Selamlar, Dreambox DM800 HD PVR almayı düşünüyorum. Şifreli yayınları izlemek için 'biss kodları' varmış. Cihaza yazılım flash edilip yapılabiliyormuş galiba. Sıfırdan cihazın kurulumunu ve bu olayların nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum. Konu hakkında hiçbir bilgim yok. Bu forumdaki gördüğüm konular hep 2011-12 yıllarından olduğu için günümüzde nasıl yapılır yardımcı olabilirseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dreambox DM800 kurulum
-
-
Dm800 cok eski bir teknoloji hem yavas calisiyor hemde yazilim destegi yenilerde daha cok
ben farkli cihazlara yonelmeni tavsiye ederim. dreamosat-forum.com/board/ su foruma bakarsan uydu cihazlari icin güncel soru ve destek bulma sansin olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 31 Ağustos 2023; 23:10:51 > -
Peki hangi cihazı/cihazları önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelikle yenilik ve yazilim destegi icin 4k cihaz secebilirsin
vu zero 4k var mesela yazilim destegi iyi kücük kompact
Octagon SF 8008 var güzel cihaz
GigaBlue UHD TRIO 4k var güzel cihaz
Octagon SF4008 4K var uygun cihaz
birde amac nedir yabanci ülke sifreli yayinlarini izlemek mi
yabanci ülke sifreli spor mac vs izlemek mi
yani dreambox tarzi cihazlar enigma2 isletim sistemi barindirir ve kullanimi ilk zamanlar fazlasi ile karisık gelir
hani daha basit isler ve sifreli yayinlari izlemek icinse daha uygun daha kolay kullanilabilen cihazlar da var piyasada ondan soruyorum
-
Şu an televizyonda ucuz ~100 TL'ye satılan küçük uydu alıcılarından var. Sadece şifresiz kanalları gösteriyor ben National geographic gibi kanalları izlemek istiyorum mesela ama burda izlenmiyor. Şifreli kanal izlemek için Dreambox kullananlar gördüm hep konularda (ama eski dediğim gibi 2011-12'den konularda) fiyatı da iyi olduğundan düşündüm. Aylık ödeme ile Digitürk gibi bir şey istemediğimden dolayı bunu düşündüm. 4K gösteren bir şeye gerek yok televizyon full hd zaten.
Evde internet varsa hiremco next hd tarzi kart paylaşımlı cihaz alip neti baglarsan sifreli kanallari acip izletir
Hocam artık uydumu kaldı Dreambox falan.İptv al kökünden çöz olayı 3 senedir bütün dünyayı çanak olmadan izliyorum.Nekadar kanal varsa hepsi açık benim çatıda eskiden canaktan gecilmiyordu hepsini attım çöpe..
Çok eski ve çok yavaş günümüze göre. 2 3 dk sürüyor sırf açılması. ZAten ne uygulama ne destek bulabilirsiniz. Nede yeni image.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X