Şimdi Ara

Dreambox DM500s | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.281
Cevap
26
Favori
593.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pm geliyor çok fazla server hakkında sanırım herkes serverim olduğunu sanıyor böyle birşey yok .....

yurtdışından alıyorum server bana ait değil ....bilgilerim dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 15 Kasım 2008; 15:23:52 >
  • nihat abi aldığımız dreambox türksat hotbird astra eutelsat şeklinde ayarlanmış, sadece türksat hotbird ü 1 ve 2 nci sıraya bağlayarak kullanabilirmiyiz, diğer antenleri alana kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: donanımfad

nihat abi aldığımız dreambox türksat hotbird astra eutelsat şeklinde ayarlanmış, sadece türksat hotbird ü 1 ve 2 nci sıraya bağlayarak kullanabilirmiyiz, diğer antenleri alana kadar.

aldığımız derken kimsin tanıyamadım

aldığım biri isen kanallar dahil hiçbiri ayarlı gelmiyor ben ayarlıyorum .... arkadaşlar msn den destek verdi diye ondan bahsediyorlar kurulum biraz zor da
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 26 Kasım 2008; 16:55:53 >
  • pm'den bilgi alabilir miyim?

quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

arkadaşlar pm geliyor çok fazla server hakkında sanırım herkes serverim olduğunu sanıyor böyle birşey yok .....

yurtdışından alıyorum server bana ait değil ....bilgilerim dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum
  • hocam ben dream boz almayı düşünüyorum
    hangi modelini alayım fiyatı aşağı yukarı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustang

hocam ben dream boz almayı düşünüyorum
    hangi modelini alayım fiyatı aşağı yukarı nedir?

dreamboxwww.hepsisat.com dan bak
  • arkadaşım paylaşım için çok teşekkür ederim ellerine saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhancicek

arkadaşım paylaşım için çok teşekkür ederim ellerine saglık

bişey değil

bugun hatta az once windows üzeri wmware ile digital tv kartımla cccam ı çalıştırmayı başardım

kısaca dreambox sistemini pc ye kurdum

• Nihatla yeni tanışmamıza rağmen aşa yukarı 1 saat ilgilendi yardım etti allah razı olsun dreamboxa ilk adımı sayesinde attık hadi bakalım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: khanks

2. link çalışıyor teşekkürler nihat kardeş benim cihaz kafayı yedi sanırım bu imaj çok işime yarayacak diye düşünüyorum yaramazsa çıkıp üstüne tepincem atcam en sonunda direk cross kablo ile bağlayıp yükleyebilir miyiz bunu ?

dostum pm atmışsın ama sana geri cvp yazamadım cvp kabul etmiyormuşsun....

senin cihaz çökmüş rs232 kablo ile dreamup programı ile image yükleyebilirsin ...gemininin time bombsuz bir imagesini bul yükle arşivde var yukarda dreamup içinde sonra benim imageyi üstüne kur düzelir yalnız bunu cihaz açılmadığı için rs232 kablo ile yapman lazım.......

beceremem dersen msn den yardımcı olurum

• quote:

bugun hatta az once windows üzeri wmware ile digital tv kartımla cccam ı çalıştırmayı başardım

selam, acaba skystar hd benzeri bir kart alsam bilgisayarda bunu nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heavy1

quote:

selam, acaba skystar hd benzeri bir kart alsam bilgisayarda bunu nasıl yapabilirim?

öncelikle sistemimize sanal bir linux kuruyoruz sonra prog dvb ye bir plugin ekleyerek bu sanal linux a bağlanmasını sağlıyoruz

tabi lazım olan cccam ı kendimiz biyerlerden ediniyoruz :))

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=457266

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 5 Aralık 2008; 17:49:58 >

• yardımların için teşekkürler, bir araştırayım bakayım
  • bişey değil ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 5 Aralık 2008; 17:49:05 >
  • güncel
  • nihat selam.
    bende yeni dreambox dm500s aldım. daha dogrusu babam almıs. cok guzel cihazi, bircok belgesel,spor,sinema kanallarını izleyebiliyorum. yalnız xxx kanallarında sadece adult klasoru altında 5-6 kanal cıkıyor. bunları cogaltmanın bir yolu varmı? var ise nasil yapariz. uyducu hazır kurulu getirdi herseyi o yuzden cok kurcalamakta istemiyorum ayarlar gidebilir diye. yada cihaz satın alınırken sadece o kanallara uyemi olunmus acaba? bilgi verirsen sevinirim. tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

nihat selam.
    bende yeni dreambox dm500s aldım. daha dogrusu babam almıs. cok guzel cihazi, bircok belgesel,spor,sinema kanallarını izleyebiliyorum. yalnız xxx kanallarında sadece adult klasoru altında 5-6 kanal cıkıyor. bunları cogaltmanın bir yolu varmı? var ise nasil yapariz. uyducu hazır kurulu getirdi herseyi o yuzden cok kurcalamakta istemiyorum ayarlar gidebilir diye. yada cihaz satın alınırken sadece o kanallara uyemi olunmus acaba? bilgi verirsen sevinirim. tesekkurler...

kanal sıralamasında diğer bütün kanallar vardır isimlerine bakarak taşıma yapabilirsin...

a ile başlayan bir kanal üzerinde ok a bas ve ardından kırmızı tuşa basarsan a dan z ye kadar olan kanallar isim listesine göre sıralanır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

nihat selam.

kanal sıralamasında diğer bütün kanallar vardır isimlerine bakarak taşıma yapabilirsin...

a ile başlayan bir kanal üzerinde ok a bas ve ardından kırmızı tuşa basarsan a dan z ye kadar olan kanallar isim listesine göre sıralanır

tamam arkadasım bir deneyeyim. cevap icin tesekkrler.

• arkadaslar selam.. bende anca katilabildim dreambox furyasina.. bazi arkadaslarin aldigi gibi cinden getirttim frank adli kisiden :) 1 haftada geldi ve bende 88$ a getirtebildim. gayet saglam ve duzgun cikan bi alet gozukuyor..

forumda yazan ozellikle nihat arkadasimizin ayzdigi bilgilerle az bucuk kurmayi denedim fakat bir turlu yapamadim bendede diseq sıralaması 1) turksat 2)hotbirt 3)digiturk seklinde. transponder search diyorum 1 uyduda 1 2 transponder da 10 adet kanal buldu ama gostertmeyi basaramadim sinyal seviyeleri kotu degil.

en son nihat arkadasimizin image sini yukleyeyim dedim fakat artik rapid linki calismiyorr...
    sorun neden oalbilir arkadaslar?

olmadi nihat arkadasimizdan rica edeyim guncel hali ile bir upload daha yaparsa bende onun imagesini kurarim alete..

tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.