dream weaver 8'i yükledim daha önce frontpage ile birşeyler yapmıştım yardım istiyorum lütfeeen
ne konuda yardım istiyorsun? dreamweaver'da ne yapmak istiyorsun? hangi dilleri biliyorsun? ne yapmak isityorsun?
evet çok genel bir yardım sorusu olmuş? sorunuzu biraz açarsanız yardım edebiliriz?
ingilizce biliyorum fakat başlangıçta çıkan ekranda hazır web sayfaları var fakat link istiyor beceremedim
kendi şirketim için birşeyler yapmak istiyorum genel olarak nasıl başlangıç yapmam gerekiyor
ne linki?
dream açtığında ctrl+N diyorsun ve ne tür sayfa oluşturmak istiyorsan seçiyorsun. mesela basic page > HTML > doc tip : HTML 4.01 Transitional diyorsun sonrası sana kalmış yada elindeki html sayfalarına sağ tıkla edit dream de istediğin gibi değiştir.
Yanlış anlamış olabilirim istediğini. daha açık sorarsan ona göre cevap yazarız.
yeni başladığına göre ve şirketin için bir websitesi yapmak istediğine göre bence hazır bir html template kullan.. hazır templateleri google da "free templates" diyerek bulabilirsin... daha sonrası dreamweaver da ctrl+o ile indirdiğin template'in index ya da default dosyasını açıp linkleri resimleri değiştirerek şirketine uyarlaman şu an için bence sana en ideali....