Şimdi Ara

DM 800 HD PVR MDU4 LNB AYARLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim bir problemim var yardimci olursaniz sevinirim, basliktada yazdigim gibi Dreambox DM 800 HD PVR reciverim var bundan 2 gun once Digiturk Plus uyeligi yaptirdim dogal olarak LNB' mi degistirdiler (MDU4 LNB' ile) ancak bende 3 canak var ve digerleri uversal, benim yapmak istedigim DREAMBOX ile hem Turksat'i, hem Hotbird' i, hemde Eutelsat' i seyredebilmek, gerci Eutelsat' i Digiturkteki FTA kalallar haric izleyemeyecegim ama olsun bu sorun degil.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

Not: Sorunum ile ilgili aramama ramen sonuc bulamadigim icin buraya yeni konu actim eger varda ben goremdeiysem ozur dilerim.

• Arkadaslar bunu bilen yokmu hic??
  • vaayy bee kocca forumda bunu bilen yok!!!
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

arkadaslar benim bir problemim var yardimci olursaniz sevinirim, basliktada yazdigim gibi Dreambox DM 800 HD PVR reciverim var bundan 2 gun once Digiturk Plus uyeligi yaptirdim dogal olarak LNB' mi degistirdiler (MDU4 LNB' ile) ancak bende 3 canak var ve digerleri uversal, benim yapmak istedigim DREAMBOX ile hem Turksat'i, hem Hotbird' i, hemde Eutelsat' i seyredebilmek, gerci Eutelsat' i Digiturkteki FTA kalallar haric izleyemeyecegim ama olsun bu sorun degil.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

Not: Sorunum ile ilgili aramama ramen sonuc bulamadigim icin buraya yeni konu actim eger varda ben goremdeiysem ozur dilerim.

Şu siteye bi bak istersen aradığının tam karşılığı burada var.

http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=349

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 22 Ocak 2011; 11:39:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.