Şimdi Ara

Dreambox DM800HD | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
18
Favori
233.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam seçtim yeşil tuşa basıyom tamam diyom gene yeşil ekran geliyor.kabloyu değiştirdim gene aynı sorun şu cihazın arkasına scart yerine rca koysalarmış
  • Arkadaşlar internette gezinmek için web browser arıyorum acaba varsa gönderirmisiniz cihaz clon enigma 2 yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer53

Arkadaşlar internette gezinmek için web browser arıyorum acaba varsa gönderirmisiniz cihaz clon enigma 2 yüklü

1. sayfaya bak

+ tüm eklentiler

http://www.tvimages.com/upload/index.php?PHPSESSID=f31bc1e79f82050b1ee1952a7e0f19a1&direction=0&order=mod&directory=VuPlusPlugin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 7 Eylül 2011; 20:33:53 >

• Arkadaşlar affınıza sığınarak cahilliğime vermeniz dileğiyle bir sorunum var.Umarım yardımcı olabilirsiniz.DM 800 HD dreambox cihazım açılırken yani boot yüklerken lamba yarıya kadar gelip kalıyor.Tam yükleme yapılmıyor.Cihazın fişini kaç defa kapatıp beklemek suretiyle tekrar taktım ama yine aynı.Sorun nedir değerli arkadaşlarım?
  • dm 800HD cihazımı satıyorum 320gb harddiskli. sorunsuz. kutulu. gemini project 2 yüklü. fiyat 350 tl. pmden ulaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: repair35

Arkadaşlar affınıza sığınarak cahilliğime vermeniz dileğiyle bir sorunum var.Umarım yardımcı olabilirsiniz.DM 800 HD dreambox cihazım açılırken yani boot yüklerken lamba yarıya kadar gelip kalıyor.Tam yükleme yapılmıyor.Cihazın fişini kaç defa kapatıp beklemek suretiyle tekrar taktım ama yine aynı.Sorun nedir değerli arkadaşlarım?

çökmüş :)) image yüklemen lazım...

1. sayfada var
  • Arkadaşlar ben bu web browseri çalıştırmayı başaramadım nasıl olacak acaba cihaza kurdum ama eklentilerden ok yapınca açmıyor duruyor öyle biraz donuyor sonra düzeliyor hiç bir şey olmuyor berde bu cihazın facebook twitter msn eklentisi varmı
  • quote:

Arkadaşlar ben bu web browseri çalıştırmayı başaramadım nasıl olacak acaba cihaza kurdum ama eklentilerden ok yapınca açmıyor duruyor öyle biraz donuyor sonra düzeliyor hiç bir şey olmuyor berde bu cihazın facebook twitter msn eklentisi varmı

DEMEKKİ sizin yazılıma uymadı 1.sayfada yine üstlerde eklenti adresleri vardı.. o adreslere bakarmısın başka web browser varmı
  • Malesef baktım başka browser bulamadım bende gemini yüklü dün gemini yükledim
  • Lig Tv ve D-smarti ucretsiz izleyebiliyor musunuz Dreamboxta?
  • Ücretsiz değil paralı ama çok değil sadece lig tv var d-smart yok
  • quote:

Ücretsiz değil paralı ama çok değil sadece lig tv var d-smart yok

Peki ne kadar biliyor musunuz ?
  • 7 senedir kullandığım için biliyorum ama burda yasak böyle şeyler ceza alırsın ama şöyle söyleyeyim bir yılı ikiye bil çıkan sonuç kadar
  • saygı değer arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunum var.araştırdım bulamadım bayramda memelekete gitmiştim gelince dm 800 klon cihaz açılmadı multi media error kalıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor sürekli yazılım çökmüş anladım hemen kabloyu taktım yazılım atmaya başladım 62 dakika bitince şu hatayı veriyor.
    flashing failed (!!!005 too much data (or bad sectors) in partiton 1 (end:04000000,pos:04000000)), box will be unusable now!! bir çağre bulamadım ustalarım haydi bir yardım saygılar
  • Arkadaşlar bendede bir sorun var. Cihazı açıyorum yaklaşık 1.5 - 2 saat sonra görüntü geliyor.
    loading enigma diye bir yazı çıkıyor ekranda da bir resim saatlerce açılmasını bekliyorum. Sorun nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoNeST

Arkadaşlar bendede bir sorun var. Cihazı açıyorum yaklaşık 1.5 - 2 saat sonra görüntü geliyor.
    loading enigma diye bir yazı çıkıyor ekranda da bir resim saatlerce açılmasını bekliyorum. Sorun nedir acaba?

yazılım yenilemen gerekiyor...

???????????????????????????????????????

JoNeST forumda okudum sunray flash up programı ile denermisin...

oda olmazsa sanırım flash uçmuş... yenisi 100 tl olması lazım...www.hepsisat.com tamir ediyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orijinalden alıntı: JoNeST

Arkadaşlar bendede bir sorun var. Cihazı açıyorum yaklaşık 1.5 - 2 saat sonra görüntü geliyor.

yazılım yenilemen gerekiyor...

???????????????????????????????????????

JoNeST forumda okudum sunray flash up programı ile denermisin...

oda olmazsa sanırım flash uçmuş... yenisi 100 tl olması lazım...www.hepsisat.com tamir ediyordu

Nihat usta daha 20 günlük klon makine offf

• arkadaşlar dreambox 800 2.01 m801a tuner revizyonlu cihaz almak istiyorum elinde olan varsa pm atsın lütfen.
  • Arkadaşlar merhaba bu foruma yazdığım ilk yaı olacak ve bir sorunum var.

yaklaşık 3 gündğr dreambox 800 hd uydu alıcımda hd kanallar yok serverci dunya genelinde böyle bir sorun olduğunu dreambox dan artık hd kanallar izlenmediğiniz söyledi.
    önceden ntv spor hd yi de izleyemiyordum. birde yeni açılan lig tv 2 vs. kanallarıda yok.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogonelli

Arkadaşlar merhaba bu foruma yazdığım ilk yaı olacak ve bir sorunum var.

yaklaşık 3 gündğr dreambox 800 hd uydu alıcımda hd kanallar yok serverci dunya genelinde böyle bir sorun olduğunu dreambox dan artık hd kanallar izlenmediğiniz söyledi.
    önceden ntv spor hd yi de izleyemiyordum. birde yeni açılan lig tv 2 vs. kanallarıda yok.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

suan "malum yollar" da sıkıntı var ozellıkle hd yayınlarında. sızde herhangı bır sorun yok yapmanız gereken sadece bekleyıp surecı takıp etmek.

(bknz: malum yollar)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.