Şimdi Ara

Dreamweawer PHP Koşullu tablo renklendirme [ACİL YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir proje üzerine çalışıyorum kendi çapımda ve ufak bir konuda yardıma ihtiyacım var. Ne kadar uğraşsam da yapamadım herhangi bir kaynak da bulamadım bu konu hakkında yapmak istediğimi kısaca anlatmaya çalışayım.

Bir tablom var ve bu tabloya Mysql den veri çekiyorum. Tablomda bir çok veri var. Yapmak istediğim isi örneğin "Sipariş Durumu" kolonunda Üretime Alınacak ise o hücrenin arka planı kırmızı olucak. Üretimde ise sarı. Teslim Edildiyse yeşil olucak.

Bunun dışında "Fima Adı" Kolonumda örneğin A Firması ise bulunduğu satır komple Mavi olucak B Firması ise Gri olucak. Tam bir örnek vermek gerekirse şöyle ;

Firma Adı Siparişin Durumu
    A Firması(Satır Komple Mavi) Üretimde(Hücrenin Rengi Sarı)

Yani A Firması ise satır komple mavi ve siparişin durumu üretimdeyse hücrenin arka planı sarı olucak.

Çok acil yardıma ihtiyacım var. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkantoprak -- 5 Şubat 2017; 11:56:14 >

• Firma için switch veya if else kullanarak tablo satırına yani tr etiketine arkaplan rengi tanımlayacaksın. Aynı mantıkla üretim hücresini td etiketine arka plan rengi tanımlayacaksın.
  • Yardımcı olabilirmisiniz yeniyimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Dreamweaver Flash Buton Ekleme
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.