Şimdi Ara

Dreambox DM500s | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.281
Cevap
26
Favori
593.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekran ayarlarında 4.3 16.9 abak yoksa tvnin kartında horizantal vertical potları ile oynaman lazım çarpılmadan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

ekran ayarlarında 4.3 16.9 abak yoksa tvnin kartında horizantal vertical potları ile oynaman lazım çarpılmadan...

Hocam ayar varda 16-9 izlemek istemiyor evdekiler.ayar kismi dediginiz gibi arka tup tarafinda sanirsam ama depolanmis elektrik oluyormus.carpilmadan halledebilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    genelde arka tarafta olur ayar potları tüpe bağlı kırkımızı kabloya dikkat et zaten zaten ya trafonun altına yada tüpe bağlandığı noktaya değmeyecen ayar aslında basit daralt yada genişlet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

Merhaba arkadaslar. Bu uydu var ve tuplu beko 70 ekran tv var.tv nin sag solda ekran kaymasi var. Yani logolari yazilari vs goremiyorum.bu sorun tv den mi yoksa uydudan mi kaynaklidir?

dreamde menude ayarı var letterbox pillarbox panscan.. vs yazan yer av ayarlarında olması lazım aradığın kısım orası. tv yi bozma :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulli_55

quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

Merhaba arkadaslar. Bu uydu var ve tuplu beko 70 ekran tv var.tv nin sag solda ekran kaymasi var. Yani logolari yazilari vs goremiyorum.bu sorun tv den mi yoksa uydudan mi kaynaklidir?

dreamde menude ayarı var letterbox pillarbox panscan.. vs yazan yer av ayarlarında olması lazım aradığın kısım orası. tv yi bozma :))

Hocam o kismi buldum da cok degisen bisey olmadi ya :-(

• :))))
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    dream yerine başka bişi dvd falan tak aynı ise el mahkum tüplü tvler zamanla öyle olur hatta netlikde kaybederler..
  • Merhaba arkadaşlar bu dm500s meretini zamanında almıştım,iyide işimi görmüştü,
    Şimdi normal olarak kullanmak istiyorum ama bu 4a olunca kanallar gitti,manuel aramayla çoğu kanalı bulmuyor,bende flashwizardla yapıyım dedim,bağlanamdım,beceremedim,sanırım bendeki ethernet kablo cat5 düz bağlantı ondan olmadı,
    Yoksa diğer ayarların hepsini yaptım,servırcını şifreyi bile sıfırladım.hazır kanal yüklemek ne zormuş,flashfpt yukleyip bide onlamı denesem,yada dreamedit ve rs232 kablo alıyım diyom ama server olmayınca ne fayda
    Cihaz dm500s gemini 4.70 cccam 2.3.0 yuklu e1 mi e2 mi bilmiyorum turksat,hotbird,eulsat icin lnb var
    Ama kurulum 4 uyduya gore yapulmıs,astra var.
    Simdi guncel kanalları yukleyebilsem,jsb spor kanalları ve idman acılırmı,
    Yada boşa küreki çekiyom😄
    Ayrıca okadar siteye baktım burdaki gibi ayrıntılı ve guvenilir bigi yok,hele nihat beyin paylaşımlarından linuxcu oldum resmen,zamanında burayı bulsaydık iyiydi😉simdiden teşekkurler....

• quote:

Orijinalden alıntı: muzo76

Merhaba arkadaşlar bu dm500s meretini zamanında almıştım,iyide işimi görmüştü,
    Şimdi normal olarak kullanmak istiyorum ama bu 4a olunca kanallar gitti,manuel aramayla çoğu kanalı bulmuyor,bende flashwizardla yapıyım dedim,bağlanamdım,beceremedim,sanırım bendeki ethernet kablo cat5 düz bağlantı ondan olmadı,
    Yoksa diğer ayarların hepsini yaptım,servırcını şifreyi bile sıfırladım.hazır kanal yüklemek ne zormuş,flashfpt yukleyip bide onlamı denesem,yada dreamedit ve rs232 kablo alıyım diyom ama server olmayınca ne fayda
    Cihaz dm500s gemini 4.70 cccam 2.3.0 yuklu e1 mi e2 mi bilmiyorum turksat,hotbird,eulsat icin lnb var
    Ama kurulum 4 uyduya gore yapulmıs,astra var.
    Simdi guncel kanalları yukleyebilsem,jsb spor kanalları ve idman acılırmı,
    Yada boşa küreki çekiyom😄
    Ayrıca okadar siteye baktım burdaki gibi ayrıntılı ve guvenilir bigi yok,hele nihat beyin paylaşımlarından linuxcu oldum resmen,zamanında burayı bulsaydık iyiydi😉simdiden teşekkurler....

1.sayfada yeni listeli yazılımı paylaşmıştım sanırım. o imajı yükle tamam.

