Şimdi Ara

Microsoft Wordde Dosya Yazdırma Hatası [ÇÖZÜLDÜ TEŞEKKÜRLER]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Yazıcıdan ufak bir metin belgesi çıkartmak istiyorum. WordPad, Paint, Not defteri gibi programlardan dosya yazdırabiliyorum fakat, Microsoft Wordden metin yazdırmaya kalkıştığımda -Belleğin Yetersiz- olduğunu söyleyen bir uyarı çıkıyor ve yazdırma işlemi gerçekleşmiyor. İşim acil olduğu için dosyayı ya net ortamına atıp yazdıracaktım ki uzun sürerdi ya da ekran görüntüsüyle paintten yazdırmak işimi görür diye düşündüm. Ve paintten işimi hallettim. Ne yazık ki net çıkmadı. Her zamanda böyle yapmak verimli olmaz. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler :)

Microsoft Office Word de çıkan uyarı: "Bellek yetersiz. Belgeyi hemen kaydedin."

Microsoft Wordde Dosya Yazdırma Hatası [ÇÖZÜLDÜ TEŞEKKÜRLER]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogisay -- 2 Eylül 2013; 17:41:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Microsoft Word'de Dosya Yazdırma Hatası: Çözüm Yolları

Microsoft Word'de dosya yazdırmakta sorun yaşıyorsanız sorun, yazıcı ayarlarındaki bir aksaklıktan kaynaklanıyor olabilir. Bu yaygın bir sorundur ve aşağıdaki adımları izleyerek çözebilirsiniz:

• Yazıcı aygıtının durumunu kontrol edin. Yazıcınızın açıldığından, bağlı olduğundan ve mürekkep veya tonerinin yeterli olduğundan emin olun.
    • Yazıcı sürücülerini güncelleyin. Güncel olmayan sürücüler, yazdırma sorunlarına neden olabilir. Yazıcınızın üreticisinin web sitesini ziyaret edin ve en son sürücüleri indirin.
    • Yazıcı ayarlarını yapılandırın. Doğru yazıcıyı seçtiğinizden ve uygun kağıt boyutunu ve türünü ayarladığınızdan emin olun. "Yazdırma Tercihleri" veya "Yazıcı Özellikleri" sekmesinde gerekli değişiklikleri yapın.
    • Varsayılan yazıcıyı ayarlayın. Varsayılan yazıcınız doğru şekilde ayarlanmamışsa, Word başka bir yazıcıya yazdırmaya çalışabilir. Kontrol Panelini açın, "Aygıtlar ve Yazıcılar"ı seçin ve doğru yazıcıyı varsayılan olarak ayarlayın.
    • Yazdırma kuyruğunu temizleyin. Yazdırma kuyruğunda takılmış belgeler, yazdırma sorunlarına neden olabilir. Kontrol Panelini açın, "Aygıtlar ve Yazıcılar"ı seçin, yazıcınıza sağ tıklayın ve "Yazdırma Kuyruğunu Temizle"yi seçin.
    • Word'ü yeniden başlatın ve belgeyi yeniden yazdırmayı deneyin. Bu, geçici sorunları giderebilir.

Sorun devam ederse, yazıcınızda donanım sorunu olabilir. Bu durumda, bir teknisyene başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • açık olan diğer uygulamaları kapatıp denermisiniz?

ccleaner programı ile pc nizi temizleyiniz..
  • Advanced system Care i kurup tarama yapınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2n2

açık olan diğer uygulamaları kapatıp denermisiniz?

ccleaner programı ile pc nizi temizleyiniz..

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimm.s

Advanced system Care i kurup tarama yapınn

Çok teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir şekilde çıktımı aldım İlginiz için ayrıca teşekkür ediyorum sağ olun

Önceden Bulunan Programlar: Malware, Wise Care 365, Ccleaner
    Yaptığım İşlemler : Yukarıdaki Programları çalıştırdım. Advanced SC yi sorun hallolmazsa indirecektim. Şuan için gerek kalmadı. Pcyi kapatıp yeniden açtım. Ve yukarıdaki programlar da dahil olmak üzere tüm programları kapatıp Microsoft Wordden çıktıyı aldım :)

Umarım benzer sorun yaşayanlar bu konudan çözüme ulaşırlar.

//Edit: Boş çıktı almam kenar boşluklarının dışına çıktığımdan dolayı imiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogisay -- 2 Eylül 2013; 17:37:56 >

• Yukarıya Edit attım teşekkürler
  • önemli değil elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz..

" Bilgi paylaştıkça çoğalır, yemek paylaştıkça azalır..."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.