Şimdi Ara

Dreamweaver CC, ASP dosyası açma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürümden kaynaklı sıkıntımı var anlamadım. asp uzantılı dosyaları açamıyorum. Ne yapmam lazımbu CC (13.2) sürümünde asp uzantılı dosya açabilmek için yardımlarınızı bekliyorum.

• sanıyorum kurulum yaparken çalışma dosyalarında ASP seçmemişsin ondan kaynaklı diye tahmin ediyorum
    bunun için dreamweaver da edit >> preferences >>code rewriting buradan ayarlama yapabilirsin diye tahmin ediyorum
  • CS5 te felan kurarken yada sonradan asp vb. uzantıları seçip ekleyebiliyorduk ancak bunda ne kurarken nede sonradan ayarlarda öyle bir yer bulamadım. asp dosya uzantısınıda açmıyor şimdi.
    Son sürüm diye bunu kullanayım dedim ama anlamdım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 16 Ocak 2014; 14:10:28 >
  • benimde sorunum var yardım lütfen..

basit bir web sayfası yapıcam tek sayfa adres telefon misali bir şeyler yazıcam..yıllar once ugrasmıstım ama unutmusum..

dizin oluşturamadım sanırım, index dosyası ile başlıyorum fakat nedense yükleme yapmıyor ve sayfa görüntülenmiyor. nerede yanlış yapıyorum bilen biri aydınlatır mı ??

Dreamweaver CC, ASP dosyası açma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykmayk -- 12 Nisan 2014; 16:37:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.