Şimdi Ara

Dreambox DM500s | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.281
Cevap
26
Favori
593.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuh be amma körmüşüm. Scart kablosuyla elektrik girişinin arasında kalıyomuş ondan gözümden kaçmış. Şimdi gittim, gördüm.
    Teşekkürler Arkadaşım.
  • Arkadaşlar şu anda nereden almayı önerirsiniz? 88$a satılan klon sanırım, acaba bir sorun olur mu ileride?
  • quote:

Arkadaşlar şu anda nereden almayı önerirsiniz? 88$a satılan klon sanırım, acaba bir sorun olur mu ileride?
    88$ a çinden gönderiyorlar. tr de oda klon tabiki
  • dm500s için aquavisionlu yeni setting

http://rapidshare.com/files/196494651/yedek_setting_akvaryumlu_10_02_2009.flash.rar

DT Akvaryumlu Radyo Kanalları (AQUAVISION)

DT abonesi üyeler akvaryumlu radyo kanallarını dreamboxta izleyemiyordu data oldukları için.
    Anlatıcaklarımla tüm akvaryumlu kanalları izleyebileceksiniz.

Dreamboxedit programı ile radyo kanalının üzerine sağ tıklayıp Change type to TV demeniz gerekiyor,daha sonra kanalın üzerine çift tıklayarak özelliklerine girip Video ve PCR değerlerini 2176 yapmanız yeterli.

AKVARYUMUNUZ HAYIRLI OLSUN BALIKLARA İYİ BAKIN .

Dreambox DM500s | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz.

alıntıdır doruksat.net

• quote:

Orjinalden alıntı: barbar conan

http://www.sahibinden.com/dunyada_tek_otomatik_sifre_kiran_cihazzzzzWQQaXQQ6961215WQQpXQQdisplayitem KARARSIZ KALDIM dreambox dm500s Mİ YOKSA BUSİTEDEKİ Mİ...

BUNU BEN SORDUM BİZİM UYDUCUYA ALMA DEDİ BİŞEY BİLİYORDUR HERALDE

• Abi bi video falan koysanız alet çalışırken.

Yada Resim.Mesela Lig tvden falandan filandan güzel olur merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chevher

Abi bi video falan koysanız alet çalışırken.

Yada Resim.Mesela Lig tvden falandan filandan güzel olur merak ediyorum

kanal göstercek işde nesini merak ediyosun

buyur digital kartta olan sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 25 Şubat 2009; 17:14:02 >

• arkadaşlar dreamstream proğramı ile pc den kanalların tümünü izleyemiyorum yardımcı olurmusunuz!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnoz

arkadaşlar dreamstream proğramı ile pc den kanalların tümünü izleyemiyorum yardımcı olurmusunuz!!

vista ise bazılarında problem çıkabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Şubat 2009; 14:21:40 >
  • vista değil, XP
  • Nihat1551 e bu paylaşım için teşekkür ederim.
    Ben de çok geç olmasına rağmaen bir 500S aldım. yalnız kurulumda mı bir yanlışlık yaptım bilmiyorum 8 ad. DT kanalı buluyor ama göstermiyor.

Yükleme sırası şu şekilde mi olmalı:

GP431 witoutbomb.img
    yedek setting son hali.fw2
    yedek setting akvaryumlu.fw2

500S imi mevcut olan DT kutusunun bağlı olduğu anten üzerinden eutelsat W3 e ayar ediyorum ama sonuç yok. tek çanak var.
    yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorak

Nihat1551 e bu paylaşım için teşekkür ederim.
    Ben de çok geç olmasına rağmaen bir 500S aldım. yalnız kurulumda mı bir yanlışlık yaptım bilmiyorum 8 ad. DT kanalı buluyor ama göstermiyor.

Yükleme sırası şu şekilde mi olmalı:

GP431 witoutbomb.img
    yedek setting son hali.fw2
    yedek setting akvaryumlu.fw2

500S imi mevcut olan DT kutusunun bağlı olduğu anten üzerinden eutelsat W3 e ayar ediyorum ama sonuç yok. tek çanak var.
    yardımcı olabilirseniz sevinirim.

2 adet işlem var
    gp4,31 withoutbomb
    yedek setting akvaryumlu 14 şubat tarihli olan..... siz 2 settingide peşpeşe kuruyorsunuz ..... akvaryumlu olan yenisi zaten

liste otomatik gelmesi gerekir ...... tek çanak ise sıralama türksat hotbirt digit. şeklinde olcak yani diseq sıralamasında 1. türksat siz eytelsat takarsanız ya cihazın ayarından sıralamayı değişceksiniz yada bir adet diseq kullanıp 3. girişe eutelsatı takıp yayın alacaksınız ...........

kanal listeleri için OK ardından MAVİ butona basın

...................................................

hypnoz bizdede tüm kanllar yok cihazın arayüzünden webxtv den izlemeyi deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 24 Şubat 2009; 15:17:22 >

• teşekkür ederim deneyeceğim. sonuçtan sizi haberdar edeceğim.
  • hocam bütün söylediklerinizi yaptım w3A da hiçbirşey bulmuyor
    W4 te 8 tane kanal buluyor ancak görüntü yok.
  • quote:

hocam bütün söylediklerinizi yaptım w3A da hiçbirşey bulmuyor
    W4 te 8 tane kanal buluyor ancak görüntü yok.

bence siz yüklemeyi yapamıyorsunuz ip leri doğru yazdığınızdan emin olun eğer benim plugins ve image ise açılışta linuxun simgesi olan penguen resmi çıkması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 25 Şubat 2009; 9:32:38 >
  • Yükleme ile ilgili bir sorun yok. Cihaz tamam. Ancak DT ayarlarını yapamadığım sonucuna vardım. DT kutusunun W3A ayarları ve frekanslar tamamen faklı. Bu akşam onları uygulamaya çalışacağım. Sonuç alabilirsem size de bildririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorak -- 25 Şubat 2009; 12:51:12 >
  • quote:

Yükleme ile ilgili bir sorun yok. Cihaz tamam. Ancak DT ayarlarını yapamadığım sonucuna vardım. DT kutusunun W3A ayarları ve frekanslar tamamen faklı. Bu akşam onları uygulamaya çalışacağım. Sonuç alabilirsem size de bildririm.

listede dt ayarları zaten var..... kanallar orda belki lnb fark ediyordur ....birde değiğim gbi o listede eutelsat 3. sırada diseq ile 3. sıraya takıp dene .olmadı lnb yi değiş öyle dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 25 Şubat 2009; 15:34:42 >
  • Sonunda becerebildim. Binada tek çanak üçlü splitter ile dağıtılmış olduğu için DT kutusunun ayarlarından biraz kopya çektim. Buna göre tek çanak için Eutelsat W3A uydusuna bağlanmak isteyenler cihazını şu şekilde ayarlamalı.

http://rapidshare.com/files/202557249/db.pdf.html/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorak -- 26 Şubat 2009; 0:16:05 >
  • bu bilgisayardan izleme olayını bende kurdum sağlıklı görüntü alamadım nedendir acep? takılıo hep
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.