dreamweaver da hazırladığım sitede butonlar ve resimler açıldığı halde F12 yaptığımda hiçbiri görünmüyor. Aşagıdakı resimlerde görünmektedir.Ne yapmalıyım?
resim linkleri yanlıştır. img src kodunda yer alan bölüme bakın büyük ihtimalle file:/// şeklinde olucaktır onu düzeltirseniz sorun kalmaz
denedim olmuyo ?
olur olur. eğer html dosyası ile resimler aynı klasördeyse src yerine sadece resim ismini yaz. eğer resimler farkli bir klasördeyse atıyorum img klasörü olsun. src yi şu şekil yapıcaksın img/isim.jpg şeklinde
sadece butonlarda işe yaradı ne zemindeki resim geliyo nede flash açılıyo .biyerde yanlış yapıyorum ama nerde kafayı yicem....teşekkürler ilgin için yinede.
Selamlar Kardşeim
her zaman bir tasarıma başlamadan önce kendinize bir klasör oluşturun ve projenizin adını verin daha sonra kullanacağınız materyalalri (resim, video, vs.) o klaösrde toplayın daha sonra programınızda tasarıma başladığınızda kullanacağınız nesneleri o klasor içerisinden gösterin tasarımınız bittikten sonra ftp nize dosyalarınızı attığınızda sorun olmayacaktır. Sende de büyük ihtimalle kullandığın resimler pc nin farklı yerlerinde olabilir o yüzden önizleme yaptığında çıkmayabilir ;9
Selametle..!
Yardımlar için teşekkürler oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme