< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dreamstar Master ipTV (4. sayfa)
-
-
eski cihzların kalitesi yok tabi hepsi çin toplama hilliscon lu işlemcilere fena değil diyorlardı ama sti ve broadcomlu cihazların yerini tutmuyor bencede en iyi kalite dahili uydu alıcılı tvlerde var, o netliği keskinliği 2000 tl lik cihaz da bile hissetmedim fta kullancak birisi uydu alıcılara boşuna para gömmesin,onun yerine düz android box alsın daha iyi..
bence android boxu ayrı al.
+ucuzundan bir uydu cihazı al yeter..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Eylül 2020; 22:50:5 > -
Yok ya android olsun diye derdim yok. Kaliteli uydu olsun'undayım sadece. Ama 5 yıldır dsmarttayım. Ondan önce next kullanıyordum-ki nextin fabrikasında teknisyenlik stajı bile yapmışlığım var- ama şimdi yerden yere vuruyorlar nexti. Öbür konuda 168 sayfa yazmışlar ama kimsenin 3500 liralık bir alet dışında ortak karar vererek 'iyidir' dediği bir makina yok. Bakınacam artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bu cihazdan yeni aldım. hd ready bir televizyonum var. ip tv kısmını açamadım. acaba tv ile bir alakası olabilirmi? -
Arkadaşlar konuya en son 2 ekimde yorum yapılmış.
Dreamstarda durum nasıl ?
Yazılım desteği veriyorlarmı ? Veya herhangi bir problemde muhatap varmı ?
Almayı düşünüyordum yorumları görünce kararsız kaldım.
quote:
Orijinalden alıntı: korayakbiyik
Arkadaşlar konuya en son 2 ekimde yorum yapılmış.
Dreamstarda durum nasıl ?
Yazılım desteği veriyorlarmı ? Veya herhangi bir problemde muhatap varmı ?
Almayı düşünüyordum yorumları görünce kararsız kaldım.cihaz güzel ama destek falan yok..
-
Dreamstar master iptv çok kötü bir cihaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 28 Şubat 2021; 10:49:49 >
İşte bu sıkıntı.
Cihaz alıyoruz. Bir iki sene sonra destek için muhatap bulamıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: korayakbiyikİşte bu sıkıntı.
Cihaz alıyoruz. Bir iki sene sonra destek için muhatap bulamıyoruz.
yok hocam ne 1-2 senesi 1-2 ay güncelleme verdiler sonrası yok bazı bu işin üstatları özel yazılım yaptılar yoksa firmanın destekle falan alakası yok,zaten yerlerini görsen 5 m2 dükkan'da ithalat yapıyorlar..
-
Bu tip platformlarda da öyle bir imaj veriyorlar ki sanırsın holding işletiyorlar.
Cihaz 1 haftadır kafayı yedi.Açıldığında saat tarih yanlış alıyor.Bugün öğleyin saat 15:00 de 30.10.2020 saat 20:00 planlı kayıt başlamıştı.Cihazı açtım tarih:30.10.2020 saat 21:00 gibi.1 saat kaydetmiş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhabalar dreamstar master cihazını bugün aldım webtv kısmı tamamen ücretsiz mi netflix diye bir kısım var buradaki film dizileri izlemek ücretsiz midir
hocam YouTube da videonuzu izledim sizin bilginiz vardır yardımcı olursanız sevinirim
Evet ücretsiz şimdilik.fakat bazı bölümlere ulaşım sağlamayabilir.Güle güle kullanın
quote:
Orijinalden alıntı: fikretkurt
Evet ücretsiz şimdilik.fakat bazı bölümlere ulaşım sağlamayabilir.Güle güle kullanınTeşekkürler hocam 1 yıllık mı ücretsiz yoksa belli değil mi ayrıca cihazı çok beğendim on numara çalışıyor alıcak arkadaşlar alabilir
1 yıllık aktivasyon kodu veriliyor.
Hocam kablolu bir bağlantı ile güncelleme alınız ilk kurulumda direkt güncelleme alıyor ama?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X