*100tl diyor hd felan istemiyorum gerek yok ama grafikleri çok düşük olabilir mi?
*ayrıca wireless almama gerek varmı yoksa internet çektikten sonra cihaz kendı kendıne yetiyormu? (adsl i kastediyorum wireless derken)
* maçları izlerken takılma,donma,kanalın sorunlu olması gibi sıkıntılarla karşılaşabilirmiyim?
bu üç sorumun cevabını verirseniz çok memnun olucam
DreamBox kulağıma çok geldi fakat hiç araştırmamıştım yani hiç bişey bilmeyen biri için bu aleti rahatlıkla kullanmak zaman istermi?
Bi yardım istiyorum lütfen ya
Hocam Arkadstan izledigim kadariyla 1. SD goruntuler normal uydu alıcılar gibi cok fazla fark yok 2.Wireless icin satilan aparattan almalisin yoksa ethernet kablosunu takmalisin 3.takilma olayi server ile alakali Yanlisim varsa arkadaslar duzeltsin
Kaliteli server ile takılmadan izlerseniz ben rahatlıkla izliyorum... Ethernet kablosu takmanı öneririm daha sağlıklı...
tmm takarım ethernet kablosunu yanlız bu server olayı ne? cihazı ı kurdugumda kanallar çıkmıyormu zaten?
ve son bir soru olucak,lütfen şimdi bu cihaz interneti şifreyi kırmak için istiyor, bu şifreyi kırdıktan sonra normal şifresiz bi kanal izler gibi sorunsuz izlermiyim?
Abone olduğun server kaliteli ise izlersin. Yoksa sık sık takılmalar olur...
Dreambox dediğimiz alet linux işletim sistemli bir alet , şifreleri kırmaya yarıyor. Dünya'nın bir çok kanalını yeterli canak sayesınde izleyebilirsin. Şifreleri kırmak için server kiralaman gerekiyor ama burada bunları paylaşmak yasak. Dreambox arkasına takılan ufak bir aparat var bu sayede wireless'den gelen sinyali alıyor ve interente bağlanabiliyorsun veya ethernet kablosu ile bağlanabilirsin. Dreambox nihat'ın paylaştığı konu var yukarıda , orada tüm ayarlamalarını kendin bile yapabilirsin takip ederek. Gerçekden kullanışlı ve kaliteli bir alet alıcaksan şimdiden hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
Dreambox dediğimiz alet linux işletim sistemli bir alet , şifreleri kırmaya yarıyor. Dünya'nın bir çok kanalını yeterli canak sayesınde izleyebilirsin. Şifreleri kırmak için server kiralaman gerekiyor ama burada bunları paylaşmak yasak. Dreambox arkasına takılan ufak bir aparat var bu sayede wireless'den gelen sinyali alıyor ve interente bağlanabiliyorsun veya ethernet kablosu ile bağlanabilirsin. Dreambox nihat'ın paylaştığı konu var yukarıda , orada tüm ayarlamalarını kendin bile yapabilirsin takip ederek. Gerçekden kullanışlı ve kaliteli bir alet alıcaksan şimdiden hayırlı olsun
Hocam sagol alıcam fakat 100tl lik dreambox la 1500tl lik dreambox arasındaki fark nedir acaba:S
şifreleri kıran dreambox değil bunu ilk önce bilelim. yani dreambox aleti illegal bir şey değil. türkiyede yayınlanan şifreli kanalları kırıp bunları satan kişiler var ve bunları yayınlıyorlar. işte bunlara server deniyor. bu serverlara bağlanıp kırılan şifreleri açabiliyor dreambox. o yüzden dreambox kullanılıyor. yoksa dreambox aleti tek başına bütün kanalları falan açmıyor.
takılma olayı da yukarıda bahsettiğim server ın kalitesiyle doğru orantılı. tabii aletin işlemci hızıda önemli. hd yayınlarda özellikle aletin özelliklerinin iyi olması akıcı seyretmen için önşart gibi bir şey.
aletin 100 tl ile 1500 tl arasında gidip gelmesinin özellikler ile alakası var. mesala 1500 liralık alet hem hd yayınları gösterir hem kayıt yapar hem internete bağlanır hem onu yapar hem bunu yapar. 100 tl lik alet sadece sd kanalları gösterir başka bir işe yaramaz gibi.