Şimdi Ara

LAPTOPUMA MONİTÖR BAĞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM ??????? (Ps5 almak yerine)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, laptopum HP Victus 16, 144 Hz, 4060, Ryzen 7 modeli. Hangi monitörü almalıyım, tavsiye verirseniz sevinirim. Kesinlikle ışık sızması, ölü piksel gibi sorunları olmayan bir model olsun. Bir de, 144 Hz laptopumun yanında alacağım monitör 180 Hz ya da 240 Hz olursa, monitörün Hz değerini alabilir miyim? Yani laptopumun Hz'sine mahkûm değilim, değil mi?

Ayrıca laptopa alacağım monitörde PlayStation exclusive oyunlarını oynamak istiyorum. Mesela Spider-Man 2 yakında gelecek. PS5 ile oynamak arasında çok fark olur mu sizce? DualShock 4'üm var ama titreşim özellikleri falan ya da Ragnarok gibi oyunlar için PS5 almak yerine laptopuma monitör almak bana daha mantıklı geldi. Ama yine de PS'deki exclusive oyunları oynamak niyeyse daha cazip geliyor. Ne bileyim, kol titreşiyor ya, laptopta o olay yok sanırım. FIFA gibi oyunlarda kol titreşmiyor, belki benim bilmediğim bir özelliktir.

Bütçe 10k yı zorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Up

• Asus tuf serisi seni üzmez bence bütçene uyar gibi geldi

• corpixx kullanıcısına yanıt
    Hocam onlarda hopalör yok ya bide baktım benim ekran kartı rtx yani nvidia olduğu için gsync özellikli olması lazım ve hdmı 2.1 girişi olmalı gsync aktifleştirebşlmem için

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.