hd kanalların paylaşımı olacakmı?paylaşım yapmak suçmudur?(yabancı paketler için).
quote:
Orjinalden alıntı: snek1
hd kanalların paylaşımı olacakmı?paylaşım yapmak suçmudur?(yabancı paketler için).
Olur ve olacaktır.Suçmudur derseniz yerli platformlar için kesinlikle suç teşkil ediyor ama yabancı yayınlar için öyle bir durum yok denilebilir.Çünkü yabancı yayında sharing olayı gırla gidiyor...
yabancı yayıncı kuruluşların tr de illegal seyrebilmesini engelliyemezler.ama yerli platformlar illegal seyretmek yasak vede cezai müidesi vardır..
Yabancı yayınları sharingle seyretmek ülkemizde suç teşkil etmiyor görünüyor ama bu yasaldır anlamına da gelmiyor pek tabii.Öyle ortada birşey yani..
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
Yabancı yayınları sharingle seyretmek ülkemizde suç teşkil etmiyor görünüyor ama bu yasaldır anlamına da gelmiyor pek tabii.Öyle ortada birşey yani..
bilmiyorum,dreambox almamamın tek sebebi paylaşımın suç olduğu yönündeki iddaalar.sonuç olarak yabancı yayınları emu ile izlemek ne kadar suçsa,yabancı yayınları paylaşımla ile izlemekte okadar suçtur diyebilirmiyiz.
quote:
Orjinalden alıntı: snek1
quote:
bilmiyorum,dreambox almamamın tek sebebi paylaşımın suç olduğu yönündeki iddaalar.sonuç olarak yabancı yayınları emu ile izlemek ne kadar suçsa,yabancı yayınları paylaşımla ile izlemekte okadar suçtur diyebilirmiyiz.
Aynen eğer suçsa tabi..
@mngb dreambox resmi sayfasında da 300Mhz processor gözüküyor:
başka resimleri de ben ekleyeyim fiyatı 449 avrodan geliyor bilginiz olsun...
herkese hayırlı olsun. çıkışı dvi ama convert kablsou verilmiş ses scarttan alınacak oda verilmiş kumandası aynı 7020 ile aynı
Sn saıryakamoz DM 800 HD DVI baglantıda SES özelligi var scarttan aktarmaya gerek yok.
Ben DVI HDMI kablo ile sesi çok temız aldım.
quote:
Orjinalden alıntı: mngb
Sn saıryakamoz DM 800 HD DVI baglantıda SES özelligi var scarttan aktarmaya gerek yok.
Sesde scartla almada çok fark var mı?
dostlar degermi okadar para vermeye , al derseniz alcam :) yorum yapin ya, su artisi var, su eksisi var, su kismini begenmedim vs vs
quote:
Orjinalden alıntı: onnow78
dostlar degermi okadar para vermeye , al derseniz alcam :) yorum yapin ya, su artisi var, su eksisi var, su kismini begenmedim vs vs
Cihaz yeni piyasaya çıktığı için yorum sayısı zamanla artacaktır..
detaylı bir şekilde incelenir.kamuoyuyla paylaşılır.
Sn bodrumlu2, Dreambox 800 HD PVR (120 GB) cihazı DVI-HDMI ve Scart-Scart bağlantılar ile bendeki 9731 panelde denedim, SES DVI-HDMI bağlantı arabiriminde daha temiz ve netti, görüntüyü söylemeye gerek yok sanırım HD paneliniz varsa kesinlikle DVI-HDMI bağlantı...
Cihazda DVI cıkış olması HDMI lisansından olsa gerek...
DM 800 de şuan görüntü çözünürlüğünü 720p den 1080i yaptığınızda bazı kanallarda seste parazitlenme oluyor...
DM 800 için merkezden yeni yazılımlar gelecek ve testleri devam edecek...
quote:
quote:
quote:
Sn bodrumlu2, Dreambox 800 HD PVR (120 GB) cihazı DVI-HDMI ve Scart-Scart bağlantılar ile bendeki 9731 panelde denedim, SES DVI-HDMI bağlantı arabiriminde daha temiz ve netti, görüntüyü söylemeye gerek yok sanırım HD paneliniz varsa kesinlikle DVI-HDMI bağlantı...
Cihazda DVI cıkış olması HDMI lisansından olsa gerek...
DM 800 de şuan görüntü çözünürlüğünü 720p den 1080i yaptığınızda bazı kanallarda seste parazitlenme oluyor...
DM 800 için merkezden yeni yazılımlar gelecek ve testleri devam edecek...
quote:
quote:
Teşekkür ederim...
Bir sorum var;
Bu cihazi sadece hd uydu yayinlari seyretmek icin degil, ayni zamanda mkv filmlerini de atip, direk makinadan calistirmak ve oradan seyretmek de istiyorum. Ancak, cozunurlugun maksiumum 1080i olmasi beni dusunduruyor acikcasi. 1080p filmlerde ne gibi bir problemle karsilasilabilir? Veya, diger linux surumleri ile (dreambox icin yazilmis), 1080p cozunurluk alma imkani olur mu? Alinamaz gibime geliyor, donanimsal neticede ama, yine de cok detayli arastirmadim.
bende iç resimini vereyim bilgi sağlam olsun.
bende iç resmini çektim vereyim tam olsun bilgi.
hdd siz iç resmi.
quote:
Orjinalden alıntı: Plaid
Bir sorum var;
Bu cihazi sadece hd uydu yayinlari seyretmek icin degil, ayni zamanda mkv filmlerini de atip, direk makinadan calistirmak ve oradan seyretmek de istiyorum. Ancak, cozunurlugun maksiumum 1080i olmasi beni dusunduruyor acikcasi. 1080p filmlerde ne gibi bir problemle karsilasilabilir? Veya, diger linux surumleri ile (dreambox icin yazilmis), 1080p cozunurluk alma imkani olur mu? Alinamaz gibime geliyor, donanimsal neticede ama, yine de cok detayli arastirmadim.