Şimdi Ara

Dreambox DM500s | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.281
Cevap
26
Favori
593.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sunduğum son mdu4 dosya içindeki satellites mdu4 sistemdi ?

Satellites dosyasına onu atarsan olacaktır.

yapılması gereken birşey var ise ben de yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 2 Mart 2015; 19:04:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihat1551 kullanıcısına yanıt
    çok uğraştım hocam sizin sat*.xml e mdu 4 ü yediremedim. Çeşitli sıkıntılar yaşadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

çok uğraştım hocam sizin sat*.xml e mdu 4 ü yediremedim. Çeşitli sıkıntılar yaşadım.

Usta mdu4 yedeği içindeki satellites zaten senin dısyandaki satellites dosyası :)

Ben benimkini mdu4 e uyarlarken satellites i senin mdu lu listendeki ile değişmiştim .

Ya da şöylede olur mdu4 lu çok uydulu bir listeden satellites alınıp konulabilir.

Bitmiş halini bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 2 Mart 2015; 21:46:59 >
  • değerli arkadaşlar. yedekler hazır

yedekler konusunda emeklerinden dolayı pphammer nickli arkadaşımıza çok teşekkür ederim.

-3 farklı yazılım hazırlandı.

1- 4 uydulu universal çanaklar için olan yazılım (açılış türksat uydusundan bir kanal)

2-mdu4 sistem 4 uydulu merkezi sistem çanaklar için olan yazılım (açılış türksat uydusundan bir kanal)

3-mdu4 sistem tek çanak için olan yazılım (açılış eutelsat uydusundan bir kanal)

açılış plugins'i tüm yedeklerde oscam olarak ayarlanmıştır.

tüm yedeklerde biss keyler günceldir ve cccam ile çalışmaktadır.

biss ile açılan kanalları izlemek için mavi tuşa basarak oscam yazan yeri sağa sola çekerek cccam2.3.0 seçmeniz ve yeşil tuşa basmanız yeterlidir.

linkler 1.sayfaya eklenecektir.

not: image yedeğinden faydalandığımız onlineuydudestek sitesindeki erkal'a uğraşlarından dolayı teşekkür ederiz.

iyi seyirler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 3 Mart 2015; 12:45:17 >

• Elinize sağlık. Özellikle tek uyduyu iyi düşünmüşsünüz.
  • Teşekkürler,emeği geçen arkadaşların hepsinin eline sağlık artık uzun süre sıkıntısız izleriz.
    Takipteyiz

• linkler 1.sayfaya eklenmiştir .

gerekli açıklamalar ve programlar indirdiğiniz dosya içeriklerinde mevcuttur.

emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
    EVET Şuan itibariyle yükledim ve gayet stabil.
    Emeği geçen herkese teşekkürler.
    bu arada yedeği masa üstüne ayrıca atmazsanız yüklemiyor(tabii bende böyle oldu sizde de olursa aklınızda olsun, direkt şeçip atamadım)....
    bu arada üstad maşallah döktürmüşsün herşeyi yazmışsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo76

EVET Şuan itibariyle yükledim ve gayet stabil.
    Emeği geçen herkese teşekkürler.
    bu arada yedeği masa üstüne ayrıca atmazsanız yüklemiyor(tabii bende böyle oldu sizde de olursa aklınızda olsun, direkt şeçip atamadım)....
    bu arada üstad maşallah döktürmüşsün herşeyi yazmışsın...

Arşivi döktüm :))))

• evet sağlam arşivmiş
    şimdi biraz okuyunca kurulum için beni oku dosyasında boş imaj yükleyip içine yükleyin yazmışsınız,ben yedek aldıktan sonra direkt yükledim. Herhangibi bir fark yapar mı,nasılsa yedekte var azıcıkta kaptık bu işi baktım olmadı değiştiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo76

evet sağlam arşivmiş
    şimdi biraz okuyunca kurulum için beni oku dosyasında boş imaj yükleyip içine yükleyin yazmışsınız,ben yedek aldıktan sonra direkt yükledim. Herhangibi bir fark yapar mı,nasılsa yedekte var azıcıkta kaptık bu işi baktım olmadı değiştiririm

eski yüklü sürüm gemini ise sorun olmuyor. bazı cihazlarda başka yazılımın üzerine yüklüyorlar sorun oluyor. garantiye almak için öyle yazdım. yoksa ben de sadece yedek yüklüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 4 Mart 2015; 11:48:53 >

• başka imajlara gemini yüklemek sıkıntı çıkarıyor. O yüzden ya gemini üstüne yükleyin, ya da arşivin içindeki boş image ı kullanın.
  • Benimki gemini 4.70 oldugundan sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

linkler 1.sayfaya eklenmiştir .

gerekli açıklamalar ve programlar indirdiğiniz dosya içeriklerinde mevcuttur.

emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık uzun süreden sonra güzel bir yedek , güncel ve db500 kullananların çok

işine yarayacak bir çalışma olmuş.

Bu güncelleme için uğraşan , emek harcayan herkese çok teşekkür ederim.
  • Acaba calisan livescore plugini bulabilir miyim? Olan arkadas bi zahmet atabilir mi lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoks16

Acaba calisan livescore plugini bulabilir miyim? Olan arkadas bi zahmet atabilir mi lutfen

Livescore bakman için cihazın ip yapılandırmasını manuel yap dns olarak 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 gir livescore engelli olduğu için ancak bu şekilde bağlanabilirsin.

Aslında yedeği yaparken flexmenue eklentisi ile livescore liveonsat ve havadurumu da ekleyecektim ilgilenen olmaz diye koymamıştım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 5 Mart 2015; 23:19:06 >
  • Cihazda imaj degisikligi yapmak zorunda kaldim bu nedenle eklentiler silindi. Mumkunse bahsettiginiz pluginsler varsa yuklerseniz yaptiginiz kiyaklara bir yenisini eklemis olacaksiniz
    Simdiden tesekkurler

• quote:

Cihazda imaj degisikligi yapmak zorunda kaldim bu nedenle eklentiler silindi. Mumkunse bahsettiginiz pluginsler varsa yuklerseniz yaptiginiz kiyaklara bir yenisini eklemis olacaksiniz
    Simdiden tesekkurler

Gemini için FlexMenu kurulumu

Blue Panel
    Addons
    Download(Gemini Server)
    Plugins
    FlexMenu-Input-Msgbox 1.94

devamı da burada yazıyor.

http://www.turk-dreamworld.com/f320-dreambox-skryptlar-script/9702-livescore-v2-0b.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 6 Mart 2015; 20:22:57 >
    teşekkür ederim. dediklerinizi yaptım. flexmenude livescore çıkıyor ama açıldığında almanca hata verip sonuçları açmıyor. sanırım destek verilmiyor artık. yine de tekrar sağolun uğraşınız için.
    (hatırladığım kadarıyla benim bahsettiğim livescore flexmenude değilde direk pluginslerde çıkıyordu)
  • quote:

teşekkür ederim. dediklerinizi yaptım. flexmenude livescore çıkıyor ama açıldığında almanca hata verip sonuçları açmıyor. sanırım destek verilmiyor artık. yine de tekrar sağolun uğraşınız için.
    (hatırladığım kadarıyla benim bahsettiğim livescore flexmenude değilde direk pluginslerde çıkıyordu)

Araştırırım bakarım senin için, eklenti olmaz ise rss denemem gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Mart 2015; 0:01:34 >
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.