Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

DREAMBOX HD ===> 800 & 8000 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
685
Cevap
5
Favori
172.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar , film oynatmasi nasil oluyor. galiba flmi harddiske atiyoruz le oynatiyoruz ama harddiske nasil atacaz ?
  • Üyelik gerektiren bazı internet sitelerinde yayımlanan resimlerde;
    DM 800 HD kutusunun üzerinde 400 MHz MIPS İşlemci yazmasına rağmen, tunerin altındaki İşlemcinin Broadcom BCM7401 olduğu görülür. Bu işlemci 300MHz özelliğindedir.

Kaynak:www.broadcom.com/collateral/pb/7401-PB04-R.pdf

DreamMultimedia bunu yıllar önce de DM7000 kutularının üstüne o günlerde aslı olmadığı halde MPEG-4 destekli diye yazarak da yapmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dromeas -- 9 Nisan 2008; 19:12:45 >
  • açıp baktınmı bu cihaza..
  • Linkdeki pdf dosyayı görebilirsiniz. Tunerin altındaki işlemci Broadcom BCM7401.

http://www.sat4all.com/upload//43124.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dromeas -- 10 Nisan 2008; 11:31:01 >
  • Test için gönderilen cihazlarda 300 MHz MIPS BCM7401 işlemci var doğrudur.

Yapılacak test çalışmalarında bu işlemci yeterli gelirse firma neden fazla ücret veripte 400 MHz işlemci taksın.

HDMI lisans bedelinin maliyetini bile düşünen Dream Multimedia bunu da düşünmüştür...

Tamamen duygusal çalışma.
  • arkadaşlar. ben mi yanlış anladım yoksa bu cihazda hdmi çıkışı yokmu? eğer yoksa hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim.
  • İşlemci aynı kalır , 300Mhz ise öyledir.Son kullanıcı test aşamasında donanım değiştirilimesi zordur , helede SOC sistemlerde işlemcinin kendisini.Değişiklikler olarak bundan sonra yazılıma yoğunlaşılır.HDMI bu cihaz da yoktur fakat ne farkeder sonuçta dvi çıkış mevcut.Zaten gördüğüm kadarı ile yanında gelen kablo da dvi to hdmi yani plazma lcd bağlantılarda sorun çıkmaz.İyi çalışmalar
  • bazı forumlarda okuduguma gore hdmi lisansının acık kaynak kodlarına izin vermemesi şartı oldugundan dream multimedia nın hdmi lisansı almayıp dm800 e dvi koyma nedenin bu oldugu soyleniyor...ahh su bilinmezlikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

bazı forumlarda okuduguma gore hdmi lisansının acık kaynak kodlarına izin vermemesi şartı oldugundan dream multimedia nın hdmi lisansı almayıp dm800 e dvi koyma nedenin bu oldugu soyleniyor...ahh su bilinmezlikler

böyle bir şey olsa KATHREİN de hem hd hem linux işletim sistemli olmazdı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulgazi

quote:

bazı forumlarda okuduguma gore hdmi lisansının acık kaynak kodlarına izin vermemesi şartı oldugundan dream multimedia nın hdmi lisansı almayıp dm800 e dvi koyma nedenin bu oldugu soyleniyor...ahh su bilinmezlikler

bende ole dusunuyorum..su kathreinde cccam olayı olsa cok ii olurdu da işte...
  • Derambox DM 800 HD modelinin, yazılım sıkıntısı sebebiyle piyasaya çıkışı ertelenmiş. Nisan ayı sonunda gelmesi bekleniyor.

Kaynak:http://uydumarket.net/index.php?do=catalog/product&pid=87
  • kabak tadı vermeye başladı çıktı çıkacak derken..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darth-Vader

Derambox DM 800 HD modelinin, yazılım sıkıntısı sebebiyle piyasaya çıkışı ertelenmiş. Nisan ayı sonunda gelmesi bekleniyor.

Kaynak:http://uydumarket.net/index.php?do=catalog/product&pid=87

Haydaaa hakikaten kabak tadı vermeye başladı..

• Ya acaba HD teknolojisinde mi bir bit yeniği var??? Digiturk'un HD kutuları da yılan hikayesine döndükten sonra çıkmıştı... Çok acayip...
  • hd ile ilgili bir sorun oldugunu zannetmiyorum..daha çok bu cihazın donanım sorunlarıyla ilgili bir şey olabilir.
  • Sorun donanımsal değilde, HDMI video arabirimi bağlantısındaki HDCP (İçerik Koruma Protokolu) olabilirmi acaba.?

quote:

hd ile ilgili bir sorun oldugunu zannetmiyorum..daha çok bu cihazın donanım sorunlarıyla ilgili bir şey olabilir.
  • quote:

quote:

burda yazım var zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: esame

Sorun donanımsal değilde, HDMI video arabirimi bağlantısındaki HDCP (İçerik Koruma Protokolu) olabilirmi acaba.?

quote:

hd ile ilgili bir sorun oldugunu zannetmiyorum..daha çok bu cihazın donanım sorunlarıyla ilgili bir şey olabilir.

Bence kesinlikle sorun bu...
  • dedigim gibi sorun hd olmamalı..
  • Bazı internet sitelerinde bu cihaz satışta görünüyor. Telefon açıp sordum 2-3 güne kadar elimizde olacak diyorlar ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.