Şimdi Ara

Dreamlords Bilen,Gören,Oynayan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkaşlar aranızda Dreamlords oynayan arkdaşlar varmı varsa kaç kişiyiz merak ettim ve hangi serverdasınız oyunu bilen biri biraz anlata bilirmi böle bi konu var ama sadice 2 resimden ibaret oldu için daha geniş bi konu olsun istedim

• ben indiriyorum denicem
  • up
  • arkşlar oyun hakkında bilgisi olan varsa yazar mı
  • ben oynadım oyun f2p ama iyi birşeyler yapmak için reel para harcamanız lazım....
  • geweze pekii görev yaparken sadece 4 adam veriyor nedn böle istediğimz kdar adam çıkarmıyoz
  • bu oyunun sştesi falan yokmu arkadaşlar merak ettik guzelsee girip oynıyalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    dün oyuna girabilenler bilir
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaa var oyun sitesi al kardeswww.lockpick.se
    ama hiç bi yerde oyun hakkında detayli bilgi yh bende araştiyorum geweze oynamış heralde kendisi yh şimdi gelsın umarım yardımcı olur bi kaç soru için oyun da öğrendiğim kdaryla age ampire gibi ama pvpler net üzeri görevler var harita feln yapıyorsun
  • arkşlar bu oyun sadece bu 1 haftalık mı çunku bi hafta doldu benım hesab durdu bililglisi olan söylebilr mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiktor

arkşlar bu oyun sadece bu 1 haftalık mı çunku bi hafta doldu benım hesab durdu bililglisi olan söylebilr mı

1 Haftalık olmaması lazım senin Account da birşeyler vardır.
  • dur bakım bi
  • http://img17.imageshack.us/img17/9247/adsz1bca.jpg
    al bah kardes böle bi sorun veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiktor

http://img17.imageshack.us/img17/9247/adsz1bca.jpg
    al bah kardes böle bi sorun veriyor

Sol tarafı okursan Era 7 bitmiş. Era 8 başlayacakmış.
  • ty yardımın için de resmi sitesine baktık belirli tarih yazmıyor :S
  • Arkadaşlar ben era 8 de oyuna başladım ve genel olarak oyunun herşeyini biliyor sayılırım.Kendi cv mi açtım şuan 14 . sıradayız eğer oyuna başlarsanız (cv benim ama genel olarak yabancılar var ) oyunda nickim matrak3344.Oyunda gelirseniz size bütün herşeyi anlatırım.
  • ben oynadım oyun hiç güzel değil görev de bir kaç adam veriyo şunu bunu falan kes diyo ama kesilmiyo oyüzden ben bırakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastertugay

ben oynadım oyun hiç güzel değil görev de bir kaç adam veriyo şunu bunu falan kes diyo ama kesilmiyo oyüzden ben bırakmıştım

En başta sana 3 grub piyade veriyor onlarla baslıyorsun sonra ilerledikçe yeni adamlar geliyor ve pvp yapması zevkli bir oyun.Şuan bende 10 bölük mage 4 bölük piyade 7 bölükte assult var tabi bunlar daha baslangıç :D
    Arkadaşlar oyun ilk başta biraz şaçma gelebilir ama strateji oyunu sevenler için bir numara bence.Oyuna başlıyan olursa ne isterse sorsun anlatırım.
  • Bide bazı arkadaşlar birşeyler yapmak için gerçek para harcamanız gerekiyor demiş kesinlikle yanlış . Çünkü 2 eradır oyunda paralı üyeliği kaldırdılar.Ne paralı üye diye birşey var ne de gerçek parayla alınan itemler haberiniz olsun.

Ayrıca lütfen arkadaşlar oyuna bir girip 5 dk oynadıktan sonra ne biçimmiş oyun diyipte sanki herşeyi çözmüş gibi gelip buraya yorum yazmayın lütfen.Hevesli olanlarıda ürkütüyorsunuz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrak3344 -- 14 Eylül 2009; 23:03:23 >
  • arkşlar bina kururken sadece 40 işçi mı yerleştirebiliyoruz çunku ben artık yerleştiremiyorum binaya adam yerleştirdiğimde böyle bi hata veriyor
    This building level can only hold 40 workers.
    hi bi de binanın level:0/3 şeklinde
  • Her bina geliştirmesiyle 40 ar 40 ar işçi sayısı artar.Yani ilk seviye 40 2. 80 -3.120 - 4.160 5.200 diye gider. Oyundaki adini söylersen daha çok yardımcı olabilirim.Bide saat kaç gibi aktif oluyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.