Şimdi Ara

Dreambox DM500s | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.281
Cevap
26
Favori
593.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende server falan yok tek derdim maç izlemek 42 ve 46 dan.
  • hotbird uydusu olup serveri olmayanlar pm atsın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

bende server falan yok tek derdim maç izlemek 42 ve 46 dan.

O HALDE SENİN oscamla işin yokki..

constant.cw ve softcam dosyalarını at cihaza izle.
    .................................
    önceki sayfada anlattığım oscam yükleme işlemi ile aynı şekilde mgcamd yükle daha sonra softcam.key dosyasını var/keys içine at işlem tamam.

var/keys içeriği ve softcam dosyası az önce verdiğim dm500 yedeği linki içeriğinde mevcut.

dm500s kanal listesi dahil.:

download:http://uploaded.net/file/h4ubg8lp

alternatif:http://dosya.co/aa6zh9ckhmru/dm500yedek.rar.html

not:biss key ile açılan kanllar için, maviye basaraken üstten cccam seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 1 Ekim 2014; 22:57:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mulli_55

quote:

dm800 pli imaj için ymod nasıl yüklenir çalıştırılır bilginiz varmı acaba forumlarda bahsi geçmiyo..

EKLENTİLERE GİR EKLENTİ İNDİR E BAS

SOFTCAM KISMINDAN İNDİR :)

DAHA SONRA MAVİYE BAS EMU KISMINDAN OSCAMI SEÇ.

CCCAM DOSYASINDAN OSCAM OLUŞTURMAK İÇİN cccam2oscam converter.EXE KULLANABİLİRSİNİZ
    YADA;
    OSCAM.SERVER DOSYASI İÇERİĞİ ŞU ŞEKİLDE OLACAK.

[reader]
    label = HERHANGİBİRİSİM
    protocol = cccam
    device = SERVERADİ,PORT
    user = USERADI
    password = PASSGİRİN
    group = 1,2,3,4,5,6,7
    emmcache = 1,1,2
    cccversion = 2.1.3
    ccckeepalive = 1

ftp://192.168.1.98/etc/tuxbox/config/oscam/

Acaba bu oscam ymod ne ola ki?

Yaklaşık 4 yıldır DM500 kullanıyorum. Server ların bir hikmeti kalmadı malum. Bu yüzden de son 6-7 aydır normal uydu alıcısı olarak kullanmaktayım. Dreambox aldığımdan beridir de hep Nihat'ın imajını kullandım. İlk kez ondan öğrenmiştim. İlk kurulumu falan da o yapmıştı. Daha önce dikkatimi çekmiyordu ama 4A'ya geçildiğinden beri mi oldu önceden de var mıydı bilmiyorum ama habertürk de falan maç olunca baktım şifrelenmiş. Tabi şifreye alışık olmayınca biraz tuhaf oldu. Biss key araştırıyım derken bu oscam ymod falan gördüm. Bu nedir acaba? Yeni bir izleme yöntemimi mi bulundu yoksa? Digiturk anteni duruyor. trt lere falan bakıyorum bazen. Digiturkün kalitesi daha güzel. Ara sıra bu sayfaya bakıyorum ama bu oscam ymod'u yeni gördüm...

Bu konuda biraz bilgi verirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 16 Ekim 2014; 11:44:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

quote:

quote:

dm800 pli imaj için ymod nasıl yüklenir çalıştırılır bilginiz varmı acaba forumlarda bahsi geçmiyo..

CCCAM DOSYASINDAN OSCAM OLUŞTURMAK İÇİN cccam2oscam converter.EXE KULLANABİLİRSİNİZ
    YADA;

[reader]
    label = HERHANGİBİRİSİM
    protocol = cccam
    device = SERVERADİ,PORT
    user = USERADI
    password = PASSGİRİN
    group = 1,2,3,4,5,6,7
    emmcache = 1,1,2
    cccversion = 2.1.3
    ccckeepalive = 1

Yaklaşık 4 yıldır DM500 kullanıyorum. Server ların bir hikmeti kalmadı malum. Bu yüzden de son 6-7 aydır normal uydu alıcısı olarak kullanmaktayım. Dreambox aldığımdan beridir de hep Nihat'ın imajını kullandım. İlk kez ondan öğrenmiştim. İlk kurulumu falan da o yapmıştı. Daha önce dikkatimi çekmiyordu ama 4A'ya geçildiğinden beri mi oldu önceden de var mıydı bilmiyorum ama habertürk de falan maç olunca baktım şifrelenmiş. Tabi şifreye alışık olmayınca biraz tuhaf oldu. Biss key araştırıyım derken bu oscam ymod falan gördüm. Bu nedir acaba? Yeni bir izleme yöntemimi mi bulundu yoksa? Digiturk anteni duruyor. trt lere falan bakıyorum bazen. Digiturkün kalitesi daha güzel. Ara sıra bu sayfaya bakıyorum ama bu oscam ymod'u yeni gördüm...

