Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
5
Favori
172.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sn denizbülent , Dreambox bekleyen bir sürü arkadaşımız için rüyanın sonuna geldik...

DM 800 HD ler geldi... 8000 den önce... cihazların Türkçe kullanım kılavuzlarının basımı bitti, garanti belgelerinin hazırlıkları da bitmek üzere...CİHAZLAR ŞUAN GÜMRÜKTE bir aksilik olmazsa hafta sonu veya en geç salı günü cihazlar pazara sunulacak..

KAYNAK : Kaya Center Ankara

Ben kendi adıma inşallah cuma günü gümrükleme işi biterde bir cihaz alıp bütün haftasonunu Dreambox HD ile uğraşarak geçirmeyi inan çok istiyorum...

Sağlıcakla kalın...

quote:

Orjinalden alıntı: denizbülent

arkadaşlar halen haber yokmu?

• İlk gelen cihazların test edilmesini mutlaka bekleyin derim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur sezer -- 2 Nisan 2008; 19:21:44 >
  • Kardeş mngb
    Cihaz için bir fiyat aldınızmı nedir bu Dreambox 800 fiyatı acaba.

Paylaşım eskisi gibi devam edecekmi standart yayınlarda, HD yayın için paylaşım yok galiba,

Yüksek çözünürlüklü yayınları HD Ready TV lerde izlemek için sadece DVI HDMI kablo gerekecek bu kablo cihazla birlikte verilecekmi acaba

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: mngb

Sn denizbülent , Dreambox bekleyen bir sürü arkadaşımız için rüyanın sonuna geldik...

DM 800 HD ler geldi... 8000 den önce... cihazların Türkçe kullanım kılavuzlarının basımı bitti, garanti belgelerinin hazırlıkları da bitmek üzere...CİHAZLAR ŞUAN GÜMRÜKTE bir aksilik olmazsa hafta sonu veya en geç salı günü cihazlar pazara sunulacak..

KAYNAK : Kaya Center Ankara

Ben kendi adıma inşallah cuma günü gümrükleme işi biterde bir cihaz alıp bütün haftasonunu Dreambox HD ile uğraşarak geçirmeyi inan çok istiyorum...

Sağlıcakla kalın...

quote:

Orjinalden alıntı: denizbülent

arkadaşlar halen haber yokmu?

• 449 € olacak sanırım fiyatları ama diğer detaylar cihaz gelince netleşir sanırım
  • Seve seve testimi yaptıktan sizlerle paylaşacağım arkadaşlar
  • Merhaba,

bu cihaza x264 codec yüklenebiliyormu. 1080p wmv formatlı dosyaları gösterirmi.

Ali
  • olup olmayacagını görecegiz hep beraber........
  • Sn oguz096 , Cihaz için 400-500 € arası rakamlar konuşuluyor fakat ben liste fiyatından almayacağım onu biliyorum...

Hele bir cihazı görelim ondan sonrası kolay...

quote:

Orjinalden alıntı: oguz096

Kardeş mngb
    Cihaz için bir fiyat aldınızmı nedir bu Dreambox 800 fiyatı acaba.

Paylaşım eskisi gibi devam edecekmi standart yayınlarda, HD yayın için paylaşım yok galiba,

Yüksek çözünürlüklü yayınları HD Ready TV lerde izlemek için sadece DVI HDMI kablo gerekecek bu kablo cihazla birlikte verilecekmi acaba

Saygılar.

• Sn onur sezer , Bu tesbitinizde haklısınız fakat Dreambox 800 HD tüm testlerden geçti diye biliyorum...

Ayrıca Kaya Center da bu işi mükemmel yapan tek firma Ankara'da büyük bir sorun olmayacaktır diye ümit ediyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: onur sezer

İlk gelen cihazların test edilmesini mutlaka bekleyin derim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mngb -- 3 Nisan 2008; 11:46:23 >
  • Eger mkv desteği olursa müthiş olur...Umarım 1000ytl den fazla olmaz, yoksa almak hayal olacak. Çok para olur ve degmez o kadar paraya
  • uçuk fiyatlarla piyasaya girmek isterse çok fazla satış yapamazlar..
  • umarım fiyatı ii olur sabırsızlıkla bekliyoruz....
  • uygun fiyatlı olursa çok iyi satışlara ulaşırlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulgazi

uygun fiyatlı olursa çok iyi satışlara ulaşırlar..

kesinlikle
  • çok beklettiler ama inşallah bekledigimize göre deger..
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Arkadaşlar Dreambox 800 HD PVR cihaz geldi...

Kendi gözlerimle gördüm, Dreambox 600 PVR ile aynı kasaya sahip ,cep telefonum ile bir kaç resmini çektim biraz önce , yarın daha detaylı resim paylaşımım olacak...

Rüyamız gerçek oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mngb

Arkadaşlar Dreambox 800 HD PVR cihaz geldi...

Kendi gözlerimle gördüm, Dreambox 600 PVR ile aynı kasaya sahip ,cep telefonum ile bir kaç resmini çektim biraz önce , yarın daha detaylı resim paylaşımım olacak...

Rüyamız gerçek oldu...

su an satislar basladi mi peki? fiyat vs belli mi?
    fotograflari bekliyoruz :)
  • Arkadaşlar dreambox 8000 mi yoksa asagıdaki ürün mü?
    LyngBox Media HDTV DVB-S2 PVR Linux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frezenius -- 4 Nisan 2008; 15:05:52 >
  • Az önce kaya iletişimi aradim
    bu ay sonunda 800 model gelecek yaklaşık 450 € olacakmis
    8000 için tarih veremiyoruz dediler..
    bilgilerinize
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.