Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. sayfaya yazmıştım sanırım dikkatinden kaçmış

imagede bulunan bootloader 72 versiyonu yüksek gelip cihaz açılırken bl hatası verir ise

cihaza secondstage-dm800-69 yada 70 yüklemek için rs232 kablo ile dreamup V1.3.3.4 programını kullanın .
    secondstage-dm800-69 ve 70 dosyasını aşağıdaki linkten yada yedeklerin olduğu dosyadan temin edebilirsiniz ..

http://www.i-have-a-dreambox.com/diverses/secondstageloader/dm800/
    (.nfi uzantılı olanlar kullanılacak)

dreamup u ayrıca cihaz açılmadığı durumlarda rs232 kablo ile image yüklemek için de kullanabilirsiniz .

• nihat usta selamlar ilk sayfada vermiş olduğun NabiloBlackHole_DM800_012_bl72_8a8f8 orjinal dreambox 800 e yükleyebilirmiyim yada başka bir imaj tavsiye edermisiniz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rez

nihat usta selamlar ilk sayfada vermiş olduğun NabiloBlackHole_DM800_012_bl72_8a8f8 orjinal dreambox 800 e yükleyebilirmiyim yada başka bir imaj tavsiye edermisiniz teşekkürler

yükleyebilirsin ben hemen hemen 2 senedir onu kullanıyorum sorun çıkarmadığı için de başka arayışlara girmedim
  • hocam o senin dedigin bl69 ve bl 70 ide denedim file to big diyor gine
    ama ben rs232 kablosuyla atmaya calisiyorum bu bootloaderleri ondan mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

hocam o senin dedigin bl69 ve bl 70 ide denedim file to big diyor gine
    ama ben rs232 kablosuyla atmaya calisiyorum bu bootloaderleri ondan mi acaba

doğrusunu yapıyorsun zaten.. orda different methot var onuda dene..

olmazsa sadece bootloader69 (ssl69) dene... yine olmazsa sanırım tamire gidecek..

elinde başka dm800 varsa onun sim kartını seninkine tak yüklemeyi yap ..sonra kendi simini geri tak
    olursa böyle olur olmazsa mecbur tamire gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 17 Ağustos 2011; 11:30:37 >
  • nihat hocam yeni imaj yükleme sebebim hd kanalları açtığımda dreambox otomatikman kapanıyor ilk sayfandaki nabiloyu attım yine hd kanallarda kapandı cihazım orjinal ne yapmam gerek acaba teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rez -- 14 Ağustos 2011; 13:26:25 >
  • nihat hocam ben sıteye yenı üye oldum size bı sorum olcak ben yenı dm800hd aldım sımdı bu cıhazla hd kanal hotbırt dahıl butun kanalları sorunsuz izlemem için nasıl bı çanak anten taktırmam gerek bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. bende ona göre gıdıp çanak anten taktırcam şimdıden tşk ederım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo24q

ben sıteye yenı üye oldum size bı sorum olcak ben yenı dm800hd aldım sımdı bu cıhazla hd kanal hotbırt dahıl butun kanalları sorunsuz izlemem için nasıl bı çanak anten taktırmam gerek bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. bende ona göre gıdıp çanak anten taktırcam şimdıden tşk ederım.

2 adet 90lık canak alacaksınız ,1ad goldmaster rm8 dıseqc

1.canak turksata bakıcak

2.canak offset olacak

aparatla 3 lnb baglanır

hotbırd eutelsatw3 astra 19 toplamda 4 uydu seyredersın
  • cevabınız için çok tesekkur ederım.
  • quote:

nihat hocam yeni imaj yükleme sebebim hd kanalları açtığımda dreambox otomatikman kapanıyor ilk sayfandaki nabiloyu attım yine hd kanallarda kapandı cihazım orjinal ne yapmam gerek acaba teşekkürler

hd kanlalrda cihaz tamamen mi kapatıyor kendini ? ekran siyahmı kalıyor

eğer ki hd bir kanalda cihaz kendini kapatıyor ise muhtemelen tuneriniz arızalı...

tamir edilebilirse ne mutlu edilemez ise sanırım 100 tl civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

nihat hocam yeni imaj yükleme sebebim hd kanalları açtığımda dreambox otomatikman kapanıyor ilk sayfandaki nabiloyu attım yine hd kanallarda kapandı cihazım orjinal ne yapmam gerek acaba teşekkürler

eğer ki hd bir kanalda cihaz kendini kapatıyor ise muhtemelen tuneriniz arızalı...

usta tamamen kapanıyor fişi çekip takınca açılıyor ancak
  • quote:

quote:

Hocam benim boxda ne vardir sence biliyorsun problemi
  • Hocam kusura bakma sana cok soru sordum ama anlamadigim icin bilene sormak istedim!
    Benimki bozuk belli bunun icin lazim olan parcalari nerden alabilirim acaba yada neyin kirik oldugunu nasil anlarim?
  • quote:

Hocam kusura bakma sana cok soru sordum ama anlamadigim icin bilene sormak istedim!
    Benimki bozuk belli bunun icin lazim olan parcalari nerden alabilirim acaba yada neyin kirik oldugunu nasil anlarim?

senin flashda sorun olmuş olabilir..

düzeltilemeyecek bir sorun değil..

www.hepsisat.com sitesine girin orda tel noları var arayıp cemal beyi isteyin
    benim yönlendirdiğimi ve arızanızı dile getirin size yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 14 Ağustos 2011; 23:02:33 >
  • @Nihat1551, hocam dm800 de airplay eklentisi var mi? Appletv ye gerek kalmadan dreambox ile airplay yapabilsek cok guzel olurdu. Popcorn hour linux tabanli video oynaticisina yapmislar airplay eklentisi acaba dreambox da var mi veya cikar mi
    Merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

@Nihat1551, hocam dm800 de airplay eklentisi var mi? Appletv ye gerek kalmadan dreambox ile airplay yapabilsek cok guzel olurdu. Popcorn hour linux tabanli video oynaticisina yapmislar airplay eklentisi acaba dreambox da var mi veya cikar mi
    Merak ettim

konu burda işlenmiş...

almanca bilmediğim ve apple cihazım olmadığım deneyemiyorum da bu yüzden bişey diyemiyorum..

eklenti verilmiş denenmesi lazım :)

http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/thread.php?threadid=156869&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&page=1

• quote:

quote:

Hocam kusura bakma sana cok soru sordum ama anlamadigim icin bilene sormak istedim!

Hocam soyadini da söylermisi adam sordugunda DH dan nihat dersem anlamaz heralde

• quote:

quote:

quote:

Hocam soyadini da söylermisi adam sordugunda DH dan nihat dersem anlamaz heralde

samsundan nihat dersen anlar

haber verimde baksın buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 15 Ağustos 2011; 10:36:50 >

• Orijinalden alıntı: rez

Selamlar

Senin dm 800 hd cihazında hd kanallarında kapanıyorsa cihazın Tunerinde kaynaklanıyor
    tuner tamir yada degişimi yapılması gerekiyor bu tür arzalı cihazlarda genelde tuner degiştriyoruz
    teknik servisimize yolayın yardımcı oluruz Nihat1551 arkadaşları bizim de arkadaşlarimizdir
    elimizde gelen yardımı yaparız teklifsiz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

samsundan nihat dersen anlar

haber verimde baksın buraya

Sagol arkadas epey ugrastirdim seni

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.