Şimdi Ara

Dreambox DM500s | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.281
Cevap
26
Favori
593.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cccam olayinin bitmesinden sonra bir daha para vermedim serverci insanlara benim merak ettigim normal kanallarin iptv adreslerine baglanip baglanamayacagimiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks16

Cccam olayinin bitmesinden sonra bir daha para vermedim serverci insanlara benim merak ettigim normal kanallarin iptv adreslerine baglanip baglanamayacagimiz.

Gidipde herhangi bir servercidan alırsan tabiki sorun yaşarsın. Son 5 yıldır sorun yaşamıyorum umarım yaşamam da :)
    .........

Dediğiniz yöntemi ben dm800se cihazımda kullanıyorum. Dm500 ile olacak bir iş değil.

• cevap evet. ilk sayfadaki image ı indirip kurmalısın.
  • dt nin çeşit çeşit lnb si var. bunu öğrenmelisiniz. mdu 1,2,3,4,5 gibi. dt cihazının ayarlar menüsünden görebilirsiniz.

ilk sayfadaki universal lnb ve mdu 4 için.
    diğer lnb ler için bilgim yok. şansınıza yani.
  • işin zor. buradaki dosyalar universal veya mdu4 için
  • merhabalar belki illegal bir soru olacak ama; bu dm500 lerde hala daha ccam vb. şeylerle izleme yapabiliyor muyuz?

yani mesela türksat taki d-smart ın yayınlarını falan açıyorlar mı hala daha?bi zamanlar bitti diye okumuştum da
  • uzil kullanıcısına yanıt
    cccam çalışmaya devam ediyor.

türksat çözülmüyor.
  • anladım, teşekkür ederim..

o zaman Türkiye için dm500 ün bi espirisi kalmamış doğru muyum?DT zaten irdeto..ip tv de dm500 de çalışmıyor..Türksat çözülmüyor
  • uzil kullanıcısına yanıt
    türksat hiç bir zaman çözülmedi ki. Bir ara kısa süre dsmart çözüldü, sonra önlem aldılar.

dm500 ün esprisi 7derece ve hotbird. Orada bir sıkıntı yok. Full hız çalışmaya devam
  • teşekkürler :)
  • mdu4 ise benim backupı kullanacaksınız. pphammer mdu4 yazan.
    mdu5 ise yardım edemem.

https://yadi.sk/d/1e2QEidUezKak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 21 Nisan 2015; 16:36:36 >
  • Selam arkadaşlar DM500-S için güncel tek çanak Türksat kanal listesi var mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

Selam arkadaşlar DM500-S için güncel tek çanak Türksat kanal listesi var mı? Teşekkürler.

1.sayfadaki 4 çanaklı yedek işini görecektir.

• nihat1551 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu urunde tek bir kanal arama nasil yapiliyor acaba. Belgesel box diye yerli bir kanal var onu eklemek istiyorum ama beceremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

Hocam bu urunde tek bir kanal arama nasil yapiliyor acaba. Belgesel box diye yerli bir kanal var onu eklemek istiyorum ama beceremedim.

ok+yeşile bas orada turksat yeni bulunan da ekli olması gerekir. oradan menu tuşu ile taşırsın.

ekli değil ise menu kurulum dan transponder tarama yap. taramadan sonra yine ok+yeşil ile yeni bulunanları görebilirisn.

not: ok+kırmızı ile de kanalı bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 10 Temmuz 2015; 8:33:55 >
    Cok sagol hocam. Cihazi sifir bilgiyle aldim. Verdigin bilgilerle cihazla ilk defa menere girip islem yaptim.

• quote:

Cok sagol hocam. Cihazi sifir bilgiyle aldim. Verdigin bilgilerle cihazla ilk defa menere girip islem yaptim.

Önemli değil.
    Ufak bir not; 1.sayfadaki yedeği yükleyebilirsen eutelsatdaki belgesel kanallarını ücretsiz izleyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sirf zaten o bilgileri verdiginiz icin aldim bu reciveri ama eutelsat canagini henuz direge monte edip kuramadim. Goreve falan gidiyorum. Su siralar evde pek duramiyorum. Cocuk brlgesel hastasi. Belgesel box i duyunca en azindan onu ekleyeyim dedim. Canagi kurunca belki birdaha rahatsiz ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

Önemli değil.
    Ufak bir not; 1.sayfadaki yedeği yükleyebilirsen eutelsatdaki belgesel kanallarını ücretsiz izleyebilirsin.

Merhaba receiver konusunda pek bilgi sahibi olmadığım için bir konu aklıma takıldı. Eğer receiver da alt yazı desteği varsa, ben hangi kanalı izlersem izliyim türkçeye çevirirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sâwyer

quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

Önemli değil.

Merhaba receiver konusunda pek bilgi sahibi olmadığım için bir konu aklıma takıldı. Eğer receiver da alt yazı desteği varsa, ben hangi kanalı izlersem izliyim türkçeye çevirirmi?

kanalın desteği var ise altyazı butonuna basarsan altyazı seçenekleri gelir hangi dil desteği var ise o dili seçip izlersin.

ses için de aynısı geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 13 Temmuz 2015; 16:48:42 >

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.