Şimdi Ara

Dreamstar Master ipTV (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
59.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fikretkurt

Bizim Merkezi sistem kabloları çürüdü,birçok sinyal düşük geliyor.Kullandığım cihazlardan örnek vereyim.NeXT tüm cihazları ile sinyaller alıyorum bu cihaz da NeXT cihazlara yakın sinyal alıyordu.Sypybox S10 plus aldım düşük sinyalleri almıyordu.Gigablue x3 aldım düşük sinyalleri almıyordu.Dreamstar ve NeXT cihazları aynı kullanım kolaylığına sahip ergonomik cihazlar.Fakat NeXT 2053 CCCAM düzeyinde daha iyi dreamstar CCCAM çözmede sanki biraz daha nazlı.Ama yaşlılar ve aile büyükleri için dreamstar ve NeXT 2053 gayet uygun...

Fikret bey,

_ Dreamstar cihazın tuner'inin alt eşik seviyesinin yüksek olduğunu biliyoruz, zaten...

_ Merkezi sistemlerin sinyal düzeyinin, bireysel sistemlere göre daha düşük olduğu biliyoruz.

_ Hangi merkezi sistemde sinyal zafiyeti ne kadardır? Ölçümlemeden kolayca anlaşılamayacağını da biliyoruz.

_ Dvb-s2 cihazların tuner'lerinin alt eşik seviyelerinin dvb-s2x tuner'lere göre daha yüksek olduğunu da biliyoruz.( Alt eşik seviyesinin yüksekliği olumsuzluktur )

Bu 4'ü ana tespitlerdir.

Ana tespitlerimiz bunlar olduğuna göre, yapmamız gereken nedir ?

Merkezi sistemin zafiyetini kolayca gideremeyeceğimize göre, dvb-s2x tuner'li cihaz alarak, olası merkezi sistemden kaynaklanan sinyal yetersizliği ile boğuşmamak daha akılcı olacaktır.

Her merkezi sistemde sinyal zafiyeti olacak diye bir durum yoktur. Ancak merkezi sistemdeki parçaların yapısı gereği, yıllar geçtikçe sinyal zafiyeti giderek artar. Gün gelir izlenen kanallar izlenemez hale gelir. Hele hele ülkemizde merkezi sistemler ucuz parçalar ile kurulduğu için, neredeyse, bütün merkezi sistemler sorunludur dersem abartmış olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 4 Nisan 2021; 11:56:8 >

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Belirttiğiniz cihazları almanın çok daha iyi olacağına inanıyorum. İkisi arasında 100 tl fiyat var o yüzden 4k olanını almayı düşünüyorum. Fiyatlar ulaşılabilir düzeyde ama bütün mesele yurt dışı alışveriş tecrübem yok. Becerebilirsem almaya çalışacağım.. Verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkürler.

• Cevabınız için teşekkürler. Cihaz hepsiburada da 405 tl idi, zannedersem en düşük fiyat bu. sepete attım almadan önce son olarak sizlere bir danışayım dedim. Görüntü kalitesi açısından kullandığınız diğer cihazlarla bir karşılaştırma yapabilirmisiniz?.. Serkan Bey'in belirttiği cihazlardan birini almak daha mantıklı ama yurdışı olması düşündürüyor.

• alpceren A kullanıcısına yanıt

Sadece uydu amaçlı kullanılacaksa dreamstar master iptv yi almaya kesinlikle gerek yok,iptv kullanılacaksa alınabilir

Uydu için 100-150 liralık cihazlar yeterli

Dreamstar master iptv ucuz çin malı kalitesiz çok kötü bir cihaz,ancak fiyatına göre iyi cihaz,fiyat/performans ürünü

Görüntü kalitesi için öncelikle televizyon kalitesi daha sonra hdmi kablo kalitesi önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 5 Nisan 2021; 0:24:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpceren

Cevabınız için teşekkürler. Cihaz hepsiburada da 405 tl idi, zannedersem en düşük fiyat bu. sepete attım almadan önce son olarak sizlere bir danışayım dedim. Görüntü kalitesi açısından kullandığınız diğer cihazlarla bir karşılaştırma yapabilirmisiniz?.. Serkan Bey'in belirttiği cihazlardan birini almak daha mantıklı ama yurdışı olması düşündürüyor.

Dreamstar Master cihazda, Huawei firmasının, hi3716mv410 no'lu işlemcisi var. İşlemcinin ölçekleme( scaling ) yeteneği iyi. Yani görüntü kalitesi de iyi diyebilirim.

Ancak cihazın tuner durumu, önceki mesajlarımda izah ettiğim üzere, merkezi sistemler için sıkıntılı maalesef...

Cihazı internetten amazon gibi yerlerden koşulsuz iade edebileceğiniz bir satıcıdan sipariş verip, dvb-s2 transponder'lardan çıkış yapan kanal 7, fox tv gibi düşük sembol oranına sahip frekanslarda test edin. Sinyal sıkıntısı yaşarsanız iade edersiniz.

Dikkat ! frekans hem dvb-s2 transponder'dan çıkış yapacak, hem de sembol değeri küçük olacak.

"dvb-s2" + "düşük sembol" değerli frekanslar !!!

Testi bu şekilde yaparsanız, merkezi sisteminiz sinyal durumu hakkında, yakın bir kanaate sahip olursunuz.

