Şimdi Ara

Dreamweaver Buton Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşler web tasarımcılığına yeni başlayan biriyim.Dreamweaver 8kullanıyorum.Flash button eklerken sayfalarıma şöyle bir sorun oluştu:

Ekleyeceğim flash butona ismini linkini fontunu ve targetını verdikten sonra ok'e tıkladığımda kaydetmek istediğim yerin ismiyle ilgili olarak this is an invalid name diye bir uyarı geliyor.Yani bunun geçersiz olduğunu söylüyor misal dosyayı buton1.swf adıyla kaydettim ve bu ismin geçersiz olduğunu söyledi bana.Sonra isim değiştirdim ya da dosya kayıt tipi yine bana aynı uyarıyı verdi.Bu tatsız durumu nasıl halledebilirim,yardımcı olursanız minnettar kalırım.

• butonuna flash'ta link verdin mi?

on (press)
    {
    getURL("http://...", "_blank");
    }
  • evet link verdim isim de verdim ama hala aynı hatayı veriyor hatta programı silip bir daha kurdum hala aynı hata
  • ben seni yanlış anladım sanırım.

dream de buton hazırlayıp onu swf şeklinde kaydedemezsin. o sayfanın formatında kaydedersin ancak. html,asp,php...sayfa olarak yani.

flash ta yada daha basit programlarda buton hazırlayıp swf ye dönüştürebilirsin. onu da kullanacağın sayfada istediğin yere koyup kaydedersin. ve kullanırsın.
  • senin için dream de denedim buton işini. dream de sayfa aç. buton'a gerekli bilgileri yaz sonra onu html uzantılı olarak kaydet mesela "deneme.html"... kaydettiğin yerde buton1.swf diye bi swf dosyan oluşacak yani buton'un. sonra istediğin gibi kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crnagora -- 1 Ekim 2006; 16:01:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wordpress Anasayfa Hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.