Levent bey,
    SİSTEM AYNI CCCAM YERİNE OSCAM KULLANILIYOR. DAHA HIZLI KANAL AÇTIĞI SÖYLENİYOR. ÇOK FAZLA BİLEMİYORUM ..

serverin hükmü neden kalmasın .. malum kanalı açmıyor diye hükmü bitmedi açtığı çok kanal var. habertürk gibi :)

malum kanalı da açan dm800HD SE model cihaz var :)

burada önceki sayfada verilen imajı da zaten nihat yaptı. penguen resminden anlarsın :)

http://uploaded.net/file/h4ubg8lp

bunu yükleyin ve mavi tuşa basarak en üst oscamı cccam yapın.

ntv vb..kanallar açmazsa yeni constant.cw dosyası :http://uploaded.net/file/1ognr4oz
    constant dosyası var/keys içine atılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 16 Ekim 2014; 15:28:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

quote:

quote:

YADA;

[reader]
    label = HERHANGİBİRİSİM
    protocol = cccam
    device = SERVERADİ,PORT
    user = USERADI
    password = PASSGİRİN
    group = 1,2,3,4,5,6,7
    emmcache = 1,1,2
    cccversion = 2.1.3
    ccckeepalive = 1

Levent bey,
    SİSTEM AYNI CCCAM YERİNE OSCAM KULLANILIYOR. DAHA HIZLI KANAL AÇTIĞI SÖYLENİYOR. ÇOK FAZLA BİLEMİYORUM ..

serverin hükmü neden kalmasın .. malum kanalı açmıyor diye hükmü bitmedi açtığı çok kanal var. habertürk gibi :)

malum kanalı da açan dm800HD SE model cihaz var :)

burada önceki sayfada verilen imajı da zaten nihat yaptı. penguen resminden anlarsın :)

http://uploaded.net/file/h4ubg8lp

bunu yükleyin ve mavi tuşa basarak en üst oscamı cccam yapın.

ntv vb..kanallar açmazsa yeni constant.cw dosyası :http://uploaded.net/file/1ognr4oz
    constant dosyası var/keys içine atılır.

Anladım... Eve gidince akşam bir deneyim...

Ben daha tüplü tv kullanıyorum... Plazma-Led v.s. henüz geçmedim. Dolayısıyla dm800 işime yaramıyor şuan. O kanal gitti tamam dedik, salonlar da gitti ona da tamam. Ama sinema kanalları gidince pek bir al benisi kalmadı... Zaten başka uydu da yok binada. Hotbird den ara sıra şampiyonlar ligi falan seyrediyordum, bina da hotbird gitti. Hani türksat harici pek işime yarayan bir şey yok şimdilik...

Bu oscam anladığım kadarıyla ücretsiz o zaman, öyle mi?

• DM800 SE modelini kastetmiştim ip tv stabil olan. antensiz internet üzerinden izlenen kanallar :)

oscam üzretli. server aynı server. yöntem değişik diyelim.

buraya gözat :

http://www.onlineuydudestek.com/server-free-paylasim-alani/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 16 Ekim 2014; 15:52:57 >
  • Güncel oscam çalışan backup paylaşımı yapabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymore

Güncel oscam çalışan backup paylaşımı yapabilir misiniz

sörvirı yoktur. oscam y mod (full log) vardır.

http://www.onlineuydudestek.com/dreambox-500s-backup/3652-dm500s-gemini-470-full-server-icinde-oscam-ymod-btkcam-cccam-ozel-backup.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

quote:

Orijinalden alıntı: baymore

Güncel oscam çalışan backup paylaşımı yapabilir misiniz

sörvirı yoktur. oscam y mod (full log) vardır.

http://www.onlineuydudestek.com/dreambox-500s-backup/3652-dm500s-gemini-470-full-server-icinde-oscam-ymod-btkcam-cccam-ozel-backup.html

yanı 7e aktıf dımı bu oscam y modla

• evet aktif
  • tsklerrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba.en son bu 4A guncellemesini yapmak icin uyduyu komple fabrika ayarlarina sifirlayip daha sonra kanallari buldum.ama simdi tv de cogu kanalin kenarlari kaymis vaziyette.ve daha oncekine gore yavasladi cihaz.bazi kanal gecislerinde motor42° donerken bekleyiniz vs gibi mesaj cikiyor. Nasil eskisi gibi yaparim?

Not: daha once internet baglayip kanal falan izlemisligim yoktur arkadaslar.

• Yukarida linkini verdigim backupu yukle liste hazir

• quote:

Yukarida linkini verdigim backupu yukle liste hazir

Hocam bana cevap olarak mi yazdin? Eger oyle ise nasil yuklenir hic bilmem zor mudur?

• 1Flashwizard programiyla yukleniyor. Google a flaswizard dm500 yukleme yazip aratirsan adim adim resimli anlatim bulabilirsin.
    Cok dusukde olsa cihazin acilmama ihtimali var

• quote:

1Flashwizard programiyla yukleniyor. Google a flaswizard dm500 yukleme yazip aratirsan adim adim resimli anlatim bulabilirsin.
    Cok dusukde olsa cihazin acilmama ihtimali var

Peki hocam bakacagim sagol.

• Dreambox 500 Bu cihazi alip belgesel izlemek istesem turksat 4 a uzerindenmi yoksa baska uydu uzerindenmi izleyebilirim. Eger baska uydu uzerinden izleyebilisem bunun icin kaclik canak yeterli acaba? TEŞEKKÜRLER

• 7 derece uydusu
    60-70cm çanak yeterli olur.
  • Merhaba arkadaslar. Bu uydu var ve tuplu beko 70 ekran tv var.tv nin sag solda ekran kaymasi var. Yani logolari yazilari vs goremiyorum.bu sorun tv den mi yoksa uydudan mi kaynaklidir?

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.