Türksat uydusunda dvb-s2 modülasyonlu ve düşük sembol değerli frekansların tamamı bunlar ;

10958 V 6250 5/6

DVB-S2/8PSK MPEG-4

10968 V 7916 5/6

DVB-S2/8PSK MPEG-4

11526 V 2222 3/4

DVB-S2/8PSK MPEG-4

12009 V 4444 3/4

DVB-S2/QPSK MPEG-4

12103 H 8333 2/3

DVB-S2/8PSK MPEG-4

12213 V 5833 2/3

DVB-S2/8PSK MPEG-4

12329 H 6666 2/3

DVB-S2/8PSK MPEG-4

12356 H 7100 2/3

DVB-S2/8PSK MPEG-4

https://www.flysat.com/turksat42.php

• Antalyalı. kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum. Ben geçen hafta hb dan aldım. Görüntü kalitesi ve özellikle kumandası çok kötüydü. Kumandanın içine sanki reçel sürmüşler yapış yapıştı. Tuşa basıyorsun 2/3 saniyede ancak eski hâline geliyordu. 450 liralık fiyatını haketmiyor. Sonuçta iade ettim.

• muhlis bey kullanıcısına yanıt

Benim kumandamında tuşlarına çok sert basmak gerekiyor o nedenle kumanda kullanamıyorum.Son yazılımla telefonu kumanda olarak kullanma özelliği geldi,iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 4 Nisan 2021; 22:30:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalyalı.

Sadece uydu amaçlı kullanılacaksa dreamstar master iptv yi almaya kesinlikle gerek yok,iptv kullanılacaksa alınabilir

Uydu için 100-150 liralık cihazlar yeterli

Dreamstar master iptv ucuz çin malı kalitesiz çok kötü bir cihaz,ancak fiyatına göre iyi cihaz,fiyat/performans ürünü

Görüntü kalitesi için öncelikle televizyon kalitesi daha sonra hdmi kablo kalitesi önemli

hevc destekli bu fiyatlarda cihaz öneriniz varmı?

• 400 lira civarlarına yine de dreamstar master iptv tavsiye ederim,bu fiyattaki cihazlar birbirinin benzeri,diğer iki seçenek Sungate titan,Hiremco gt turbo v8d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 4 Nisan 2021; 23:36:3 >
  • bende dreamstar master kullanıcısı olarak tavsiye ederim hiremcolara göre açılışı kanal geçişi çok üstün görüntü olarakta çok iyi ama göreceli bir kavram tavsiye ederim 450-450 bandında en iyiler arasında bence en iyi

• Myhd çok kötü

Maç izlerken ilk yarıda yayın 16 saniye ileri gitti ardından aynı sahneleri tekrar etmeye başladı

İkinci yarı ortası kanal kapandı RMC decouverte diye bir kanal oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 11 Nisan 2021; 12:25:28 >
  • Vod izleyen biri olarak, şuanda kullandığım ücretli iptv ile uyumsuzluk yaşamaktayım. Film-dizi kategorisinde arama yapmak istediğimde sürekli olarak "hizmet bakımı devam etmektedir" yazısı ile karşılaşıyorum. Servisine gittim, kurcaladık ettik, başka bir sağlayıcıdan ip tv denedik ve arama motoru sorunsuz çalıştı.

Öncelikle şuanki sağlayıcımdan oldukça memnunum. Ancak bu arama motorunu kullanamayacaksam yolları ayırmam gerekmekte.

Bana tavsiye edebileceğiniz bir çözüm var mıdır? Çözüm yoksa iptv sağlayıcı tavsiyeniz olursa mesaj atmanızı rica edeceğim.

Arama motoru 3 aydır bu şekilde hizmet bakımı sorunu vermekte..

Cihazın kendi iptvlerinde arama motoru sorunsuz çalışmakta.

• muhlis bey kullanıcısına yanıt

Hocam size kullanılmış malı yollamışlar öyle yapış olma durumu olamaz sadece sert biraz başta kızmıştım sonra düşündüğümde daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum, yumuşaklar bir süre sonra teklemeye başlıyor.

400₺ civarına bu cihaz rakipsiz beyler, ben çok baktım, kısa sürede hoparlörlü bir monitör veya tv'den iptv ile maç, dizi, film izlemek gayet güzel bir iş.

• bende bugün satın aldım yarın elimde olacak inşallah memnun kalırım

• dün uydu cihazını takıp denedim oldukça beğendim özellikle kanal geçişleri görüntü kalitesi olsun süper. Ip tv deneme şansımda oldu 1 yıllık ücretsiz olan kanalları denedim hiç takılmadı oldukça kaliteli ürün arkadaşlar.

• **KAAN** * kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın...herkesin öcü gibi baktığı NeXT uydu cihazlarını yıllarca memnuniyetle kullandım bu cihazda NeXT cihazları gibi gayet ergonomik ve kullanışlı.Özellikle yaşlı büyüklerimizinde rahat kullanacağı bit uydu cihazı.ve Dahili Wi-Fi si en kaliteli cihaz.Ama herkese tavsiyem mümkünse kablolu bağlantı kullanınız wi-fi her durumda bile arada takılmalar yapabiliyor.
  • Merhaba. Bu cihazdaki Portal-mac uygulması bir tane mi? Sağlıklı çalışıyor mu?

• Fat7467 F kullanıcısına yanıt

4 tane adres yazılıyor ancak 1 tane mac ID yazılabiliyor.İyi çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 10 Mayıs 2021; 16:14:50 >
  • arkadaşlar bu cihaz da hediye iks server varmı benim arkadaş 100 tllik uyduyla discovery izliyorda.

• dreamstar master ıptv uydu alıcısı 5 ay oldu kullanıyorum tekşikayetim uydu kanallarında arada bir ekranın yarıdan aşağısı rengarenk perdeleniyor uydu tunermi zayıf acaba aynı uydudan 2 cihaz daha kullanıyorum hiç böyle sorun yok

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.