Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazımda (dm 800 hd) gp2 var, kablosuz bağlantıyı kurdum, flashfxp ve dreamedit programları ile sorunsuz eşleştirdim ancak kanal listelerini alete atamıyorum, eskisini de sildim.

Nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

mrb elimde BUILD #70, built 20081211 yazan 800hd klon cihaz var bana 500 göre ağır geldi hangi yazılımı atsam sorunsuz yüklerim link verebilen varmı..

1. sayfaya bakarmısın....

///////////////////////

robotica virüs programın engelliyor olmasın .. özellikle avira kullanıyor isen kapat dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

mrb elimde BUILD #70, built 20081211 yazan 800hd klon cihaz var bana 500 göre ağır geldi hangi yazılımı atsam sorunsuz yüklerim link verebilen varmı..

///////////////////////

robotica virüs programın engelliyor olmasın .. özellikle avira kullanıyor isen kapat dene

Abi atamıyorum derken, listeleri sorunsuz olarak dreambox'a gönderdim, alet görmüyor listeyi
  • quote:

quote:

///////////////////////

nihat usta elbette baktım ama elimdeki cihaz 2.00 gruba giriyo galiba vede klon olunca denedim hiç üstelik şunuda okuyunca ellemdim hiç..''Dikkat edin cihazınız sim2.01 bl76 desteklemiyor ise hiç ellemeyin''

• 2.0 da çalışır zaten kendi boot versiyonu bl72

yanında kablo yok ise (rs232)

bu imageyi attıktan sonra cihazı fişten çekmeden bl69 yükle üzerine fişi çek tak bl69 ile açılır
  • dm800 hd tuner hatası verıyo sd pat hatası bırde kanal arama basarısız dıyor neden acaba cıhaz arızalı olabılırmı. yada yapılcak gıbıyse lutfen yardım edermısınız. anlatırsanız sevınırım gereklı yazılım fılan varsa söyleyın sımdıden tşk ederım iyi bayramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo24q

dm800 hd tuner hatası verıyo sd pat hatası bırde kanal arama basarısız dıyor neden acaba cıhaz arızalı olabılırmı. yada yapılcak gıbıyse lutfen yardım edermısınız. anlatırsanız sevınırım gereklı yazılım fılan varsa söyleyın sımdıden tşk ederım iyi bayramlar.

1.sayfadaki işlemleri yap
  • nıhat usta 1. sayfadakılerı denedım yınede duzelmedı.
  • HOCAM PC DEN CIHAZA GIRINCI ŞU YAZI ÇIKIYOR.
    ŞİMDI NE YAPMAM LAZIM. BEN BU YAZININ TÜRKÇESINI ÇEVIRDIM.
    Eğer bu yazıyı görüyorsanız, kutunun Linux önyükleme vermedi.
    Önyükleme süreci kesintiye sürece, bu genellikle flaş geçerli bir işletim sistemi olduğu anlamına gelir.
    Telaşa kapılmayın! Bu bir sorun değil. Sadece yeni bir sürüm flaş ve her şey güzel olacak!
    Aksi takdirde, ağ veya USB önyükleme.
    Vazgeçmek iseniz, Dream Multimedia Destek board yardım alabilirsiniz!
    Şu anda birçok diğer özellikleri yoktur ...

Burada mevcut flaş içeriği (64 MB) indirmek, ama lütfen geri flaş edebilmek için beklemeyin. Bu sadece bir hata ayıklama özelliği.
    Bu cihaz Seri Numarası 10.779, ve 2010/08/23 tarihinde inşa edilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo24q

HOCAM PC DEN CIHAZA GIRINCI ŞU YAZI ÇIKIYOR.
    ŞİMDI NE YAPMAM LAZIM. BEN BU YAZININ TÜRKÇESINI ÇEVIRDIM.
    Eğer bu yazıyı görüyorsanız, kutunun Linux önyükleme vermedi.
    Önyükleme süreci kesintiye sürece, bu genellikle flaş geçerli bir işletim sistemi olduğu anlamına gelir.
    Telaşa kapılmayın! Bu bir sorun değil. Sadece yeni bir sürüm flaş ve her şey güzel olacak!
    Aksi takdirde, ağ veya USB önyükleme.
    Vazgeçmek iseniz, Dream Multimedia Destek board yardım alabilirsiniz!
    Şu anda birçok diğer özellikleri yoktur ...

Burada mevcut flaş içeriği (64 MB) indirmek, ama lütfen geri flaş edebilmek için beklemeyin. Bu sadece bir hata ayıklama özelliği.
    Bu cihaz Seri Numarası 10.779, ve 2010/08/23 tarihinde inşa edilmiştir.

