyorum sorun olur mu? :-) bir de philips çıkma durumu nedir?
kardeş bu fiyat çok pahalıben abdden 400 dolara aldım mesela
philipsler yılbaşından sonra çıkacak cihazlarda olacak
Arkadaş 360 alıcam diyor ps3 bekle diyorsun! Avrupa fiyatı 400 euroya denk geliyor oyunla beraber 420 euro fiyatı heryerdeki gibi. Amerikadan 400$ olur tabi onların parası 400$ avrupa parası 400 euro.Hem arkadaşı ingiltereye gidiyormuş amerikaya değil. Arkadaşım al 360 çok güzel bir makine.Philips diye endişe etme arkadaşın dediği gibi yılbaşından sonra çıkacak ama şu anda ufaktan hitachi v78ler çıkıyor ki onların da 00000ları olmuyor.Umarım ondan çıkmaz bende almanyadan bekliyorum
Bence ek oyun ve ek olarak 2. Wireless Controller varsa fiyat iyi.Al derim.Live'da falan süper gider Project Gotham Racing 3....
Sendit kargo parası almıyor.Bilginize...
Arkadaşlar fikirler için çok teşekkürler, bir terslik olmazsa alacağım Artık oyun bulma konusunda yardım edersiniz
Oyun bulma konusunda sıkıntı olmazz imzama bak yeter
360 ı açınca dvd rom da delik yok... normal bi tabla gibi duruyo markasını kesin anlamak mümkünmüdür ????
tabikide görüşlerini yazmakta özgürsün ama x360ı kötüleme bence
Buradaki bazı insanlara göre, PS3'ü azıcık övsen Xbox360'ı yerden yere vurmuş oluyorsun. Böylelerini he diyip geçmek lazım...
hıc kacırma alderım ben
quote:
Orjinalden alıntı: gokiee
360 ı açınca dvd rom da delik yok... normal bi tabla gibi duruyo markasını kesin anlamak mümkünmüdür ????
kardeş bu resime bakıp anyabilirsin markasını.
potenzaturka dostum çok tşk ederim, benim ki solda ki gibi lg olma ihtimali olabilir mi bunu da aydınlatabilirsen çok sevinirim
Türkiye üretimi olmadıktan sonra, ben elimden geldikçe hiçbirşeyin orjinalini kullanmam (bugünkü global koşulları dikkate alınca); ancak bu çok ayrı bir konu.
Sony o zaman adam olaydı da milleti bu kadar uzun süre bekletmeseydi; konsolu 1 sene erteleyip, ardından birkez daha aylarca erteletmeseydi.
Dolayısıyla, ben bugün Xbox360 alır, paşalar gibi bugün piyasanın en iyi konsolu ile oyun oynarım, HD görüntü ve Dolby Digital ses alırım.
PS3 çıkınca duruma göre, onu da alırız. Ancak şu an elimizde Xbox360 olduğuna göre, yaşasın Xbox 360
Burada sony fanı takılan kaç babayiğit PS3 alıpta orjinallerine para yetiştirebilecek bakalım...Lafla atıp tutmak kolay
quote:
Orjinalden alıntı: korayg Burada sony fanı takılan kaç babayiğit PS3 alıpta orjinallerine para yetiştirebilecek bakalım...Lafla atıp tutmak kolay
Bence fan'lık ile sponsorluğu pek karıştırmamak gerekir. Zira, laf atmak gibi olmasın ama, Xbox360 fanı olan, ancak kopya oyun kullanan nicelerini bulmak mümkün.
Ben kendime göre FAN deyince, "kendini sanki maaş alıyormuş gibi bir markayı savunmaya adamış, savunduğu markanın eksiklerini asla kabul etmeyen (bazen kabul ediyormuş gibi gözüken, ancak içi içini kemiren, diğer markaya çamur atmak için elinden geleni ardına koymayan, belki de bu kadar taraflı konuştuğunun farkında olmayan" kişi olarak anlıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: korayg
Burada sony fanı takılan kaç babayiğit PS3 alıpta orjinallerine para yetiştirebilecek bakalım...Lafla atıp tutmak kolay
Mal müdürü müsün, Kemal Unakıtan' ın damadı mısın? Herkes parası oranında alır orjinalini. Ne geçiyor kafandan bir anlasak yardımcı olacaz ama. Kurmuşsun kendine bir dünya hababam birilerine parayla alakalı veya öğrenimle alakalı laf sokmaya çabalıyorsun. Allah sonunu hayretsin. Şunu da kafana sok en zenginler SONY fanıdır. Hatta başka marka bilmez çoğu. İstatistikçi arkadaşım var ona sordum.
Lütfen konu dışına çıkmayınız ve forumda siyaset yapmayınız.
dostum fiyat verdiğin sitede
sendit's price: £279.89
diyor
ucuzlamış mı ?
bana çok ucuz geldi 500 küsüre geliyor hem oyun hem 2 kol hemde premium paket