Şimdi Ara

Dreambox Aradığıız Servi Bulunamadı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dreambox 500s klon cihazım mevcut. 2 çanaklı merkezi uydu anteni kullanmaktayız. Yaklaşık 3 ay önce dreambox da bu uyarıyı almaya başladım. Şu anda sadece 1-2 kanal gösteriyor. Yeni gemini 4.70 image yükledim. Mart 2012 kanal listelerini attım. standart dışı kullanıcı ile diseqc 1.1 e çevirdim nafile.Bu tarz 1-2 prosedürü ayrı ayrı uyguladım sonuç alamadım. 1-2 farklı kanal listesi denedim sonuç alamadım. Var mıdır bu durumun bir çaresi? Yardımlarınızı bekliyorum.

• bunlarda bu sorunlar çok oluyor disec swich ten kaynaklanıyor forumda bu konuda yazışmalar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulgazi

bunlarda bu sorunlar çok oluyor disec swich ten kaynaklanıyor forumda bu konuda yazışmalar var.

diceqc switch e merkezi sistemde müdehale etmem pek mümkün görünmüyor sanırım =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatronik_muh

quote:

bunlarda bu sorunlar çok oluyor disec swich ten kaynaklanıyor forumda bu konuda yazışmalar var.

diceqc switch e merkezi sistemde müdehale etmem pek mümkün görünmüyor sanırım =/

hocam anten için duvar pirizi mevcut ise pirizi sökerek direk bağlayın yine düzelmez ise

cihaz içinden kondansator değişmeniz gerekecektir bunun için istanbulda dream satan yerlerden destek alabilirsiniz... sanırım sizin cihazın tuneri zayıf...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orijinalden alıntı: mekatronik_muh

quote:

hocam anten için duvar pirizi mevcut ise pirizi sökerek direk bağlayın yine düzelmez ise

cihaz içinden kondansator değişmeniz gerekecektir bunun için istanbulda dream satan yerlerden destek alabilirsiniz... sanırım sizin cihazın tuneri zayıf...

İlk olarak 12V 5A lik bir adaptör satın aldım gelsin onu deniyeceğim. Olmadı sıcak presi henüz açamasam da orjinal adaptöründeki kondansatörlere el atıcam. O da olmazsa Cihaz içindeki kondansatörlere. =/ Araya sizin çözümleri de ekliyeyim.

• openpli imajı da bir deneyin. Gemini de bu hatayı çok alıyorun. Openpli de hiç görmedim.
    hurforum da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

openpli imajı da bir deneyin. Gemini de bu hatayı çok alıyorun. Openpli de hiç görmedim.
    hurforum da var.

Bu öneriyi de değerlendiricem. Teşekkür ederim.
  • Kendi adaptörünün 470uF lık kondansatörü ile 1000uF lık kondansatörünü 16V 1000uF la tazaledim fakat sonuç değişmedi hala servis bulunamıyor! Aldığım 5A 12V adaptörün gelmesini bekliyorum.

Edit: Adaptör geldi denedim yine aynı hata servis bulunamıyor. OpenPli orjinal image yükledim hem tarattım baktım hem kanal listesi yükledim baktım nafile!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronik_muh -- 1 Mayıs 2012; 13:45:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.