Merhaba arkadaslar, oncelikle belirteyim yurtdisindayim. Ailece(cok kalabalik) memleketteki kanallara hasret kaldik, dreambox almayi istiyoruz, fakat burda da senelik aidat var, kalabalik aile olunca odenecek tutar da bi okadar artiyor. Senelik aidati verdigimiz kisiye parayi verecegimize, kendimiz onlarin kurdugu serverler gibi bir server kursak cok mu kulfetli olur? Uydulara hic merakim olmadi, Turk kanallarini digiturk webtv paketi alarak izliyorum, oylede pc basinda olmuyor. Salonda keyfime bakarak izlemek istiyorum, simdi sizlere soruyorum bu server olayi nedir? kendimiz gerekli malzemeleri alip kuramazmiyiz?
Tesekkurler
KURABİLİRİSNİZ TABİKİ YALNIZ ŞU VAR O KADAR KANALIN SENELİK PARASI DAHA PAHALIYA GELİR
quote:
Orijinalden alıntı: vahitbudak
Merhaba arkadaslar, oncelikle belirteyim yurtdisindayim. Ailece(cok kalabalik) memleketteki kanallara hasret kaldik, dreambox almayi istiyoruz, fakat burda da senelik aidat var, kalabalik aile olunca odenecek tutar da bi okadar artiyor. Senelik aidati verdigimiz kisiye parayi verecegimize, kendimiz onlarin kurdugu serverler gibi bir server kursak cok mu kulfetli olur? Uydulara hic merakim olmadi, Turk kanallarini digiturk webtv paketi alarak izliyorum, oylede pc basinda olmuyor. Salonda keyfime bakarak izlemek istiyorum, simdi sizlere soruyorum bu server olayi nedir? kendimiz gerekli malzemeleri alip kuramazmiyiz?
Tesekkurler
böyle bir duruma hiç girmeyin sonradan çok başınız agrıcagından emin olabilirsiniz
Googlea free cccam exchange yazarsanız fazla zor olmadığını görürsünüz. Daha fazla konuşmak yasak burda.
Kur kurda bak dünya kaç bucak. Yabancı ülkede ip ni teslim edip direkt olarak TELİF HAKKI YASASINA MUHALEFETTEN ya hapse girersin, yada bulunduğun ülkeden atılırsın.
En iyisi baska alternatifler bulmak, peki internet uzerinden parali veya free izlenebilecek UYDU yayin kalitesinde turk kanallarini nasil izlicez? bir cok program indirdim, guzel kanallari izliyoz ama goruntu kalitesi igrenc! Ekrani full yapinca oyuncularin yuzleri taninmaz oluyor, yok mu bildiginiz herhangi bi program veye boyle bir program var mi?
Diginet Tv indirebiirsin. Yerli Yabancı birçok kanal ücretsiz. 260 TV kanalı, 100 kadar radyo yüzlerce film izleme seçeneği var.