• dm500 de bir özellik var. Söylenmesi yasak olan.
    internete bağlanmadan belgeselleri izleyebilirsiniz. Türkçe olarak ama bana sormayın. Kendiniz araştırın.

Şu sitedeki oscam ymod bu işi yapar.http://www.onlineuydudestek.com/dreambox-500s-backup/

Şuraya da bakın. satcafesi.net.
  • Hocam pm atamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

teşekkürler. yarın akşam sonucu belirtirim.

ekleme:
    maalesef olmadı. hatalar:
    1. içinde satellites.xml olmadığı dm500 e göndermeyi kabul etmiyor.
    2. bir üst düzeydeki satellites.xml içine atılırsa dm500 gönderiyor fakat w3 kanalları sinya yok diyor. uydu sıralaması doğru.
    3. uydu tarama w3 için tamamlanamıyor.

Emeğinize sağlık. mdu4 için kendi yedeğime döndüm.
    Yapamayanlara son çare olarak kendi yedeğimi gönderebilirim.

Ekleme: Listesinde eksikler olan ama yükler yüklemez belgeselleri çözen mdu4 yedeğimi paylaşıyorum.

flashwizard ile ethernet üzerinden yükleyiniz.

1. Çizgi filmler en öne eklenmiştir. menu_kaydırmayı etkinleştir diyerek diğer paketleri öne alabilirsiniz.

2. Turk kanallarını tekrar sıralamak zorunda kalacaksınız. Nedeni sadece çizgifilm izleyen bir çocuğa göre sıralandı.
    3. gemini image üzerine yükleyiniz.
    4. mdu4 değilse yüklemeyiniz. Yüklerseniz w3 çalışmaz.
    5. Cihaz açılmazsa sorumluluk kabul etmiyorum. Aylardır bu imajı kullanıyorum.

http://www.dosya.tc/server35/jL3cwo/My_Flash_Image_Backup.flash.rar.html

saygılarımla.

İyi günler pphammer,
    Verdiğiniz link şu anda ulaşılamıyor ve benim de mdu4 oscam mgcam güncel imaja ihtiyacım var.
    Çizgi film kanallarının ilk sırada olması yeter de artar zaten.
    Eğer hala dm500 bahsettiğiniz mdu4 back up kullanıyorsanız ve tekrar yükleyebilirseniz çok işime yarayacak.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=103034976

YÜkler yüklemez internet olmadan cizgifilmleri ve belgeselleri çözer.
    turksat hbird dt7derece (mdu4) şekline ayarlıdır.

Harddiskim silindigi icin elimde hicbir sey kalmadi.
    Ama madem iki arkadas ihtiyac duyuyor seve seve yedek alip paylasrim. Birazdan yedeklemeye baslarim

http://www.dosya.tc/server39/Twuu2z/mdu4.rar.html

turksat buketi yok. Bunu siz dreambox programı ile hazırlayıp cihazınıza gönderin.
    turksat buketi yok. Bunu siz dreambox programı ile hazırlayıp cihazınıza gönderin.

1. Çizgi filmler en öne eklenmiştir. menu_kaydırmayı etkinleştir diyerek diğer paketleri öne alabilirsiniz.

2. Turk kanallarını tekrar sıralamak zorunda kalacaksınız. Nedeni sadece çizgifilm izleyen bir çocuğa göre sıralandı.

Eğer bilmiyorsanız google a şunu yazın

dreamboxedit kanal düzenleme
    flashwizard image yükleme
    flashwizard ile backup yükleme fw2

mdu4 için kendi yedeğime döndüm.
    Yapamayanlara son çare olarak kendi yedeğimi gönderebilirim.

Ekleme: Listesinde eksikler olan ama yükler yüklemez belgeselleri çözen mdu4 yedeğimi paylaşıyorum.

flashwizard ile ethernet üzerinden yükleyiniz.

saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 22 Şubat 2015; 14:09:13 >

• merhaba yedeginiz linki var mi inderebiliyor muyuz. Teşekkürler

• karacac K kullanıcısına yanıt
    ekledim. yalnız favori olarak turksat yok. Kanalları bugün güncelledim.
    cizgifilmler ve belgeseller hemen çözer.
    Siz dreamboxedit ile buket (favori) oluşturun.

turksat hbird dt7derece (mdu4) şekline ayarlıdır.
  • Teşekkürler elinize saglik

• karacac K kullanıcısına yanıt
    İsinize yararsa haberim olsun

• isime yaradi dediginiz gibi sorunsuz izleniyor.Tekrar Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

İsinize yararsa haberim olsun

Ellerinize sağlık sayın pphammer.
    Yedek tam istediğim gibi,sorunsuz ve çalışıyor.
    Yedeği en güncel şekilde hazırlamışsınız.
    Çok teşekkür ederim.

Saygılarımla..
  • İsinize yaradigina sevindim. Gule gue kullanin

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.