Şimdi Ara

Dreambox hd800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar hd800 sonunda elime ulaştı büyük bir hevesle kutusundan çıkarıp kurulum yapmak istedim ama başaramadım. Yasal digiturk üyesi olarak ben hd800 le yayınları alamazmıyım acaba yada almam için ne yapmam gerekiyor. ayarlardan uyduyu seçtim eutelsat w3 sonra otomatik arama yaptım ama hiç bir şey bulamadı diceq yok direk lnbden geliyor kablom. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Malesef Dm800 cihazının modül girişi yoktur.alamazsınız Digiturk D-smart. Sinyal bulamama sorunu dm800 ün en sık görülen sorunudur.frekanslarını kontrol et.yoksa sorun tuner kaynaklıdır. Digiturk gibi diğer platformların yayınlarını paylaşım ile yasal olmadan izlersin. başta türlüsü olamaz.

keşke atlanta alsaydın.Bu sorunlar olmazdı.
  • modülden kasıt kart girişi ise benim cihazda kart girişi var .

Cihazım orjinal bu arada orjinal cihazlardada tuner sıkıntısı oluyormu ?
  • arkadaşım o smart kart . modül girişi yoktur dreambox 800 modellerinin.
  • Nasıl bi firma bu yau zorla illegalliğe yönlendiriyor :)

o zaman dandik digiturk recevirına devam bir sürelik sözleşme bitene kadar .

peki digiturku geçtim eutelsattaki digitürk olmayan kanalları bulması gerekmezmi bu hd800 ün ordada bi numara yok. neyi hatalı yapıyorum çözemedim .
  • Arkadaşım madem yasal izlemek derdin aldığın yere iade et ister dm 8000 modelini al pahalı kaçar dersen Atlanta HDBOX al. Tüm platformları modül takıp izlersin. Ayrıca Cccam çok stabil çalışıyor. Sorunsuz yani.
  • Digitürk'ü geçtim eutelsattaki diğer yayınlarıda bulamıyorum ona bir çözüm arıyorum.

Aldığım yere iade etme gibi bir durumum yok bu arada cihaz orjinal direk almanyadan geldi.

akşam çeşitli yazılımlar yükleyip deniycem anladım bir yardım gelmiycek forum ahalisinden :)

Saygılar ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dreambox DM500S Hala Alınırmı
    3 yıl önce açıldı
    ...::: DREAMBOX :::...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EUTELSAT uydusu merkezi sistem ise bulamazsın. universal lnb takılı olduğundan eminsen sorun vardır.Eğer yoksa mdu lnb varsa ona göre frekans gireceksin.
  • merkezi deil simdi internet bagladim guncelleme yaptım uydudaki kanalları buldu 336 tane

fakat kanal listesine girdigimde bombos hic bir sey cıkmadı

kanalları nasıl getiricem hic bilmiyorum

edit : kanallarıda buldum dedigin gibi hic bir digiturk kanalını acmadı digerlerini acıyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonball -- 2 Temmuz 2010; 22:21:17 >
  • Kart almanızı tavsiye etmem kartlar 6aya kadar elinizde patlayabiliyor... dreambox belgesel kanallarından başka hiç bir digitürk kanalını açmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

merkezi deil simdi internet bagladim guncelleme yaptım uydudaki kanalları buldu 336 tane

fakat kanal listesine girdigimde bombos hic bir sey cıkmadı

kanalları nasıl getiricem hic bilmiyorum

edit : kanallarıda buldum dedigin gibi hic bir digiturk kanalını acmadı digerlerini acıyor sadece

bu arada aldığın yerde kanalları yükletmen gerekiyordu... adam kendisi yüklüyor kanalları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.