Şimdi Ara

Dreamweaver Yardım ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dreamweaver da hazırladığım sitede butonlar ve resimler açıldığı halde F12 yaptığımda hiçbiri görünmüyor. Aşagıdakı resimlerde görünmektedir.Ne yapmalıyım?

• resim linkleri yanlıştır. img src kodunda yer alan bölüme bakın büyük ihtimalle file:/// şeklinde olucaktır onu düzeltirseniz sorun kalmaz
  • denedim olmuyo ?
  • olur olur. eğer html dosyası ile resimler aynı klasördeyse src yerine sadece resim ismini yaz. eğer resimler farkli bir klasördeyse atıyorum img klasörü olsun. src yi şu şekil yapıcaksın img/isim.jpg şeklinde
  • sadece butonlarda işe yaradı ne zemindeki resim geliyo nede flash açılıyo .biyerde yanlış yapıyorum ama nerde kafayı yicem....teşekkürler ilgin için yinede.
  • Selamlar Kardşeim

her zaman bir tasarıma başlamadan önce kendinize bir klasör oluşturun ve projenizin adını verin daha sonra kullanacağınız materyalalri (resim, video, vs.) o klaösrde toplayın daha sonra programınızda tasarıma başladığınızda kullanacağınız nesneleri o klasor içerisinden gösterin tasarımınız bittikten sonra ftp nize dosyalarınızı attığınızda sorun olmayacaktır. Sende de büyük ihtimalle kullandığın resimler pc nin farklı yerlerinde olabilir o yüzden önizleme yaptığında çıkmayabilir ;9

Selametle..!
  • Yardımlar için teşekkürler oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.