Şimdi Ara

dreambox uydunet bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben dreambox almak istiyorum ama bilmediğim birçok şey var sabahtan beri forumları okuyorum ama birtürlü birleştiremiyorum kafamdaki soruların cevaplarını. ben evde sınırlı uydunet kullanıyorum dreambox için sınırsızmı olmalı? modemim motorolla kablosuz 4 ethernet çıkışlı modem bu modem dreambox için uygunmudur? sorunusuz dreambox için bağlantı hızım ne olmalıdır? birde oturduğum sitede merkezi olarak turksat hotbird ve digiturk uyduları var dreambox için bunlardan biri yeterlimidir? bu sorular size saçma gelebilir ama yardımcı olursanız çok sevinirim

• Aslında soruların cevapları basit

Sınırsız internet olmasına gerek yok çünki download yapmıyorsun

Sana lazım olanlar
    Normal ethernet çıkışlı bir adsl modem ( senin modemin uygun )
    Sendeki Uydular dreambox için yeterlidir.
  • çok teşekkürler peki siz bana hangi modeli tavsiye edersiniz çok pahalı olmayacak şekilde?
  • arkadaşım sen routerli Ap alman yeterlidir.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/netmaster-wds-840-80211n-150mbps-wireless-access-pointrouter/ProductDetails.aspx?productId=bd99016&categoryId=410

not alacagın cihaz kablo internet yani uydunet e uymlu olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 15 Ağustos 2010; 18:00:49 >
  • Dostum 500 s modelinden başka şansın yok
  • bir arkadaşımda dreambox dm500s modeli varmış önceden babası kullanıyordu vefat ettiği için bu cihazı bana verecek bu cihazın bütün ayarları yapılıymış ben bu cihazı eve getirdiğimde ne yapmam gerekir yine internete bağlamam lazımmı? birde eskiden cihaz adsl ile bağlıydı bende uydunet var herhangi bi ayarını değiştirmelimiyim?
  • Bu cihaz mutlaka ethernet çıkışı olan bir internet modemine bağlanmak zorundadır
    Ve de int sürekli açık olmalıdır ki işlevini ve görevini yerini getirsin.

Uydunet modemlerinde ethernet çıkışı var ise sorun yok.
  • ben cihazı taktım ethernetle internete de bağladım ama daha önceki kayıtlı kanallarda aradığınız servis bulunamadı diyor şimdi ne yapmalıyım kanalları tekrarmı ayarlamalıyım eğer öyleyse kanal ayarı nasıl yapılır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.