Bildirim
dreambox dm 800hd aldım biss key nasıl giricez?
Levi's Pierce Packable Ceket Ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09MK6ZSTR
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ercü37
forumlarda biraz araştırdım ama bu konuda acemiyiz yazılım filan atılması gerekiyormuş bunu nasıl yapıcaz sormak istediğim cihazı pc ye mi bağlıcaz bağlıycaksak nasıl bağlanıyor
bide ip numaarası filan yazılıyormuş bunu nasıl yapıcaz modemi cihaza mı bağlıycaz
yardım edenden allah razı olsun
Hocam şimdi öncelikle cihazınızın ip adresini bilmek zorundayız her zaman.Cihazın ip adresini eğer modem sizdeyse öğrenmek çok kolay bunu nasıl yapacağız derseniz modeminizin arayüzüne girin ordan modemin bağlı olduğu bilgisayarların adresleri felan var ordan bakabilirsiniz.Ip adresini aldık diyelim şimdi bir FTP programı indiriyoruz(Flashxp).Programı indirdikten sonra programdan cihazın ip adresini yazarak bağlanıyoruz.Sonrasında cccam.cfg dosyasının içine bazı kodlar yazacağız.Hocam şimdi buraya kadar getirin sonrasında tekrar yardım edeyim şu anda mobil bağlandığım için kodlar tam olarak ezberimde değil...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
kardeş sağol cevapladığın için ben sıfırdan öğrenmek istiyorum programı indirdim benim modemin ip öğrendim cihazı (dreambox) nasıl bağlantı kurucam merak ettiğim bu
Şimdi modemden gelen kabloyu ethernet girişine bağlıyor.Sonra dreambox ip alıyor ve biz flashxp programına ip adresimizi yazarak bağlanıyoruz.
Programda bağlandıktan sonra var/etc/CCcam.cfg dosyasına sağ tıklayıp düzenle diyoruz.
1-CCcam.cfg'nizde alttaki satırın bulunduğuna emin olun. Yoksa CCcam.cfg'nin en altına ekleyin.
STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
2-http://by.arda.tk/constant.cw sağ tıklayıp farklı kaydeti seçip, indirdikten sonra cihazınızda "/var/keys/" klasörünün içine atın.
3-Cihazı fişten çıkarıp tekrar takın ve iyi seyirler...
-
Tamam her şeyi anladım ama dreambox'dan pc'ye nasıl bağlantı kurcaz kablo mu gerektiriyor? modemden gelen ethernet kablosunu cihaza taktım sonra ne yapıcağız ? -
quote:
Tamam her şeyi anladım ama dreambox'dan pc'ye nasıl bağlantı kurcaz kablo mu gerektiriyor? modemden gelen ethernet kablosunu cihaza taktım sonra ne yapıcağız ?
Hocam yazdıklarımı okumuyormusunuz ? Cihazın ip numarası elinizdeyse yukarıda dediklerimi yapın yok elinizde değilse cihazın fişini çıkarın sonra takarken bir elinizde cihazın önündeki kapatma düğmesinde basılı kalsın sonra fişi takınca 3-4 sn basılı kaldıktan sonra cihazın önünde stop ve 192.168.2.x diye bir ip adresi çıkacak.Bu adres cihazın ip adresi sonra yukarıda dediğim gibi flashxp progrmını indirin ve ip adresiyle bağlanın... -
kardeşim sağol teşekkürler dediklerini aynen yaptım oldu trthd trt1hd çekiyor fakat sevincim kursağımda kaldı görüntüler sürekli kırılma yapıyor 2 kanalda aynı galiba çanak ta ince ayar oda beni aşar yardımların için tekrar teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet230023
quote:
Tamam her şeyi anladım ama dreambox'dan pc'ye nasıl bağlantı kurcaz kablo mu gerektiriyor? modemden gelen ethernet kablosunu cihaza taktım sonra ne yapıcağız ?
Hocam yazdıklarımı okumuyormusunuz ? Cihazın ip numarası elinizdeyse yukarıda dediklerimi yapın yok elinizde değilse cihazın fişini çıkarın sonra takarken bir elinizde cihazın önündeki kapatma düğmesinde basılı kalsın sonra fişi takınca 3-4 sn basılı kaldıktan sonra cihazın önünde stop ve 192.168.2.x diye bir ip adresi çıkacak.Bu adres cihazın ip adresi sonra yukarıda dediğim gibi flashxp progrmını indirin ve ip adresiyle bağlanın...
kardeşim sağol teşekkürler dediklerini aynen yaptım oldu trthd trt1hd çekiyor fakat sevincim kursağımda kaldı görüntüler sürekli kırılma yapıyor 2 kanalda aynı galiba çanak ta ince ayar oda beni aşar yardımların için tekrar teşekkürler
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet230023
quote:
Hocam yazdıklarımı okumuyormusunuz ? Cihazın ip numarası elinizdeyse yukarıda dediklerimi yapın yok elinizde değilse cihazın fişini çıkarın sonra takarken bir elinizde cihazın önündeki kapatma düğmesinde basılı kalsın sonra fişi takınca 3-4 sn basılı kaldıktan sonra cihazın önünde stop ve 192.168.2.x diye bir ip adresi çıkacak.Bu adres cihazın ip adresi sonra yukarıda dediğim gibi flashxp progrmını indirin ve ip adresiyle bağlanın...
kardeşim sağol teşekkürler dediklerini aynen yaptım oldu trthd trt1hd çekiyor fakat sevincim kursağımda kaldı görüntüler sürekli kırılma yapıyor 2 kanalda aynı galiba çanak ta ince ayar oda beni aşar yardımların için tekrar teşekkürler
O ince ayardır evet neyse iyi seyirler dilerim..
-
mehmet kardeş aynı sorundan muzdaribim dm 800 pvr bendeki cihaz ama bir türlü biss key giremiyorum kardeş sana zahmet bi yardımcı olabilirmisin.flash xp ile bağlanıyorum var/keys içine atıyorum ama yinede açılmıyor kanallar.eksik yapılan bir şey var ama çözemedim.eğer mümkünse sana zahmet resimli olarak anlatman mümkünmü.cihaz ile ilgili çok fazla bilgim yok. yardımın için şimdiden teşekürler ALLAH razı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X