İngilizcesini yazarmısınız? Bir şey anlaşılmıyor

• Arkadaşlar bende şöyle bir sorun oluyor:Bununla ilgili internette nerdeyse hiçbirşey bulamadım sadece bende mi oluyor merak ediyorum.
    Elektrik gidip gelmelerinde (2 ayda bir felan oluyor.6 aydır bende,her elektrik kesintisinde değil ama) cihaz booting ekranında kalıyor.
    Cihazım DM800 HD newenigma2 yazısı felan var ekranda.
    Bu sorun olduğunda her seferinde servise götürüp 3-5 dk da yapıp veriyorlar.
    Ama her seferinde götürmekten doğrusu bıktım.
    Bunun bir çözümü yokmu.Güç kaynağı desem, onlarda maksimum 30-60dk gider.Akım korumalı prizler iş görür mü?
    Eğer hiç birisi olmaz ise cihazı satmayı bile düşünüyorum açıkcası. Normal türksat kanallarından devam ederiz napalım.
  • USTA İNGİLİZCESI BU

If you see this, the box did not boot Linux.
    As long as the boot process is interrupted, it usually means that the flash is a valid operating system.
    Do not panic! This is not a problem. Just flash a new version and everything will be fine!
    Otherwise, network or USB boot.
    If you are giving up, Dream Multimedia Support board can help!
    Currently, there are many other features ...

Here, the contents of the current flash (64 MB) download, but please do not expect to be able to flash back. This is just a debugging feature.
    This device Serial Number 10,779, and was built on 8/23/2010.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobo24q -- 2 Eylül 2011; 14:58:06 >
  • nihat1551 , pm...

• quote:

2.0 da çalışır zaten kendi boot versiyonu bl72

yanında kablo yok ise (rs232)

bu imageyi attıktan sonra cihazı fişten çekmeden bl69 yükle üzerine fişi çek tak bl69 ile açılır

attım sorunsu< çalıştı ama 500 göre ağır çalışıyo geldi bana teşekkür ederim cvp için..
  • Bu kutu için gereken en düşük internet hızı kb/s olarak kaç (upload ve download hızı olarak)?
    Online oyun oynarken herhangi bir kanal açıksa ping tavan yapıyor mu interneti kasıyorsa sürekli kasıyor mu?
    Son olarak download veya upload yaparken, torrent indirirken kanalda donma, kopma, kasılma veya kitlenme gibi durumlar oluyormu?

Kullandigimiz internet hızı 1mbit ve iki kişi kullaniyoruz. Facebooktan çıkmayan birisiyle kullanıyorum zar zor da olsa bi vakit bulup online birşeyler oynayabiliyorum ping tavan yapmaya baslayana kadar. Peder açtımı pcyi faceden çıkmıyorki videosundan resime ne açsa kasıyor interneti

İlgilenecek olanlara teşekkürler

• takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitutal

Arkadaşlar bende şöyle bir sorun oluyor:Bununla ilgili internette nerdeyse hiçbirşey bulamadım sadece bende mi oluyor merak ediyorum.
    Elektrik gidip gelmelerinde (2 ayda bir felan oluyor.6 aydır bende,her elektrik kesintisinde değil ama) cihaz booting ekranında kalıyor.
    Cihazım DM800 HD newenigma2 yazısı felan var ekranda.
    Bu sorun olduğunda her seferinde servise götürüp 3-5 dk da yapıp veriyorlar.
    Ama her seferinde götürmekten doğrusu bıktım.
    Bunun bir çözümü yokmu.Güç kaynağı desem, onlarda maksimum 30-60dk gider.Akım korumalı prizler iş görür mü?
    Eğer hiç birisi olmaz ise cihazı satmayı bile düşünüyorum açıkcası. Normal türksat kanallarından devam ederiz napalım.

phılıpsın voltaj korumalı topraklı prızlerınden kullan

• Teşekkürler.Cevaplar için.Şunuda farkettim.Elektrik kesintisi sonrası açılmadığı zamanlarda 5-6 saat bekleyip taktıktan sonmra açıldığına şahit oldum. Hep akım korumalı priz hepde soğutucu laptop fanı almaya karar verdim ikisi ile birlikte kullanırsam sanırım sorun yaşamam gibime geliyor.
  • arkadaşlar dreambox 800 hd var bende scarttan tvye bağladık yeşil görüntü geldi ama ne ses var nede başka birşey neden olabilir scart çıkışı bozuk olabilir mi dvidan görüntü ses geliyor.Ayarlarda scart seçtiğim halde değişen bişey olmadı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

arkadaşlar dreambox 800 hd var bende scarttan tvye bağladık yeşil görüntü geldi ama ne ses var nede başka birşey neden olabilir scart çıkışı bozuk olabilir mi dvidan görüntü ses geliyor.Ayarlarda scart seçtiğim halde değişen bişey olmadı ?

dreamın menusunde kullanmak istediğiniz çıkışı seçmeniz gerekiyor...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.